tugse Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2015 iki yüzlülüğü nereye kadar farkedersiniz merak edip konu açtım arkadaşlar.bir insanın iki yüzlülüğü yüzünden mi okunur.ne kadar sürede anlaşılır yada ne durumlarda sırtınızdan vurulmuş hissedersiniz yorumleri bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 insanın içi neyse yüzüne yansır diye düşünüyorum fakat bu iki yüzlülüğü şu kadar sürede anlarız diyemem insan kendi ailesini bile tanıyamaz tam anlamıyla.. zamanla yaşanılan olaylar ak mı kara mı ortaya çıkarır.. sırttan vurulma olayına gelirsek çeşitleri vuruş şekilleri çoktur bunun en basit anlamıyla örneği senın yüzüne başka arkandan başka konuşan bir insancık hem iki yüzlüdür hem sırtından vurmuş olur ki sen ona güvendiysen bu vurulma acısı iki katına kadar cıkabilir. o bakımdan ne demiş atalarımız: ÇOK KİŞİYİ SEV AZ KİŞİYE GÜVEN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Şüphelendiğinde, tırnaklarını birazcık gösterip, gelen tepkiye göre yorum yapmak gerek. İllâ,sırtından vurulmayı mı beklemeli? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 ben temelli soğudum insanlardan diyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Fark edersin tabi. En azından ben. Bakışlarından anlarım en başta. Arkamdan konuştuğu halde yüzüme bakabiliyorsa ben değil de o sırtından vurulmuş hissetsin ayol. Beni kaybettiği için. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.