kelebekxoxo Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2015 Yaşadığım yerde baya popüler bir falcıya gittim Kahve, Tarot karışımı bir fal baktı. Geleceğimi bilmem ama şuan olan herşeyi doğru bildi. Hatta uykudan yeni uyanıp gitmiştim sürekli tekrar eden benzer rüyalarım vardır onu görmüştüm onuda bildi ''Hayatımda taş çatlasın iki kişiye rüyalarını söyledim bunlardan biri sensin'' dedi ''Hisslerimin inanılmaz açık olduğunu sakın ha sakın fal bakma arada baktır ama bakma geri dönülmez sonuçları olur çünkü çekiyorsun, birde çıplak gezme evde banyoda gece oyalanma''dedi Sonra bir bir saydı ve bende bir bir onayladım çünkü kadın doğruları soyluyordu Çabuk yorulursun, hayattan zevk almadığın zamanlar bile olur, sık kilo alıp verme,kararsızlık,sebebsiz hararet, gece görülen absürt rüyalar, zor arkadas edinme,talihsizlik, bütün negatifliği çekiyorsun kızım üzerine hakikatende öyle hem benim hem ailemin üzerinde doğuştan beri huzursuzluk var arkadaş az onlarda benden beter kadın seni evrende ki negatiflikler çekiyor dedi =D çabuk etkilenen yıldızın çok düşük çekiyorsun hakikatende çok sonuk silik bir tipim Gördüğüm rüyayı bırak yorumlatmayı üzerinde bile durmayacakmısım bazı korunma yöntemleri bile onları çekermiş iki farklı birilerinin verdiği muskaları filan aynı anda kullanma etkilesime girer yada ters teper , meditasyon filan yapıyım deme sakın dedi Doğruları dedi kadın neler önerirsiniz???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Sonuç? Bu kadarını demişken çözümüde söyleseydi bari. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Sonuç? Bu kadarını demişken çözümüde söyleseydi bari. =D dedims zaten uğrasma diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Yıldızı düşük olanların yıldız haritasına baksam ne çıkar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Allah kahretsin böyle alay ediceğinizi bilseydim yazmazdım =P =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 ''bazı korunma yöntemleri bile onları çekermiş'' bu kafayı yaşamak istiyorum sonra değişiklik olsun diye uyarıyı ciddiye almasına rağmen uygulama arayıp sonra uygulamada meditasyon, muska filan olmamasını isteyen kişinin kafasını yaşamalıyım.Yaşamalıyım yaşamadan ölmemeliyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 (düzenlendi) Yıldızı düşük olanların yıldız haritasına baksam ne çıkar? Uğursuz saatlerde doğmuştur. Nisan 29, 2015 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Allah kahretsin böyle alay ediceğinizi bilseydim yazmazdım =P =D Yoo ciddi bir şey söyledim. "Yıldızım düşük benim" diyenin gerçekten ne anlamda yıldızı düşük merak ediyorum. Jüpiter gibi kişinin şansında büyük etkisi bulunan bir gezegen olumsuz bir konumda mı yoksa başka bir şey mi? Merak işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 =D dedims zaten uğrasma diye Bu kadar şeyi sana ''uğraşma '' demek için mi anlatmış. Böyle saçma iş olur mu? Neyse sorum şu? Tekrar ne zaman gideceksin oraya? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 =D yarın giderim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Yaşadığım yerde baya popüler bir falcıya gittim Kahve, Tarot karışımı bir fal baktı. Geleceğimi bilmem ama şuan olan herşeyi doğru bildi. Hatta uykudan yeni uyanıp gitmiştim sürekli tekrar eden benzer rüyalarım vardır onu görmüştüm onuda bildi ''Hayatımda taş çatlasın iki kişiye rüyalarını söyledim bunlardan biri sensin'' dedi ''Hisslerimin inanılmaz açık olduğunu sakın ha sakın fal bakma arada baktır ama bakma geri dönülmez sonuçları olur çünkü çekiyorsun, birde çıplak gezme evde banyoda gece oyalanma''dedi Sonra bir bir saydı ve bende bir bir onayladım çünkü kadın doğruları soyluyordu Çabuk yorulursun, hayattan zevk almadığın zamanlar bile olur, sık kilo alıp verme,kararsızlık,sebebsiz hararet, gece görülen absürt rüyalar, zor arkadas edinme,talihsizlik, bütün negatifliği çekiyorsun kızım üzerine hakikatende öyle hem benim hem ailemin üzerinde doğuştan beri huzursuzluk var arkadaş az onlarda benden beter kadın seni evrende ki negatiflikler çekiyor dedi =D çabuk etkilenen yıldızın çok düşük çekiyorsun hakikatende çok sonuk silik bir tipim Gördüğüm rüyayı bırak yorumlatmayı üzerinde bile durmayacakmısım bazı korunma yöntemleri bile onları çekermiş iki farklı birilerinin verdiği muskaları filan aynı anda kullanma etkilesime girer yada ters teper , meditasyon filan yapıyım deme sakın dedi Doğruları dedi kadın neler önerirsiniz????konu sahibi bende aynı dertten muzdarip oldum.çeşitli duaları bir arada da denedim. 1)deneme depresyon bipolar,teşhissiz kafayı üşütme belirliteri edinirsin seç beğen dedi. 2)meditasyon bende denemiyim o zaman 3)falcınızın duru sezisi süper. 4)tavsiyem bilindik dualarla korunun.yani 300 kere olunca korunuyosun herşeye karşı filan,fazlasına zararlı çıkabilirsiniz. keşke falcınız hangi renkleri giyince nazar değeceğinide söylesydi. kırmızı ve siyah mesela benim.ben sormadım ama siz sorun bidahaki sefere,nazar değmesine en az uğratan renginiz ne?.inşirah mutavezyen sureler. okuyun kafirun okuyun.tebbet okuyun.bunlar 20.000 civarı filan okumadıkça sanırım diğer varlıkların dikkatini çekmez.suya okuyupta içebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 3 yüz kere neyi okusak korunuruz? Bu aralar korunmaya ihtiyacım var da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 3 yüz kere neyi okusak korunuruz? Bu aralar korunmaya ihtiyacım var da Biz alısıla gelmis değiliz biz çok farklıyız hocalıkla cadılıkla bir alakamız yok! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Bence sen o falcıya bidaha gitme. Tavsiyelere bak ne kadar saçma! Görülmüş şey değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 3 yüz kere neyi okusak korunuruz? Bu aralar korunmaya ihtiyacım var da çok havaslı dualar dışında nazara karşı şu din derlerinde öğrendiğimiz mutavezyen sureleri okuyabilirsiniz.konu sahibi varlıkların dikkatini çekecek ağır dualar karşı hasas. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Biz alışıla gelmis değiliz biz çok farklıyız hocalıkla cadılıkla bir alakamız yok! Biraz bahsedin bakalım siz kimmişsiniz merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Biraz bahsedin bakalım siz kimmişsiniz merak ettim. Yazıdan anlamıs olman lazımdı kendi halinde buradaki yeni uyeler kadar bilgim olan çokta bilgili olduğunu idda etmeyen biriyim siz kendinizi tanıtında tanısalım =D memnun oldum simdiden Bu arada kisi yerine niye cevap veriyorsun onuda merak ettim =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Bence sen o falcıya bidaha gitme. Tavsiyelere bak ne kadar saçma! Görülmüş şey değil. Boyle seviyeli eleştirilere hep açığız tamam dikkate alıcam dediklerini kardesm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazıdan anlamıs olman lazımdı kendi halinde buradaki yeni uyeler kadar bilgim olan çokta bilgili olduğunu idda etmeyen biriyim siz kendinizi tanıtında tanısalım =D memnun oldum simdiden Bu arada kisi yerine niye cevap veriyorsun onuda merak ettim =D ''Biz alışıla gelmiş değiliz biz çok farklıyız..'' gibi bir cümleden cok baska anlamlar cıkarda ondan sizi tanıyalım dedim helede parapiskoloji sitesinde. Bir cümleyi foruma yazarsanız gelene yazmış olursunuz dolayısı ile isteyen istediği şekilde o cümleyle ilgili yazabilir. Yok siz yazılmasını istemiyorsanız özelden mesaj atın birdahaki sefere.Dediğim gibi ben bambaşka bir anlam cıkacagını düşünmüştüm o cümleden, üzüldüm, iyi forumlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 ''Biz alışıla gelmiş değiliz biz çok farklıyız..'' gibi bir cümleden cok baska anlamlar cıkarda ondan sizi tanıyalım dedim helede parapiskoloji sitesinde. Bir cümleyi foruma yazarsanız gelene yazmış olursunuz dolayısı ile isteyen istediği şekilde o cümleyle ilgili yazabilir. Yok siz yazılmasını istemiyorsanız özelden mesaj atın birdahaki sefere.Dediğim gibi ben bambaşka bir anlam cıkacagını düşünmüştüm o cümleden, üzüldüm, iyi forumlar... O yazının farklı bir anlamı olsa bile bu seni ilgilendirmez ben alıntıyla yanıtlamısım kişiye bana yazarken o yorum yaptıysa bende yorumla cevap verdim hangi sitede olursan ol İster Parapsikoloji İster Siyaset alaylı yanıta alaylı cevap verdim ki bunu sana açıklama gibi bir durumum da yok yani ben yine bunu ilaveten ektradan soyluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 O yazının farklı bir anlamı olsa bile bu seni ilgilendirmez ben alıntıyla yanıtlamısım kişiye bana yazarken o yorum yaptıysa bende yorumla cevap verdim hangi sitede olursan ol İster Parapsikoloji İster Siyaset alaylı yanıta alaylı cevap verdim ki bunu sana açıklama gibi bir durumum da yok yani ben yine bunu ilaveten ektradan soyluyorum Seni ilgilendirmez gibi bir cümle kuramazsınız öncelikle onu belirteyim. Cevabınızın alaylı olduğunu farketmemişim. Bu tür polemiklere girmekten de hoşlanmam cevap vermek istemiyorsanız cevap vermeme hakkınızı kullanırsınız olur biter. Herkes sizinle alay eder, dalga gecer, ezer piskolojisinden kurtulmaya çalışmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar. Not: Ben veya başka biriyle tekrar polemiğe girmemeniz adına şunu tekrar belirteyim; Ne amaçla veya kime yazmış olursanız olun foruma yazdığınız bir cümleye herkes cevap verebilir, bunu sen karışamazsın, sen neden cevap verdinki, seni ilgilendirmez vs...gibi cümlelerle dile getiremezsiniz. Herkesde benim kadar anlayışlı olmayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 3 yüz kere neyi okusak korunuruz? Bu aralar korunmaya ihtiyacım var da Korunmak şart tabi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Seni ilgilendirmez gibi bir cümle kuramazsınız öncelikle onu belirteyim. Cevabınızın alaylı olduğunu farketmemişim. Bu tür polemiklere girmekten de hoşlanmam cevap vermek istemiyorsanız cevap vermeme hakkınızı kullanırsınız olur biter. Herkes sizinle alay eder, dalga gecer, ezer piskolojisinden kurtulmaya çalışmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar. Not: Ben veya başka biriyle tekrar polemiğe girmemeniz adına şunu tekrar belirteyim; Ne amaçla veya kime yazmış olursanız olun foruma yazdığınız bir cümleye herkes cevap verebilir, bunu sen karışamazsın, sen neden cevap verdinki, seni ilgilendirmez vs...gibi cümlelerle dile getiremezsiniz. Herkesde benim kadar anlayışlı olmayabilir. O zaman anlayışın için teşekkür ederim diyorum sana ilk =) 13 yaşından beri üyeyim forumda ki herkesin arasında ki konusmaya girebilme ozgürlüğünü ilk senden duydum iyi gir arkadasım herkesin lafına karıs dan diye tartısmasına karıs adminlerden birine de sorucam bı olayı Masallah herşeyi ayrıntısına kadar düşünüyorsun bana cevap verirken yazının alaylı olduğunu yeni fark ettin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Şimdi arkadaşım öncelikle belirteyim yıldız düşüklüğü falan bahane sende bariz alta kalmama ve insanlara karşı taaruza geçme sorunu var sen yardım aramaya mı geldin üylerle laf dalaşı yapmayamı diye sorarlar adama başka bir önerimde başlık seçimi doğru düzgün başlıklar kullanın ki insanların size olan saygısı azalmasın '' İmdaaaat korunamıyoruuuum'' gibi başlıklarla kimse sizi ciddiye almaz... Falcıların söylediği şeyleri çok fazla ciddiye alıp kendinizi kaptırmayın benden bu kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 o üyelere de yardım isteyen biriyle alay etmek olur mu derler bide admin kendisi ilk bulasan oydu belki cahilim alla alla birsey bilmiyorum altta kalmam tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.