Guest elacayib Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2007 Şizofren Hastası bir kız ilk gerçek dışılık yaşantısını bakın kendi kaleminden nasıl anlatıyor. > diye haykırdım.Şaka görünümü ardında gizlemeye çalıştığım,ancak ağzımdan çıkan sözcüklerden kendisini hissettiren korku oyunu anında durdurdu. Küçük kızlar > diyerek şaşkın şaşkın bana bakakaldılar.Sonra oyun yeniden başladı. Yine arkadaşımın garip değişimi gerçekleşti ve huzursuz bir kahkahayla > sözcüklerini tekrarlamaya koyuldum. Aslnda kesinlikle bir arslan görmüyordum: Bu yalnızca,arkadaşımın giderek büyüyor gibi algıladığımı ve onu artık tanıyamadığımı ifade etmeye yönelik bir imgeydi. Alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 ne acı... onun yaşadığı çaresizliği yaşamayan bilemez muhakkak... düşünsenize hergün kendinize hangisi gerçek diye soruyorsunuz... alışkanlığınız olan sabah kahwenizi yudumlarken içinde gerçekten kahwe olup olmadığını merak ediyorsunuz yada aslında merak ettiğiniz gerçekten kahwe sewip sewmediğinizzz............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
morvesiyah Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2008 Çok acı evet.. Hiç kimse o yazık şizofreni sevmez sadece acır yardımcı olmak bile ürkütücüdür.. Kesinlikle acı bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2008 evet gerçekyen çok kötü ve üzüzcü bir durum..bu ve bunun benzeri bilmediğimiz ne gibi olaylar vardır daha.. yaklaşık 1 ay önce bir kanalda bu konu üzerine bir belgesel izlemiştim,bu hastalığı yaşayanlar başlarından geçenleri anlatıyorlardı,izlerken hem içim burkuldu hemde tüylerim diken diken oldu.. bu durumu yaşayanlara sağlık temenni ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 neden bilmiyorum fakat herşeye rağmen isterdim şizofren olmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 bende hafiften varmış öyle söylüyorlar ama daha çok otistiğim heralde teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deron Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2008 şizofreni olmak sadece hayaller görmek yada tuhaf davranışlar sergilemek degil çevremize baktımızda ne kadar çok bu tür hasta oldunu bilemeyiz hatta bizden bile normal olabiliyorlar yüz izolasyonu denilen şey inan bana hafife alınacak bişi degili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INDISANARION Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 bu bir kitaptan alıntı. Adı şizofren bir kızın güncesi.. hatta şu anda okuduğum kitap. çok güzel tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 sana gül bahçesi vadetmedim i de ben tavsiye edeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 şizofren olmak çok farklı bir yaşantı sanırım ,resmen beynin oyununu anlayamamak, mesajlarda dediğiniz gibi kahve içerken aslında kahveyi sevmediğini ve ya bütün gününü, yaptığın davranışları, bulunduğun olaylarda ki benliğinin etkilerine sorgulamak,(güncelleme isteği duymak),bence , önemli olan nokta , sen haricinde ki olayların hareketlerin beynin tarafından değiştirilmesi ,beyninin bunu gerçek olarak algılaması ve bunu anlamayamak bazı bilinç odalarında hapsolmak, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Bu yazı niye bu kadar abartıldı anlamadım ben. O kadar ağır vakalar varken... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 şizofren olmak çok farklı bir yaşantı sanırım ,resmen beynin oyununu anlayamamak, mesajlarda dediğiniz gibi kahve içerken aslında kahveyi sevmediğini ve ya bütün gününü, yaptığın davranışları, bulunduğun olaylarda ki benliğinin etkilerine sorgulamak,(güncelleme isteği duymak),bence , önemli olan nokta , sen haricinde ki olayların hareketlerin beynin tarafından değiştirilmesi ,beyninin bunu gerçek olarak algılaması ve bunu anlamayamak bazı bilinç odalarında hapsolmak, Şizofreni eğer dağda yaşayan bir haydi örneğiyseniz güzel olurdu sanki. Ama böyle birşey imkansız ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 bu da böyle bir dünya.merak uyandırıcı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 resmen bi kabusa sıkışıp kalmak gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.