catlovesjuly Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2015 Merhabalar, Forumda baktım fakat benzer bir başlık göremedim. Varsa şayet moderatörler tarafından af ola Yapılan inceleme sonucunda tepe ve alın çakramın fazlasıyla gelişmiş, boğaz ve kalp çakramda ise tıkanıklık olduğununu öğrendim. Bilhassa boğaz çakramın fazlasıyla problemli imiş. Bunu gidermek için bazı çalışmalara başlayacağım bir rehber ile birlikte. Benim sizlere sorum şu: boğaz ya da kalp çakrasında veyahut herhangi bir çakrasında problem olan arkadaşlar, çakrayı açma sırasında neler yaşadılar? Birkaç cümle paylaşabilirseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2018 Boğaz çakramı son birkaç gündür açmaya çalışıyordum. Bugün gırtlağımın sağ tarafında hafif ve rahatsız edici olmayan bir şey hissediyorum ama nedenini anlayamadım. Çünkü boğaz çakrasını açtığınız zaman rahatlamış olmanız gerekir. Nedenini bilen varsa beni aydınlatsın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.