Hektor Oluşturma zamanı: Mart 20, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2015 Bu karışımın amacı, üstünde taşıyanı veya çevrelediği alanı kötü etkilerin tümüne karşı korumaktır. Etki alanları içerisinde nazar, büyü, negatif etkiler, kötü varlıklar ve insanların zararları yer almaktadır Toz karışımını geçen yıl eşimin hamile kalmasıyla birlikte yaptım. Hamilelik döneminde bayanlar özellikle negatif etkilere daha çok maruz kalıyor. Ben de bu durumu ortadan kaldırmak için uzun uzun araştırdıktan sonra en etkili ve uyumlu malzemeleri bir araya getirdim. Çok faydasını gördük. Hatta eşimin akşam bir sıkıntısı olduğunda “Kolyeni takmadın mı?” sorusunun cevabı her zaman “Evet.” oluyordu (kolye kısmını altta açıklayacağım). Karışımı Ay büyürken yapabilirsiniz. Özellikle Dolunay’da yapmanızı tavsiye ederim. Malzemeleri eksiksiz şekilde yazıyorum, lakin baştan söyleyeyim karışımın bazı gerekenlerini bulmak zordur. Tüm kötülüklere karşı toz karışımı malzemeleri; - Mineçiçeği - Mürver çiçeği - Dereotu - Sarımsak tozu - Isırgan otu - Melekotu kökü - Kaya tuzu - Şap - Geyik boynuzu tozu - Kiremit tozu - Yumurta kabuğu tozu - Kömür tozu Karışım bu malzemelerden oluşuyor. Tüm malzemeleri duanız eşliğinde tam anlamıyla toz haline getireceksiniz. Bunun için havanda dövdükten sonra çay süzgeciyle eleyebilirsiniz. Toz yapımı önemli bir şeydir ve hem zaman hem emek ister. Önce tüm malzemeleri teker teker, ardından da hepsini birlikte havanda iyice dövmeniz ve duanızı sürekli tekrar ederek toz karışımını yüklemeniz gerekmektedir. Şimdi gelelim kullanım şekillerine; * Tozu, koruma ayinlerinde nesnelerin üzerine serpebilirsiniz. * Koruma büyülerinde tozun bir miktarını alkol veya suyla karıştırıp korumak istediğiniz nesneyi bu sıvıyla silebilir veya korumak istediğiniz alanın çevresine bu sıvıyla çember çizebilirsiniz. *Tozu cadı şişesine, korunma keselerine ekleyebilirsiniz. *Bir nesneyi korumak veya korunma enerjisiyle yüklemek için tozun bulunduğu kapta 24 saat bekletebilirsiniz. Yalnız bunun enerjisi çok uzun sürmeyecektir. * Son olarak (bence en etkili kullanım şekli bu), kapaklı ve tercihen gümüşten bir kolye ucunun içine koyabilirsiniz. Ben bu tozun tarifini tamamladığımda karşıma gümüşçüde, ucunda ufak bir turkuaz taşı olan, gümüşten ve kapaklı bir kolye ucu buldum. Tozu yaptıktan sonra, kolyenin içini tozla doldurup eşime verdim. Bunun dışında farklı şekillerde de kullanabilirsiniz. Sadece unutmamanız gereken bir şey var; “tozu asla yakmayın!”. Ayrıca şunu da belirteyim, toz için koruyucu bir dua okumanız gerekli. Ben eski bir korunma duası kullandım. Dua kısmını size bırakıyorum. Bu çalışma için “dilerim işinize yarar” demeyeceğim, işinize yarayacaktır. Sadece dilerim tozu yaparsanız. Hektor 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Malzemeleri bulup karışımı yapmak kısmı da bize kalıyor . Teşekkür ederim hektor . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancient Egypt Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Çok teşekkürler.Emeğine sağlık dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philly Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Hektor koruma duasini buraya yazman mumkun mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Benim kullandığımı maalesef ekleyemiyorum ama istersen forumu araştırabiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philly Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Tamam ben bir bakayim foruma, ama eger link varsa forumda bu konu ile alakali ve biliyorsan, link verirsen sevinirim. Ote yandan cok tesekkurler toz icin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 http://www.gnoxis.com/kotu-enerji-ve-varliklari-defetme-buyusu-61695.html http://www.gnoxis.com/dedikoduyu-yalani-ve-iftirayi-durdurmak-icin-bebek-buyusu-61571.html http://www.gnoxis.com/cadilikta-kutsama-ve-koruma-47285.html http://www.gnoxis.com/wiccan-korunma-buyusu-60832.html http://www.gnoxis.com/kotu-varliklardan-korunma-kesesi-buyusu-45913.html Bu konulardaki duaları düzenleyebilir, kendinin kullanacağı genel bir dua haline getirebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philly Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Hektor tesekkurler, ben baktim bu basliklarina bazilarina ama henuz duami tam olusturmadim, su an malzemeleri tamamlamaya calisiyorum.Emegine saglik tekrardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yakında eski olmayan ve düzenlenmiş bir dua paylaşacağım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philly Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Yakında eski olmayan ve düzenlenmiş bir dua paylaşacağım Ne guzel haberler bunlar, umarin yakin zaman cok yakindir! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ukulele Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 - Şap - Geyik boynuzu tozu - Kiremit tozu - Yumurta kabuğu tozu - Kömür tozu Yukarıdaki malzemelerin ritüeldeki yeri ve önemi nedir? ne işe yararlar? Daha önce hiç bir ritüel için kullanmadığım malzemeler, bir tek yumurtanın kehanette kullanımını biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Geleneklerde korunma amaçlı kullanılan malzemeler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Matracova Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2020 Merhaba,Karışım hazır olduğu andan itibaren ne süre ile muhafaza edilmesini Önerirsiniz?Daha Sonra kullanım için saklanması uygun mudur ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2020 Merhaba,Karışım hazır olduğu andan itibaren ne süre ile muhafaza edilmesini Önerirsiniz?Daha Sonra kullanım için saklanması uygun mudur ? Uzun süre saklayabilirsiniz. Nemlenmemesine önem gösterin sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Matizza Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2020 Çok denemek istediğim bir toz ancak geyik boynuzunu internetten almak istediğimde gerçekten yüksek rakamlar önüme çıkıyor. Bir gün doğada karşıma çıkarsa yapmaya niyet ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Noneuntitled Yanıtlama zamanı: Haziran 11 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11 Merhabalar. Sihirli tozu yapmak için geyik boynuzu tozunu nereden temin edebiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adam Kadmon Yanıtlama zamanı: Haziran 11 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11 2 saat önce, Noneuntitled yazdı: Merhabalar. Sihirli tozu yapmak için geyik boynuzu tozunu nereden temin edebiliriz? Kemik tozu da kullanabilirsiniz . Bulduğunuz bir kemik parçası da olur . Biraz uğraştırır . Cinsel korunma için sadece mürver çiçeği veyahut melekotu nu da beyaz bir ipek parçasına yada siyah bir keseye sarıp duanız eşliğinde yanınızda taşıyabilirsiniz . Ek malzemelerde koyulabilinir kırmızı mercan , turkuaz , kehribar ve yazılı dualar gibi . Akışı aldığın kişiyi tespit edip imajinasyon ile bağ kesmede yapabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.