tugse Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 -sende popi reklamından fazla karakter var sayamadım.(made in tugse geri kalanı alıntı) -Bir soru sorabilir miyim bayan, ne kadar güzelsiniz? -Istersem çare , istemezsem bahane bulurum . Sen rahat ol … ! -Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. -Bazı insanIar hep ‘kaptan’ olurlar, söz konusu ‘dümen çevirmek’ olunca.(bunu çok beğendim) -Bana yol vermeyi düşünmeden önce… Sana verdigim yolda yürümeyi öğren… -Şerefin kadar konuş desem, ömür boyu susacak insanlar tanıyorum. -Benimle kurduğun hayalleri başkasıyla yaşayacak kadar ucuzsan, ben de seni tanımayacak kadar pahalıyım. -Siz kumarda kazanan aşkta kaybeder yalanına inanın! Unutmayın ki; Kumarda kazananlar aşkı satın aIıyorlar. Kaynak Sinir Sözler Kısa Sinir Edici Sözler 2015 şimdilik bu kadar bana Turabi sözler ile kamyon yazısı karışımı geldi ama içlerinden en mantıklıları bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Annem: Kalk bulaşıkları yıka. -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.