Orhan115 Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2015 Merhabalar; Ben rüyalarımda sürekli uyanmaya çalışıyorum. Sadece kötü rüyalarda oluyor. Mesela o an inanılmaz bir şekilde acı çekiyorum ve kendimi salıyorum. Bunu isteyerek yapmadım yani önceden düşünülmüş birşey değil. O an acı çekerken kendimi salıyorum acıyı umursamıyorum gözlerimi kapatıyorum ve uyanmak istiyorum. Bu şekilde uyanıcağımı düşünüyorum rüyamda. ve her yaptığımda olumlu sonuç aldım. bir kaç saniye sonra uyandım. Bunun lucid mi olduğunu merak ediyorum sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Belirtmem gereken birşeyde var, Rüyam sırasında rüyada olduğumu hatırlamıyorum,yada kontrol etmeye çalışmıyorum sadece acı çektiğim an birden uyanmak istiyorum diyip kendimi salıyorum ve uyanıyorum. Luside benzer deneyimlerimde oldu ama sadece merak ettiğim konu bu, okuduğunuz için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.