apocalypse Oluşturma zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2015 (düzenlendi) Issız bir adaya gönderileceksiniz veya bi karadeliğin veya paralel evrenin içine veya başka bir boyuta doğru çekiliyorsunuz (tamam çok uzattım) ve mp3 playerınıza sadece bir şarkı atma hakkınız var. Hangisi olurdu ? Not : Başka bir deyişle hayatınızın şarkısı hangisi ? Mart 21, 2015 apocalypse tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paganini nin yaklaşık 34 dakika Süreye yakın sonatlarından birini atardım .hem uzun hemde dinlemesi haz verici. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Clint Mansell - Final Movement Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Steve Miller Band - Serenade Zor zamanlarda kendimi iyi hissetmemi sağlardı... Acil durum şarkısı olarak koyardım kenara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 The offspring - Pay the man.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 r.e.m-losing my religion Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Nothara Arahton Midnight Drive Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cernunnos Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Watain - Waters of Ain veya Draconian - Elysian Night Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
misamane Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Haggard - In A Pale Moon's Shadow Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Kesinlikle bu... Hele birde arabadaysam vay o gaz pedalının haline, bastıkça basasım geliyor, makas atmalar felan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Kesinlikle Pentagram- Ölümlü. Bir şarkıyla özdeşleşecek olsam bunu seçerdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Genelde uzun süre dinleyemiyorum bir müziği ne kadar iyi olursa olsun. Yani bugün için şunu seçerdim, 2 ay sonra sorsaydın daha farklı bir şey olabilirdi. Bu çok içli ama... https://www.youtube.com/watch?v=CdSE7sBBtng Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Zor seçim oldu. Clint Mansell - Death is the road to awe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Herkesin gönderdiği şarkıyı dinledim. Özellikle hoşuma gidenler Clint Mansell - Death is the road to awe Clint Mansell - Final Movement Steve Miller Band - Serenade Haggard - In A Pale Moon's Shadow Devamını bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Herkesin gönderdiği şarkıyı dinledim. Özellikle hoşuma gidenler Clint Mansell - Death is the road to awe Clint Mansell - Final Movement Steve Miller Band - Serenade Haggard - In A Pale Moon's Shadow Devamını bekliyorum. Benimki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Anathema - Temporary Peace Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Benimki? Seninki biraz amatör geldi bana. Ama sonlara doğru güzeldi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Anathema - Temporary Peace Ancients sadece bir şarkı seçme hakkımız var. Her ne kadar büyük bi Anathema hayranı olsam da sen hakkını kullandın =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Seninki biraz amatör geldi bana. Ama sonlara doğru güzeldi =) O piyano soloları var ya özellikle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Ben kafamı rahatlatacak, zor anlarda kullanacağım şarkı olarak steve miller band'i söylemiştim ki ama eğer hayatımın şarkısıysa; anathema natural disaster... [video=youtube;Bp-btEBkPBk] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 [h=3]Johnny Mathis - Wonderful Wonderful [/h]https://www.youtube.com/watch?v=IH0_XfxnXWI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.