Jump to content

3-4 gündür gerçekleşen anormal durumlar

roZbeKiram

Önerilen Mesajlar

Herkese şanslı günler dilerim.Sizin son haftanız nasıl geçti bilmiyorum fakat şu 1 haftadır ben ve çevremdeki parapsikolojiyle ilgilenen arkadaşlarım-ki sayımız 30-40 arası-oldukça kötü günler geçirmeye başladık.Hepimiz kötü rüyalar görüyoruz ve ya 04-05 den önce yatamıyoruz.Ezan sesleri duyan arkadaşlar var.Kırmızı gözlü varlıklar gören arkadaşlarım var.Hepimiz sinirliyiz.Ve hiçbirimiz daha önce böyle bir hafta geçirdiğimizi bilmiyoruz.Bir tahmini veya bilgisi olan arkadaşları bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herkese şanslı günler dilerim.Sizin son haftanız nasıl geçti bilmiyorum fakat şu 1 haftadır ben ve çevremdeki parapsikolojiyle ilgilenen arkadaşlarım-ki sayımız 30-40 arası-oldukça kötü günler geçirmeye başladık.Hepimiz kötü rüyalar görüyoruz ve ya 04-05 den önce yatamıyoruz.Ezan sesleri duyan arkadaşlar var.Kırmızı gözlü varlıklar gören arkadaşlarım var.Hepimiz sinirliyiz.Ve hiçbirimiz daha önce böyle bir hafta geçirdiğimizi bilmiyoruz.Bir tahmini veya bilgisi olan arkadaşları bekliyorum

Geçen ay tutulması olmuştu sanırım. Biraz bekleyin. 1 ay sonra geçmezse bakarız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Ay en sevdiğim konulardan biridir ve dolunay zamanlarını özellikle takip ederim.Fakat şöyle bir durum var.Bahsettiğim arkadaşlarımın bazıları aydan güç alan insanlar bazıları da benim gibi çok kötü etkilenenler.Ay'ın konuyla alakalı olduğunu sanmıyorum ve bende zaten şuan için beklemenin en iyi seçenek olduğu konusunda hemfikirim.Sadece olası düşüncelerinizi almak istiyorum.Benim aklıma gelenlerden biri üniversitedeki insanlardan birinin ciddi bir varlığı çağırmış olması

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Ay en sevdiğim konulardan biridir ve dolunay zamanlarını özellikle takip ederim.Fakat şöyle bir durum var.Bahsettiğim arkadaşlarımın bazıları aydan güç alan insanlar bazıları da benim gibi çok kötü etkilenenler.Ay'ın konuyla alakalı olduğunu sanmıyorum ve bende zaten şuan için beklemenin en iyi seçenek olduğu konusunda hemfikirim.Sadece olası düşüncelerinizi almak istiyorum.Benim aklıma gelenlerden biri üniversitedeki insanlardan birinin ciddi bir varlığı çağırmış olması

Offf of. Ne hale geldi şu konular. Yok ciddi varlık çağırması yok ekipler filan lütfen bırakın şu işleri. Baphomet'in generallerinden 1 tanesi bile, İsrail'de 300 kişilik celsede zar zor çağrılıyor, şimdiki üniversite ve lise gençliği sanırsın tanrı vekili hepsi. Yok o varlığı çağırdım yok bu varlığı çağırdım bıraksınlar bu ayakları. Yok öyle bir Dünya. Ciddi varlıkların sizinle bizimle işi yok. Dünya liderlerinden misiniz? Halk üzerinde, milyonlaca insan üzerinden etkiniz mi var? Sözünüz mü geçiyor? Öneminiz ne bu Dünyada? Ciddi varlıkların onunla bununla tek tük insanlarla, üniversiteli ekiplerle işi yok. Kim ben ciddi varlık çağırdım, baeli çağırdım bilmemne yaptım diyorsa ya akıl hastası ya sahtekardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anlıyorum bi ton saçma konu açılıyor ve bu sizi rahatsız ediyordur ama ben böyle bir şey demiyorum sadece olasiliklarin neler olduğunu ve benim aklıma gelen tek olasiligin ciddi varlıklar olduğunu söyledim fakat teşekkür ederim ki içimdeki sorma öğrenme isteğinin içine edip bir ton küfür etme isteğimi batırıp sessizce uzaklasmami sagladiniz.Bu arada her insan önemlidir sonuçta hepimiz birbirimizin hayatına değiyor ve gerek çocuk dogurarak gerek bazen hayat kurtararak geleceği sekillendiriyoruz.Sırf kendinizi özel veya önemli gormediginizi kanıtlamak adına insanları kiymetsiz görmeniz yanlış kendi düşünceme gore

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anlıyorum bi ton saçma konu açılıyor ve bu sizi rahatsız ediyordur ama ben böyle bir şey demiyorum sadece olasiliklarin neler olduğunu ve benim aklıma gelen tek olasiligin ciddi varlıklar olduğunu söyledim fakat teşekkür ederim ki içimdeki sorma öğrenme isteğinin içine edip bir ton küfür etme isteğimi batırıp sessizce uzaklasmami sagladiniz.Bu arada her insan önemlidir sonuçta hepimiz birbirimizin hayatına değiyor ve gerek çocuk dogurarak gerek bazen hayat kurtararak geleceği sekillendiriyoruz.Sırf kendinizi özel veya önemli gormediginizi kanıtlamak adına insanları kiymetsiz görmeniz yanlış kendi düşünceme gore

İnsan önemsiz demedim. Ciddi varlıklar için bir önemi yok dedim. Doğrusu merak ediyorum hangi ciddi varlıklar bunlar? Hangi kabileye mensuplar? Yaşları, soyları nedir? Bizimle paylaşın ve aydınlatın bizleri.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben aydınlatmak için gelmedim. Merak ettiklerimi öğrenmek içi geldim.Dusuncelerime sayginizin olup olmaması önemli değil bence fakat tavsiyem size insanlarla konuşurken kibar yapıcı olun zira insanlar sizi ergenlik çağında daha duygularını kontrol edemeyen bir yarım akilliya benzetip sizi tinlamayabilirler. Cevap yazmazsaniz sevinirim zira bundan sonraki her mesajimiz kirlilik olacaktır yanilmiyorsam

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben aydınlatmak için gelmedim. Merak ettiklerimi öğrenmek içi geldim.Dusuncelerime sayginizin olup olmaması önemli değil bence fakat tavsiyem size insanlarla konuşurken kibar yapıcı olun zira insanlar sizi ergenlik çağında daha duygularını kontrol edemeyen bir yarım akilliya benzetip sizi tinlamayabilirler. Cevap yazmazsaniz sevinirim zira bundan sonraki her mesajimiz kirlilik olacaktır yanilmiyorsam

Sizin görüşünüze bir saygısızlık etmedim ciddi varlık çağırdığını iddia eden arkadaşınızın bu iddiasını kabul etmedim ve dile getirdim. Nasıl ki siz aydınlatmak için burada değilsiniz ben de tınlanmak için burada değilim. Ayrıca söylediklerinin arkasında dahi duramayan, 'yoruma yapılan eleştiri'yi şahsi algılayıp, şahsi hakeratvari saldırı da bulunacak kadar algısı kapalı kişilerin beni tınlamayı bırakın varlığımdan bile haberdar olmamaları benim için mutluluktur. Pekala. Bu son mesajımdır. Size güzel, metafizik günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ciddi bir varlık olmasa bile belki bir arkadaşınız düşük seviyeli bedensiz bir varlığı çağırıp gönderememiş olabilir. Her gelen varlık Satan'ın sağ kolu olacak diye bir kural yok zaten, düşük seviyeli bedensizler de bildiğim kadarıyla iradesinde zayıflık yakaladığı kişiler üzerinde gayet de korkutucu halüsinatif obsesyonlara sebep olabilir. Bence bu olasılığı da düşünebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Şunu belirtmemisim Özür dilerim hepinizden. Bu bahsettigim 30 40 kişi bir grupta bulunmuyor.Herkes tek başına bir şeylerle uğraşıyor.Bir araya getirmeye çalışmadım değil.çoğu fal bakabilen insanlar.bir kısmı cinlerle bağlantılı insanlar bi kısmı da ruh çağırma cin cagirmaya takmış olan insanlar.Şuanlık bir şey yapmıyor kimse bu durumu yakından takip ediyoruz bazı arkadaşlarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sizinki gene bir haftadır ben son bir kaç aydır saat 3-4 yada 5 olmadan uyuyamıyorum. Uyusam bile hergün kabus görüyorum. Yavaş yavaş alışmaya başlasamda bende bu kabusların nedenini çözebilmek isterim. Bi varlıkta musallat olduysa artık bi şekilde kurtulmanın yolunu bulmam lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsanın ısrarcı olması bence bu şeyleri daha fazla üstüne çekiyor beklemek çözüm değil sorun olduğunu anladığınız anda müdahale etmeniz lazım bu birincisi bu sorunlara psikolojikmiş gibi yaklaşılması yanlış çünkü psikolojiyi bozduğu için zaten zamanla psikolojik olarak ağır zararlar veriyor zaten bu kadar korunmasızsanız hiç yapmayın daha iyi .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle merhaba,

Sayın roZBeKiram şöyle bir tahminde bulunabilirim. Öncelik olarak bu grubun içerisinde haberleşme ve birbirinizle olan dialoglarınızın rutin ve günlük olarak yapılan eylemler olduğunu var sayıyor ve devam ediyorum. Bu garip olguların başlangıcına gitmenizi tavsiye ederim. Bu grup içerisinde ilk kimde bu olgular görülmeye başladı, yapılan bir araştırmaya göre dialog halinde ve birbiri ile zaman geçiren insanların farklı il ve ülkelerde olmasına rağmen aynı sıkıntıları çektikleri, aynı hastalıklardan muzdarip oldukları ve benzer durumlar ile karşılaştıkları gözlemlenmiş. Basite indirgersek aranızdaki diyalog ve birliktelik iyi ve grup içi gündelik ise bir/birkaç kişiden başlamış ve hepinizi etkilemiş olabilir. Tamamen psikolojik olduğunu düşünmekteyim. Amiyane tabirle '' tabiki yanlış anlamanızı kesinlikle istemem '' sürü psikolojisi desek doğru olur. Bir/Birkaç kişi ile başlayan gerginlik ve etkilenme durumu grubun '' Bize ne oluyor lan '' tribine girerek herkesi etkilemesi bence. Yapmanız gereken, bir doktor göztemi ve tavsiyesi ile yada kendi iradeniz ile eczaneden bir adet kutu uyku ilacı alıp akşamları yatma vaktiniz geldiğinde ılık süt ile beraber önce bir hapın yarısı ile deneyerek, etkili olmazsa tam bir hap alarak yatağınıza uzanmak. Birkaç gün bu işlemi takip ederseniz bir haftaya kalmaz uyku probleminiz düzene girecektir. Bu gurup içi sohbetlerden etkilenmiş ve bilinç altınızda garip olguları rüya olarak görme suretiyle kendinizi de etkilemiş olabilirsiniz. Tavsiyelerimin ve görüşlerimin olumlu etkiler yaratması dileklerimle...

Esenlikler.

PatavatsiZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...