SCARRED Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2007 Nasıl yagmur, nasil firtina !.. Adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur. Adam gidecegi yeri soyleyince, taksici kızarak "Ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır. Ertesi gün sans eseri bir bakar ki, dun geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır. Adamın ise siniri hala yerindedir. Hemen plan yapar ve ilk taksi soforune yanasir: - Taksim'e kaça götürürsün ? - 5 milyon. - Sana 20 milyon veririm ama bir kere beraber olalim. - Hadi be sapik misin, nesin? defol!.. Adam bu yanıtı alınca ikinci sıradaki taksiye yanasir. - Taksim'e kaça goturursun? - 5 milyon. - Sana 20 milyon veririm ama bana evet de... bir kere beraber olalim. - Vay sapık vay, defol! Sıra üçüncü taksiciye, yani bizim taksiciye gelmistir. Adam yanasir: - Taksim'e kaça goturursun? - 5 milyon. - Peki. Sana 20 milyon veririm ama bir sartim var. - Nedir ? - Giderken diğer taksicilere el salliyacaksin!!! - Ayıp ettin abi tabii... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 huhhah süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 dahice :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 :D:D amcam guzel almış rövansını ha rövans için ektradan bi 15 ytl cıktı elden ama ossun intikam duygusu işte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 :rofl::rofl:puhahahaha:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 super.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 hakkaten iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 hosgeldin felidae.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 adam geri döndüğünde ne tepki almıştır acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2007 tepkiden ziyade teklif almistir.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 tepkiden ziyade teklif almistir.. .. zuhhaaha valla doğru:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 tepkiden ziyade teklif almistir.. .. bence adam artık sdc hemcinsine taksicilik yapıodur...:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Süper bir intikam helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 ne kadar da zekicee denemek gereeek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 ne kadar da zekicee denemek gereeek ben de dusundum de.. ilk taksici bi dover.. bi de ikinciyle ucuncuyu de cagirir bana bunu dedi diye.. hep beraber allah ne verdiyse girerler.. .. cok pis olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bal Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 harika xD bizim türk erkeklerinde nerde bu düşünce kavramı! bizimkiler direk adamı taksiden indirip pataklarlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 ölcem gülmekten aferrin adama insan aklını bi çalıştırsa balın dediği gibi biz de hemen paldır küldür....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 ben de dusundum de.. ilk taksici bi dover.. bi de ikinciyle ucuncuyu de cagirir bana bunu dedi diye.. hep beraber allah ne verdiyse girerler.. .. cok pis olur.. ne gusel işte abi..kan şiddet gerilim:D hırs atraksion adrenalin:D sonra da bu taksicie etek giydirip dolastırırlar bnc bi de ibret-i alem ossun die:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 komikmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 ben de dusundum de.. ilk taksici bi dover.. bi de ikinciyle ucuncuyu de cagirir bana bunu dedi diye.. hep beraber allah ne verdiyse girerler.. .. cok pis olur.. aynen böyle düşündüm:D cok zekice bi firkir ama türkiyede deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.