Rage94 Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2015 Bugün izlediğiniz ya da izleyecek olduğunuz film veya dizi nedir??? Yani takip ettiğiniz dizi olur film olur falan filan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Yıldızlararasını izlemeye çalışıyorum şuan ama pc fena kasıyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ep_BYFEusIk Harlem Shake'i ilk Türk'ler buldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora Küçükyazıcı Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2022 (düzenlendi) Sevilen ve unutulmaz en iyi yabancı diziler içinde favorileri belirlemek zordur. Hafta sonu hangi diziye başlasak? Acaba kaçırdığım en iyi yabancı dizi var mı? Sitcom büyülü bir şeydir! Temel olarak, bir yabancı dizi ve sitcom izlemek, paralel bir gerçeklikte hayatı izlemek gibidir. Ve bazı TV dizileri bu küçücük çizgide mükemmel bir denge kurmayı başarırlar. Bazı diziler gelmiş geçmiş en iyi dizi olmasa bile, kısa sürede gerçek bir klasik haline gelirler. Bunların hangileri olduğunu merak ediyor musunuz? Sırada hangi en iyi yabancı dizi serisine başlayacağınızı seçmek için doğru analine başlıyoruz. https://www.braincenter.com.tr/en-iyi-yabanci-diziler/ Aralık 27, 2022 Bora Küçükyazıcı tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2022 Berserk Netflixe dusmus, zaten cok izlemis mangada da gunceldeydim. Simdi oturdum bir daha izliyorum aralarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imahinev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2023 sanki daha önce hiç izlememiş gibi tekrar breaking bad izliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALİ 34 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2023 Pi nin yaşamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2023 Alice in borderland'ın yeni sezonu gelmiş, açtım 1dk sonra kapattım. Ilk sezonu izleyeli baya oldu ben bu aralar bir şeyler izleme modunda değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.