shadowkissed Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2015 dün bir olay oldu. gece uyku ile uyanıklılık arasında erkek arkadaşımı tam olarak bana sarılmış halde hissettim nefesini vücudunu ten kokusunu falan. tek fark göremiyordum. ilk başta korktum falan sonra garip bir huzurla uyuyakaldım ama o süreç boyunca hep yanımdaydı o ve hani yanılsama olduğunu düşünerek defalarca döndüm durdum tıpkı biriyle gerçekten beraber aynı yataktaymış gibiydi. bugün normal konuşma sırasında bu konuyu çıtlattım ben anlatmadan o biraz detay verdi bende olayı anlatınca ikimizde şaşırdık sizce bu durum ne olabilir ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Olabilir elbette, her ne kadar astral projeksiyon sırasında sarılmak ve koku alma tarzı şeyler olmasa da zihnin böyle hissetmesi mümkündür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.