Ancients Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2015 İnsanlarla yapılan hipnoz çalışmalarında telkin bizim en iyi yardımcılarımızdan birisidir ama hayvanlara yapacağımız hipnozda elimizde sadece bizim enerjimiz (ruh halimiz) ve onların tetik noktaları vardır. Yani hayvanları hipnoz ederken onların tetik noktaları tespit edilmeli ve hipnoz yapan kişinin özgüven dolu, sakin bir ruh halinde olması gerekir. Şimdi bir kaç video izleyelim; [video=youtube;dq-CBHucWXk] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Daha önce denedim ama başarılı oldummu bilemiyorum güvercini avcumda uyutmuştum muhabbet kuşunuda öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Ben civcivimi hipnoz ediyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.