six Oluşturma zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2015 (düzenlendi) Sleepwalker= uyurgezer olarak çevrildiği için dreamwalker için bu çeviriyi uygun gördüm. Lucid rüyadan farklı olduğunu düşündüğüm için de o forum yerine burada yazıyorum. Rüyagezer sıkça lucid rüya gören insanların rüyalarında boyutlar/evrenler arası (realm aslında ama çeviremedim) dolaşması sonucu ona verilen addır (astral seyahat değildir). Bu konuda internet üzerinde çok fazla bilgi olmamakla beraber Türkçe kaynaklarda hiç yoktur. Dolayısıyla Gnoxis gibi bir forumda olması gerektiğini düşündüm. Sizlerden bu gibi rüyalar görenlerin tecrübeleri nelerdir? Öğrenmek isterim. Mart 23, 2015 six tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Başkalarının gördüğü "rüyamda amcamlardaymışız... '' rüyalarıyla sizin '' boyutsal '' rüyalarınız arasında teorik olarak ne gibi bir fark var? Bu rüyalarınızın gerçek hayatınızda size bir katkısı oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
six Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 oldu tabii. bazen gelecekle bazen şimdiki zamanla ilgili şeyler öğrendiğim oluyor. ama lucid rüyaların gerçek hayata ne gibi bir katkısı var ki bunu sordunuz? ayrıca sanırım buraya yazmam iyi olmadı. dünyanın en normal, en sıkıcı rüyalarını gördüm yazdıktan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GizliBirDost Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Ben de açıkcası biraz garipsedim bu durumu. Karabasan diye okumuştum bu sitede. Yataktan kalkamıyosun ve bi süre halüsinasyon falan görüyosun. Mesela bi yere gittiğini görüyosun ama yataktan kalkamıyosun ve o gördüğün yere gerçekten gittiğini sanıyosun. Uyanınca herşey geçiyo. Bana da oluyo ara sıra. Kafaya takılacak bi durum söz konusu değil. Herkese oluyo. Yazdıktan sonra da sıkıcı rüyalar görmüşsün. Belki de bizimle paylaştığın ve bilinç-altını yenilediğin içindir. Bu tür şeyler herkesle konuşulmayacağı için bi psikologtan veya bi terapistten randevu almanı öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Dream body yani rüya bedeni olarak araştırırsan daha çok kaynağa ulaşabilirsin. Çünkü bu, rüya bedeni ile gerçekleştirilir. Özellikle budist geleneğinde var olan bir tekniktir. astral beden değildir bu yüzden astral seyahat veya lucid rüya değildir tam olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.