Ancients Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2015 [video=youtube;JOh-UsH8v-U]https://www.youtube.com/watch?v=JOh-UsH8v-U Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Normalde 20 tl lik bi domaine kim 2000 tl verir ki network marketing sistemi tüm dünyada saygınlığını yitirmiştir. Malesef Türkiye'de herşey gibi bundada geri kalmışız kimseninde haberi yok malesef ki cahil bir milletiz sazanda çok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Ahaha, Mega Holdings. Bir dönem bir arkadaşım tarafından bu hâlâ yasal dolandırıcılık sistemine dahil olmam için yalvarıp yakardığı bir teklif almıştım. Tam bir fiyasko. Holding filan yok aslında. Bu işin başında iki tane herif var, zincirin en ust halkasinda olduklari icin onlar kazaniyor. Halkanin alt kisminda kalan sen, ben gibi vatandas kaybettigine yanıyor. Aklı selim bir insan nasıl bu işe girer bilmiyorum. Yurdum insaninin kolay yoldan zengin olma arayisinin son noktasi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Yapışıp bırakmıyorlar adamın yakasını bir de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.