tugse Oluşturma zamanı: Mart 19, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 19, 2015 arkadaşlar ben bu konuda mesleğini hakkıyla icra edene bir lafım yok.lafım sadece mesleğini statü konusu yapmış insanlara yardımcı olacağına zorluk çıkaranlara. ilk örneği ben veriyorum: benim metobolizmamın zahmetleri yüzünden şu kadın doğum polikliniği haşır neşir olmak zorunda kaldım. bir dönem plates yaptım kilo verdim kontrol sağladım.salon kapandı neyse aynı imkana ulaşamadım.bir rahatsızlığımdan k doğuma doktora gittim kilo ver dedi.gülermisin ağlarmısın.sanki ben hormon hapı içip zayıflıyorum.sanki bayılıyorum kilo almaya.sanki bütün kadınlar kadın doğum polikliniğine 90-60-90 hamile kalıp doğuruyorlar.sağlıklı hamile olmak iyi de bir hormonun dengemiz bozulmuş sen ilaç verip ayrı bi şekil iyice bozuk ödem şişmanlık yüklüyorsun ve sonra neden şişmanlıyorsun diye hastaya çemkiriyorsun.bu nasıl iştir bilmem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.