sidar Oluşturma zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pzf7Q68pzuE. Puro içmemin sebebi gençler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Görünen o ki, garibin içecek pürosu da yok doğru dürüst. Resmini seyrediyor sanırım genellikle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Görünen o ki, garibin içecek pürosu da yok doğru dürüst. Resmini seyrediyor sanırım genellikle. . Bu adam yüzünden puroya başladım yeminle . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Kaliteli bir püronun, sigaradan daha az zararlı olduğu kesin. Hem, içine fazla çekemiyorsun; hem de, ne idüğü belirsiz maddeler eklenmiş kâğıdı yok. Fakat, gel gör ki, bütçe elvermiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Puronun kalitesi de şurdan anlaşılır usta ; Tek bir yakışta bütün puroyu içebileceksin birçok kez yakmak zorunda kalmayacaksın Tabikide puro kibritiyle ama , Çakmak bütün tadını söküyor , Tütünü iyice griye çalmış olacak koyu yada çok açık olmayacak , Tütün yaprağıda oldukça nemli olacak . On numara içerim o zaman o puroyu ,Ben paraya kıyıp neler almıştım tam bir keyif pezosuyum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Vasco De Gama içmiştim. Tek, metal tüpün içinde. Çok iyi gelmişti beh... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 sigaraların en ağırı puro değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.