sidar Oluşturma zamanı: Mart 30, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2015 oğlak burcunun 0_1 derecelerindeki konumlarınız güneş, ay yada asc' nin bu derecelerde olması hipermetrop veya ağır miyop hastalığına sebebiyet verecektir. Mars Akrebin 14-15. Derecelerinde İse... bu açı genetik olarak kanser riskini gösterir, kişi güçlü açılar eşliğinde kanseri yener ama yaşamın bir sürecinde mücadele vermek zorunda kalacaktır. Ay, Terazi Burcunun 8-9. Derecelerinde İse... dul kalmayı gösterebilir fakat bu dulluk boşanma neticesinde değil eşin ölümü nedeni ile olabilir ve erkeklerin haritasında çok daha etkindir. ay yengeç ve oğlak burcunun 8_9 derecelerinde konumlanmışsa psikolojik sorunların göstergesi olabilir , özelliklede paranoid şizofrenin bu açı 12. evde ise ve başka gezegenlerin olumsuzluklarıda varsa hastalık ileri derecede ve hastanede yatmayı gerektirecek kadar olumsuza dönüşebilir. Şans noktası 29 derece aslan burcunda ise ; Bu konumda regulus sabit yıldızı ile birleşeceğinde kişi büyük bir maddi ve manevi refah içerisinde hayat sürecektir demektir ,, Alıntıdır ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Daha yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 marsım başak 8. evde 8. ev olduğu için akrep gibi davrandığını söylemiştin o zaman şimdi bi kanser riskim mi var 11 derece açı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 marsım başak 8. evde 8. ev olduğu için akrep gibi davrandığını söylemiştin o zaman şimdi bi kanser riskim mi var 11 derece açı var Yok öyle bir şey. Akrebin 14. açısına çok tehlikeli bir yıldız düşüyor. Özellikle akrep burcunda olması gerekli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Daha yok mu? Var daha devamı gelecek şuan teldeyim o yüzden, hitlerin boğa burcundaki güneşi çok kötücül bir sabit yıldız ile kavuşum yapıyor onu biliyorsan yada araştır, boğa burcunun şu derecesinde sakata geliyorsunuz diye yaz ödev olsun sana yarına kadar yoksa ben yazıcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Ayın terazi burcunun 27.inci derecesindeki konumu kişiye şöhret ve itibar sağlıyor , haritada çok aksi durumlar yoksa. Sabit yıldızın adı aklıma gelmiyor şuan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Var daha devamı gelecek şuan teldeyim o yüzden, hitlerin boğa burcundaki güneşi çok kötücül bir sabit yıldız ile kavuşum yapıyor onu biliyorsan yada araştır, boğa burcunun şu derecesinde sakata geliyorsunuz diye yaz ödev olsun sana yarına kadar yoksa ben yazıcam. Balina yıldızı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Balina yıldızı mı?. O ne la , Alqol diye bir yıldız, etkilerini araştır .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 ya Astrolojiyle ilgilisi var mı tam bilmiyorum ama bu cinci hocalar milletin tüm geçmişini ortaya döküyor onu nasıl yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 . O ne la , Alqol diye bir yıldız, etkilerini araştır .. Hitler 0-1 dereceden Boğa'da değil miydi? Algol görünüşe göre 28. derecede denk düşüyor? ya Astrolojiyle ilgilisi var mı tam bilmiyorum ama bu cinci hocalar milletin tüm geçmişini ortaya döküyor onu nasıl yapıyor Sadece astroloji kullandıklarını zannetmiyorum. Havasla bir alakası olabilir belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yok be oğlum şüphen olmasın hitlerin , Güneş alqol kavuşumu var .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yok be oğlum şüphen olmasın hitlerin , Güneş alqol kavuşumu var .... Gerçekten mi? Doğum haritası ilk bakışta merhametsiz biri olduğunu vurguluyor, şimdi bunu da duyunca gerçekten Hitler hakkında söylenilen her şeyin doğru kabul edildiği bir vargıya varılıyor. Bence Hitler bahsedilen tarihten farklı bir tarihte doğmuş olabilir ve propaganda amaçlı o yıl denk düşebilecek en dandik konumu Hitler'in doğum tarihi kısmına yazdılar. (Benim yoktur di mi Alqol kavuşumu falan? 0.10 dereceden Yay benim ki. Varsa artık direkt Hitler olduğumu ilan ediyorum.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Gerçekten mi? Doğum haritası ilk bakışta merhametsiz biri olduğunu vurguluyor, şimdi bunu da duyunca gerçekten Hitler hakkında söylenilen her şeyin doğru kabul edildiği bir vargıya varılıyor. Bence Hitler bahsedilen tarihten farklı bir tarihte doğmuş olabilir ve propaganda amaçlı o yıl denk düşebilecek en dandik konumu Hitler'in doğum tarihi kısmına yazdılar. (Benim yoktur di mi Alqol kavuşumu falan? 0.10 dereceden Yay benim ki. Varsa artık direkt Hitler olduğumu ilan ediyorum.) Onun haritası rektifiye de edilmiş aynı zamanda . haritasını çok iyi inceledim ve çoğu profesyonel astroloğun yorumlarını da okudum . Zaten doğum haritası ile kendisinin doğum tarihi ile alakalı verdiği bilgilerde uyuşmuyor , Kendi yetişdiği ve yaşadığı semti bile yakan bir adam . Gerçek adı da hitler değil . Geçmişi ile alakalı hiçbir iz kalmaması için elinden geleni yapmış , Ama astrolojideki reftifikasyon yöntemleri çok gelişmiş ve gözlem ve incelemeye dayanan şaşmaz bir yöntem ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.