dadash2525 Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2015 Arkadaşlar size başımdan geçen bi olayı anlatıcam. yardımcı olacağınızı umuyorum. Bundan yaklaşık 3 4 ay önce gece yatıyorum. birden uyandım kalktım bi su içtim saate bakıp yatağıma girdim bi kaç saniye sonra bi rüzgar esti ve üstüme bişey çıktı hissettim. hareket edebiliyodum karabasan falan değildi ama korkudan gözümü açamadım. bana yaklaştı yüzünü yüzüme yapıştırdı burun buruna geldik 4 5 saniye yüzüme bakıp birden kayboldu. kalktım hemen odada yoktu rüyada değildi . saate baktım 2:47. tekrardan yatağa girdim uyudum sabah kalktığımda yatağımın yanında bi iz dikkatimi çekti. yatağımın hemen yanında halının üzerinde beyaz toz gibi bişeyle yapılmış yarım Yarasa işareti vardı. rastgele bi iz değildi yarasanın yüz hatları falan kanadı herşeyi tam olarak belli oluyodu. O geceden sonra 1 ay boyunca bi yarasa geceleri takip etti beni nereye gidersem gidiyim tepemde benimle birlikte geliyodu. 1 ay sonra bidaha yarasa gelmedi ve üşümemeye başladım. erzurumda yaşıyorum o soğukta gece dışarda dolaşıyodum -15 derece falan soğuk. Kısa kolla. 1 ay kadar öyle oldu ondan sonra 6. hislerim aşırı derece güçlendi çoğu şeyi önceden tahmin edebiliyorum mesela telefon çalıcak diyorum telefon çalıyor gibi bir sürü şey. Daha önce bir konu açmıştım halıdaki izin fotoğrafını kaybetmiştim ama buldum tekrar açtım. Yardımlarınızı bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.