paranormalfikir Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2015 Müfide İnselel (D. 18 Kasım 1965; Eskişehir), Türk şarkıcı, söz yazarı, tiyatrocu, oyuncu. Funda Arar, Nilgül, Zeynep Casalini, Emel Müftüoğlu gibi sanatçılar, şarkılarını seslendirmiştir. TMC Müzik'ten 12 parçadan oluşan kendi adını verdiği bir albüm çıkarmıştır. 'Parmaklıklar Ardında' adlı dizide 'Perihan Malaz' karakterini canlandırmıştır. Bunaldım Fasulyeden [video=youtube;RIIo5Jx0-B4]https://www.youtube.com/watch?v=RIIo5Jx0-B4 Telaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 bunaldım şarkısını severdim ama diğerlerini dinlememiştim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Vasati Kırk Çöp [video=youtube;5AB-q7iu_CI] JXddCS0 Yok Öyle Bir Sevgili HtSFXQXSKL3pJXddCS0&index=6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 ay geçen zaman içinde baya yaşlanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.