sidar Oluşturma zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2015 Evet arkadaşlar soru açık ve net ; Üst İnsan Tanımınız nedir .? Güç ,Güzellik, Şehvet ve Kudret sahibi olan mı. ? Takva Sahibi ve Yaşamda Aşırılıklara kaçmadan sade bir hayat süren insan mı .? Dünya Hayatından elini eteğini çekmiş , Sürü psikolojisinden iyice istifade etmiş kendisini kişisel uğraşlarına adayan bir münzevi mi . ? Kendisini feda eden bir lider mi . ? Gerçi son seçeneği fazla düşünmeyin bu tür insanlar reakarne oluşumunu tamamlamış dünyaya sadece vazife aracı ile gelmiş ruhlardır . İnsanlığın çoğuna özetle üst insan kimdir diyorum daha çok ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Şu devire göre bakacak olursak; düşünebilen insan üst insandır (nitekim çoğu insanın beyniyle ne yaptığı konusunda şüphelerim oluşabiliyor dönem dönem). Maddi açıdan bakacak olursak; diğerlerini geride bırakıp maddi anlamda üste çıkabilen kişi üst insandır. Manevi açıdan bakacak olursak; kamil olan üst insandır. Kendini tamamlayan, spiritüel anlamda kendisini gerçekleştiren kişi üst insandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Doğru düşünmeyi bilen insan, üst insan olma yolunda ilerliyor demektir. Doğru düşünmek, sadece mantıklı düşünmek demek değildir. Yanıltıcı sonuçlara götürebilir insanı; eğer çıkış noktanız hatalı olursa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Kesinlikle ''güç'' cevabını veriyorum. Binevi doğal selleksiyonda zirvede yeralmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Ölümden sonra ruhun bir başka boyutta sonsuza kadar yaşayacağını düşünüyorum. Ve bu boyutta ki ruhun akıbetini Dünya'da elde edilen erdemler belirleyecek. En azından ben öyle düşünüyorum. Onun için maddi hiçbir güç, buna makamlar da dahil; bir üst insan tanımı değil benim için. Dünya hayatını adalet, eşitlik ve canlıya saygı kavramları çerçevesinde şekillendiren üst insan olabilir belki. Böyle bir yönetim mekanizması olsaydı, bunca insan insanlıktan çıkmazdı sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Hırs yapmayan, maddi şeylere ağlamayan ve maddi şeyleri kendisini mahvetmeyecek şekilde kolayca feda edebilen insan üst insandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 ayı yayda olan bir kişi olarak takva sahibi erdem sahibi insanlardır benim için üst insanlar.bu üst insan tanımı içi boş şekilde bence yaşa göre küçükken en çok oyuncağı olan,ergenlikte en popüler olan çalışma çağında parasını konuşturan yaşlanınca da enerjisi çok olan.özellikle ergenlikte ve bazı insanlara göre en marjinal olan üst insan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 - -özgür- - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
syngr Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Farkındalığı artmış olandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Bana göre üst insan ;üst insan kavramına karşı olan herkesin eşit olduğuna inanan ve unutmayan insandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Bana göre üst insan ;üst insan kavramına karşı olan herkesin eşit olduğuna inanan ve unutmayan insandır. Hafif paradoksal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Bana göre üst insan ;üst insan kavramına karşı olan herkesin eşit olduğuna inanan ve unutmayan insandır. Bu yorumu teoride severim ve gerçekci bulurum, ama pratikte ve düşünsel olgunluğumuzu kaybettiğimiz zamanlarda hafif traji dejeneratif olarak görürüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Üst insan derken bunu fikir düşünce anlamında bir üstünlük olarak görmek daha doğru olur. Bence saydıklarının hepsinin dengesini kurmak bile bir üstünlük göstergesi olabilir zaten çoğu sorun dengesizliklerden kaynaklanmıyor mu diğer yandan insanın kendi egosunu bir kenara bırakması şu dönem için çok büyük bir üst fikri gösterir ki zor bulunan bir şey haline geldi içinde bulunduğumuz dünyada . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Tasavvufta, insanı kâmil, havvas denilen insan türü. Yok öyle bir insan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Tanıma gerek yok aynaya bakıyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 hangi farkındalık seviyesinde olursa olsun kibirli olmayandır.. şahsen ben şu kibirimi bi yenebilsem nede mükemmellikler olucak hayatımda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Tanıma gerek yok aynaya bakıyorum .. Kendini beğenmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Benim üst insan tanımım ikiye ayrılıyor. Birincisi düşünebilen insan tipidir. İkincisi ise ruhunu demleyebilmiş özellikle spiritüel manada yüksek olgunluğa erişmiş bilge insan tipi. Neyse, kısaca aptallığa tahammülüm yok demek istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Ölçülü davranan inançlı insan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 "Farklı ve "İyi" insan Farklı olmalı.Farklı değilse ben ona üst insan demem. "Another brick on the wall" derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Benim için üst insan, kendini her açıdan geliştirmiş, bilgili ve kültürlü insandır.Kesinlikle benim için anlamı bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 İnsanın kendine yakışanı giymesidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2015 "İyi" olmayı başarabilendir üst insan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Nefsine hakim olabilen ve duyguları ile mantığı karşı karşıya geldiğinde canı yanmadan, kararlı bir şekilde mantığını seçebilen üst insandır kesinlikle benim için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Üst insan sessizce ölmeyi bekleyen adamdır. Her gün sessizce yaşar. Sürünün bir üyesi olur. Kimse onu umursamaz, şayet o da kimseyi umursamaz. İnsanlar kendi oyunlarını oynar durur, o öylece yaşar. Görsek onu 'bu adam mal' deriz. Varsın diyelim. O sadece yaşar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.