Sepia Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2007 >>1-DİREKSİYON (çarpışan arabalar dahil) >> >> 2-KREDİ KARTI >> >> >> 3-TELEVİZYON KUMANDASI >> >> >> 4-RÜYA TABİRLERİ KİTABI >> >> >> 5-ŞİRKET HİSSELERİNİN %51'İ >> >> >> 6-HARİTA (hedeften daha fazla uzaklaşmak istemiyorsanız) >> >> >> 7-ÜÇÜNCÜ KADEH >> >> >> 8-BUZ KIRACAĞI >> >> >> 9-İNGİLİZ ANAHTARI >> >> >> 10-BAŞBAKANLIK KOLTUĞU >> >> >> 11-KOZ >> >> >> 12-TELEFON >> >> >> 13-PUSULA >> >> >> 14-KALEM >> >> >> 15-İNİSİYATİF >> >> >> 16-HESAP MAKİNESİ >> >> >> 17-UÇURTMA >> >> >> 18-AYNA >> >> >> 19-NARGİLE ("Tankut bunu üflüyo muydum,yoksa çekiyo muydum" >>?!!?!) >> >> >> 20-PİPO >> >> >> 21-AHMET ALTAN KİTAPLARI >> >> >> 22-KELEPÇE >> >> >> 23-KIRBAÇ >> >> >> 24-ÇEKİRDEK >> >> >> 25-BİLARDO ISTAKASI >> >> >> 26-FALA HAZIR KAHVE >> >> >> FİNCANI >> >> >> 27-OLTA (allah muhafaza) >> >> >> 28-ZEKA SORUSU (hem cevabı bulamazlar hem de bulcam diye inat >> >> >> ederler) >> >> >> 29-ESKİ SEVGİLİYLE ÇEKİLMİŞ RESİMLER >> >> >> 30-MAİL ŞİFRENİZ bugün kadınlarla ilgili ne çok konu var ya 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 >> 23-KIRBAÇ töbe töbe teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 töbe töbe teşekkürler hahhah:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 aa feministliğim kabardı şimdi:D hepsinide gayet iyi kullanırım tamm mı ipe dizcem şimdi forumun tüm erkeklerini pikaçuya yaptıım gbi:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 pınarr hahahahh:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 ne yalan söliim kızlardan ilk tepkiyi piinardan bekliodum:D 6.hislerim gelişiomu ne:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 aaa napim ama belfalas bu kdr da değiliz yane:D tamam biraz çekilmeziz ama bunlar ne ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 1-DİREKSİYON (çarpışan arabalar dahil) :)Audi A3 üm var 2000 turbo:) 2-KREDİ KARTI:2 tane limitleri 2 şer milyar 3-TELEVİZYON KUMANDASI:başkasına vermem ki 4-RÜYA TABİRLERİ KİTABI:lazım değil ben uyduruyom sorana 5-ŞİRKET HİSSELERİNİN %51'İ daha alamadım ama alacam kesin 6-HARİTA (hedeften daha fazla uzaklaşmak istemiyorsanız):Coğrafi bilgi sistemleri uzmanlığı yaptım 3 yıl 7-ÜÇÜNCÜ KADEH:valla şeker tekirdağa hiç hayır demem.Şarap 3.den sonra iyidir zaten:) 8-BUZ KIRACAĞI:Ama başka türlü kokteyl hazırlayamam ki:) 9-İNGİLİZ ANAHTARI:Babam evde yapılacak tamirat olunca kendisi beceremediğinden benim Ankaraya gitmemi bekliyo 10-BAŞBAKANLIK KOLTUĞU:Aman onu almayayım zaten 11-KOZ:ehehhe bak bunu sakın vermeyin fena kullanırım valla 12-TELEFON:kontörlü hat neyime yetmiyo.Hem onlar arasın beni.Bide sıkılıyom ben konuşurken yaw. 13-PUSULA:dedimya CBS uzmanlığı yaptım 3 sene GPS,Navigation,ARCGIS programıhepsi mevcut 14-KALEM:Kalemden çok bişe yok 15-İNİSİYATİF:Verirseniz başınız belaya girer hele iş konusunda.İnsiyatifi ele alırsam deli gbi çalıştırırım elemanlarımı 16-HESAP MAKİNESİ:Severim kendilerini.Okulu bitirten makina:) 17-UÇURTMA:Hiç denemedim uçurmayı 18-AYNA:Sabah saçımı toplamama yardımcı oluyo .Onun dışında lazım değilll 19-NARGİLE ("Tankut bunu üflüyo muydum,yoksa çekiyo muydum") Elmalısı iyidirrrr. 20-PİPO:Kötü kokuyo 21-AHMET ALTAN KİTAPLARI:Beğenmiyorum kendilerini. 22-KELEPÇE:Polismiyim ben ya 23-KIRBAÇ:???????????????????????????????????????????? 24-ÇEKİRDEK:)Arada iyi oluyo ama fazlası sivilce yapar:) 25-BİLARDOISTAKASI:Yeni başladım.Sevdim.Fırsat buldukça kendimi geliştircem. 26-FALA HAZIR KAHVEFİNCANI:Pufff geyikkkkk.Sıkar 27-OLTA (allah muhafaza) Deniz kenarında yaşayınca alıyosun mecbur.Kafa dinliyon sonra:)>> 28-ZEKA SORUSU (hem cevabı bulamazlar hem de bulcam diye inat ederler):şşşşşşşşşşşşş sor istediğini delirtme adamı 29-ESKİ SEVGİLİYLE ÇEKİLMİŞ RESİMLER: E bak bunuda görmeyeyim evet 30-MAİL ŞİFRENİZ:Ben kırarım sen verme:))))) Sevgiler:))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemera Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 >> 6-HARİTA (hedeften daha fazla uzaklaşmak istemiyorsanız) >> 13-PUSULA >> 16-HESAP MAKİNESİ >> 19-NARGİLE ("Tankut bunu üflüyo muydum,yoksa çekiyo muydum" >> 25-BİLARDO ISTAKASI >> 27-OLTA (allah muhafaza) >> 28-ZEKA SORUSU (hem cevabı bulamazlar hem de bulcam diye inat ederler) Ötekiler neyse de bunlar zekamıza hakaret olmuyor mu?Konu genel ama bazı şıkların genel kapsama alınamayacağını düşünüyorum.Umarım bu alıntıdır ve senin düşüncen değildir Winston:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Piinar hepsi tamam da kırbaç kelepçe ne alaka:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 belki bigün lasım olur rim:D işkence etmeye falan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 mesela rim sence kırbaç benm elimdeyken neler olabilir:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 :DBilemiorm.Buhranın ayhanın felan canı yanabilir.Tabi sen onlara vrmaya çalışrkn ben de tonlarca darbe yiyceim için ben saklanmış olrm herhalde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 :DBilemiorm.Buhranın ayhanın felan canı yanabilir.Tabi sen onlara vrmaya çalışrkn ben de tonlarca darbe yiyceim için ben saklanmış olrm herhalde:D iftira atma bea yanlış hedef saydıkların:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 maybe senn cisiyette sorun var ozman:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Kime vurursun ya:DPeri deme sakın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Kime vurursun ya:DPeri deme sakın perin senn olsun napçam ben onu:D şöyle iyi düşün radyoaktiviteden çık, çernobile varmadan hemen sağda:p:p -------------------- SON DAKİKA: Rim vereceği cevabın forum kurallarına aykırı olmasından korktuğu için sessiz kalma hakkını kullanıyor duyrulur:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Ne korkucam yemediğim şey mi noranın banı:DBen susuyosam senin için susuyorum.Zira çernobilli arkadaş o kırbacı fentezi malzemesi olarak kullanabilir dikkatli ol diycem cevap yazsam:D..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 iyi ki yazmamışsın rim.:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 siz erkeklerin kıskançlııı işte gün gbi!sizden daha ii direksiyon kullanırız,beynimizi kullanırız siz nedense onu kullanmaya tenezzüle etmezsiniz,kumanda kullanırız-sizin gbi daima futbol veya günde 100 kez yayınlanan aynı haberleri izlemeyiz!acaba bz neden rahatsız olupta erkeklere yapılmaması gereken şunlar şunlar die başlıklar açmıoruz!kıskançsınız işte fıtrattan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mehmetemin102 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 kadınlara verilmemesi gereken 30!.... Şey İlginç olmuş yaw 30 mu az değilmi 30 ya listenin daha kabarık olması gerekmiyomuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 kelepce ve kırbactan sonra koptu fılm:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 gunluk hayatta her gun kullanilan biseymis gibi sanki kirbac.. .. var mi yoksa kullanan.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 gunluk hayatta her gun kullanilan biseymis gibi sanki kirbac.. .. var mi yoksa kullanan.. .. Hacı kırbaçsız yatağa girmem:devil:,yatıp uyuyorum ama yanlış anlamayın:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 :rofl:yukardakı verecegını vermıs kadına:D:D:D çene:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.