sidar Oluşturma zamanı: Mart 23, 2015 Oluşturma zamanı: Mart 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pzf7Q68pzuE. Puro içmemin sebebi gençler . Alıntı
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Görünen o ki, garibin içecek pürosu da yok doğru dürüst. Resmini seyrediyor sanırım genellikle. Alıntı
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Görünen o ki, garibin içecek pürosu da yok doğru dürüst. Resmini seyrediyor sanırım genellikle. . Bu adam yüzünden puroya başladım yeminle . Alıntı
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Kaliteli bir püronun, sigaradan daha az zararlı olduğu kesin. Hem, içine fazla çekemiyorsun; hem de, ne idüğü belirsiz maddeler eklenmiş kâğıdı yok. Fakat, gel gör ki, bütçe elvermiyor. Alıntı
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Puronun kalitesi de şurdan anlaşılır usta ; Tek bir yakışta bütün puroyu içebileceksin birçok kez yakmak zorunda kalmayacaksın Tabikide puro kibritiyle ama , Çakmak bütün tadını söküyor , Tütünü iyice griye çalmış olacak koyu yada çok açık olmayacak , Tütün yaprağıda oldukça nemli olacak . On numara içerim o zaman o puroyu ,Ben paraya kıyıp neler almıştım tam bir keyif pezosuyum .. Alıntı
punitive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Vasco De Gama içmiştim. Tek, metal tüpün içinde. Çok iyi gelmişti beh... Alıntı
tugse Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 sigaraların en ağırı puro değil mi? Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.