Ancients Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2015 Mahkeme, adliyede şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristler tarafından rehin alınmasını içeren görsellerle ilgili sosyal medyaya erişim yasağı getirdi. Twitter, YouTube ve Facebook'a girmeye çalışan birçok kullanıcı bugün öğle satlerinden itibaren sitelere erişemedi. Gelişmenin ardından Erişim Sağlayıcıları Birliği, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınması görüntülerinin yayınlandığı sosyal paylaşım sitesi Twitter ile video paylaşım sitesi YouTube'a erişimin, mahkeme kararı doğrultusunda engellendiğini açıkladı. AA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 bende nedenini anlayamamıştım demek bundanmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Etik olmadığı düşünüyorlar güyaa..hem adamın ölümünde parmakları var hem de onu düşünüp saygı duyuyormus gibi davranıyorlar yalandan.Bu bastakiler gerçekten çok tehlikeliler. Yazık oldu adama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Tordan gene giriyorum anca telefondan müzik dinleme zevkimin içine edildi...Seçim öncesi kapanır, Peygambere hakaret olur kapanır vs. boş işler bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Mahkeme kararıyla, Mahkemeleri kapatmazlar birgün inşallah . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Daha yeni haberim oldu kapatıldığından, çünkü ben telefondan da, bilgisayardan da hiçbir değişiklik yapmadan girebiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 haha bende diyorum noluyor bu yutuba faceye iyi bu sefer elektirikleri kesmediler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Silah zoruyla gidecekler illah yönetimin başından . Sosyal medyayı kapatmak nedir .? Neyse siyasete girmiyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 bütün aile soy ağacı itinayla sıraya dizilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Daha yeni haberim oldu kapatıldığından, çünkü ben telefondan da, bilgisayardan da hiçbir değişiklik yapmadan girebiliyorum. Sen kaç yıldır normal yollardan giriş yapmıyorsun Allah bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 sessizden korkucaksın adam mitten sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Sen kaç yıldır normal yollardan giriş yapmıyorsun Allah bilir . Adamın mahremine karışmayalım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Ben bi ara sadece ABD'de ikamet edebilenlerin alabilecekleri mail uzantılarından mail adresi alıyodum. Yaptığım hiçbir şey illegal değil belirtmek sterim. Telefonuna uc browser indir, opera mini gibi bu da, ama ıp adresi İspanya'yı falan gösteriyo. Hem hızlı, hem de kullanışlı rahatlıkla girebilirsin. Sen kaç yıldır normal yollardan giriş yapmıyorsun Allah bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bu tür şeyleri yasaklayarak efendime söyleyeyim filtreleyerek , Yasaklamanın meşrutiyetini ele geçiriyorlar . Yakında hiç birşeye ses çıkarılmazsa işin sonu kötü ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 . Adamın mahremine karışmayalım . Herkesin fantazisine hiçkimse karışamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Herkesin fantazisine hiçkimse karışamaz . Şöförün gidişine ,Eniştenin yataktaki işleyişine karışılmaz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Neyse konuyu cıvıtmayalım . Evet arkadaşlar sosyal sitelerin çoğuna normal ıp adresinden erişim yasaklanmış gördüğünüz gibi . Ömür boyu bunun sıkıntısını çekmek istemeyen , Her türlü paranormalfikirin kendisinde bulunduğu paranormalfikire danışabilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 #DirenGnoxis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Elektirik kesintisi , iç güvenlik paketi derken Yakında bizimde fişimizi çeker bunlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volshebnik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yasaklandigindan benim de sonradan haberim oldu, girebiliyorum hepsine. Ama, hep boyle mi kalacakmis yoksa birkac gunlugune mi engellemisler? Bunlar cok mantiksiz. Internette her turlu haber her turlu sekilde yayiliyor, buna son veremezsin ki, ister Facebook'u engelle, ister YouTube'u.. Ozgurlugu kisitlamaktan baska bir sey degil bu. Tum ulkede Internet erisimini komple engellesinler madem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bunlar yüzünden bilgisayarcıma kızacaktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bunlar toptan interneti kesmeden rahat etmeyecek anlaşıldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Zenmate yâ resulullah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Proxy ayarlarını değiştirin; yasak sorununuz kalmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.