efemera Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2007 EN ŞANSLI İNSAN: Frane Selak, 74 yaşında emekli bir öğretmen. Hırvatistan'da yaşıyor. Tam 7 felaketten kurtuldu 1962: Saraybosna'dan kalkan, Dubronik'e giden trene bindi. Tren raydan çıktı ve birkaç vagon nehre düştü. Buz gibi suda 17 kişi boğuldu. Selak'ın kolu kırıldı ama kurtuldu. 1963: Zagreb'de DC-8 tipi bir uçağa bindi. Uçak havadayken kapısı açıldı ve Selak aşağı düşen 20 kişiden biriydi. Kazada 19 kişi öldü! Selak saman yığınına düştüğü için yaralı olarak kurtuldu. 1966: Bindiği otobüs nehre uçtu. 4kişi öldü, o birkaç sıyrıkla kurtuldu. 1970: Otomobiliyle giderken motor alev aldı. Kendini dışarı zor attı, aracın benzin deposu infilak etti. 1973: Otomobilinde meydana gelen patlamada saçlarının bir bölümünü kaybetti. 1995: Zagreb sokaklarında otobüs çarptı. Yaralı kurtuldu. 1996: Otomobil bir virajda Birleşmiş Milletler'e ait kamyonla çarpıştı. Skoda marka otomobiliyle uçuruma uçtu. O bir ağacın üstüne düştü, otomobili yandı. 2003: Frane Selak, piyangodan 1,3 trilyonluk ikramiye kazandı. 2004-2005: Hala zengin ve hala yaşıyor:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Unbreakable geldi aklıma. Tüm bunlar bir yana, "aşk" göremiyorum hikayede.. Ne kadar şanslı olabilir ki yalnız, ölümsüz kahramanımız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 En azından terk edilme yada aldatılma riski yok;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 süper ya öldürmeyen Allah öldürmez derler ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Biz daha şanslıyız ne bu kadar bela geldi başımıza ne de bu kadar paramız var(para derttir). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Azraile (?!) iyi direnmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Biz daha şanslıyız ne bu kadar bela geldi başımıza ne de bu kadar paramız var(para derttir). katılıyorum Elesis arkadaşımıza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Amerikada bi kadına piyangodan yüklü miktarda ikramiye çıkmış, ertesi gün kameralar kadından görüntü almak için bi piyango biletine bakıp tekrar kazanmış numarası yapmasını istemişler, kadın bileti eline almış ve birden düşüp bayılmış, kimse ne olduğnu anlamamış kısa sürede anlaşılmışki kadına rol yapması için verilen biletten yine ikramiye çıkmş..... Çok ilginç yaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Amerikada bi kadına piyangodan yüklü miktarda ikramiye çıkmış, ertesi gün kameralar kadından görüntü almak için bi piyango biletine bakıp tekrar kazanmış numarası yapmasını istemişler, kadın bileti eline almış ve birden düşüp bayılmış, kimse ne olduğnu anlamamış kısa sürede anlaşılmışki kadına rol yapması için verilen biletten yine ikramiye çıkmş..... Çok ilginç yaa... şansa bak ya ulem biz amorti bile tutturamıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Sağ kalmak , böyle bir dünyada yaşamak ne kadar şans ki..Çoğu şey sahteyken! . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haarun Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 vaybe ben nasıl ölcegini merak ettim sacma bi sebepten öldünü düşünsenize ne koyar adama :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Sağ kalmak , böyle bir dünyada yaşamak ne kadar şans ki..Çoğu şey sahteyken! . . kişiye göre değişir. Ben hayatı gerçek görüyorum ama işte şans yok:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 True hayat gerçek ama sahteleştirenler var ..Ben onları demek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 True hayat gerçek ama sahteleştirenler var ..Ben onları demek istiyorum kimyamı bozdun abi 2 dk da. Allah onları bildği gibi yapsın ne diim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 True öyle yapmak istemedim ya k.bkma Karamsarlığım ağır bastı gene ..Başımdan da yeni böyle bir olay geçince..Sana doğruları denk gelir inş ..Ayrıca evet Allah onları bildiği gibi yapsın ! .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2008 süper şans Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 şans işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Unbreakable geldi aklıma. Tüm bunlar bir yana, "aşk" göremiyorum hikayede.. Ne kadar şanslı olabilir ki yalnız, ölümsüz kahramanımız ? katılıyorum aşk yoksa bunu neresi şans?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.