locked_puppet Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2007 Tipik bir seri katilin çocukluğu hakkında bilgi vermek gerekirse; Çoğunlukla yalnızlardır. Aile içi veya dışı cinsel taciz ve şiddet oranı çok yüksektir. Okulda genelde sosyal yasamdan uzaktırlar. Agresif yapılarıyla dikkat çekebilirler. Bu yapıları ateşle oynamak, yangın çıkartmak gibi eylemlerle ortaya çıkabileceği gibi, hayvanlar üzerinde işkence yaparak ta belli eder kendini. Geceleyin altlarını ıslatmaları ise üçüncü bir ortak özelliktir. Parçalanmış aile yapıları, sık sık ortam değiştirmeleri ve düşük sosyal statü, istatistiklerde sıkça rastlanan verilerdir. İlk gençliklerinde yaşadıkları, karşı cinsle seksüel denemeler başarısızlıkla sonuçlanır. Bu da sonraki eylemlerinde dominant olma, akil almaz bir şiddete başvurma ve sadizm gibi yöntemleri doğuran bir etkendir. Kendilerine olan güvenlerini ancak bu şekilde besleyebilirler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 evet..... zaten insanın çocukluktan ergenlik ve yetişkinlik buna dahil olmak üzere yaşadığı herşey bilinç altına itildiğinden bi şekilde açığa çıkıyor.. insan olmak farkımızı koruyabilmek çok zor..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Böyle çocukların ailelerini bir elime geçirsem:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Bunun temeli şiddettir..Şiddet hr ne kadar bedene uygulansa da yapılan her hakaret her dayak ruha ve kalpe işler daha çok...Yetişkinlerin ne yazık ki terbiye vermek için [genellikle bunu böyle tanımlarlar şiddet terbiye vermek içindir en azından çevremde böyle.. ] şiddeti eğitim aracı gibi kullanırlar..Ve sonra bu şiddetin etkileri kalıtsal bir hastalık gbi ruha işler ve ömür boyunca etkileriyle devam eder ..Uzun ve detaylı bri tedavi ile bu izler brazda olsa silinebilir ..Tedavi göremeyen ve ya bu kendi çabalarıyla ruhundan silemeyen kişilerde bu tür olaylar ortaya çıkar [ sadizm ,sosyal yaşamda agresiflik ve basık kalma ya da kavgayla öne çıkma vb. ] .. Off hayat offf... Paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Güzel paylaşım seri katiller ilgimi çekmiştir hep... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Ben de seri katil olup ise lucked puppet ile baslamayi planliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaHSeN Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 cerberus,ne bu şiddet bu celal saolun arkadaşlar ben tesekkür ederm ilginiz için konuya gelince; ruhu bozuk anne babaların baş eserleri sadece ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 15 yaşımdayım ve bunların %99 var bende. Ben katil olmak istemiyorum ((((((((((((((( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 seri bir katil olmak nası bir duygu acaba veya böyle bir katilin anne babası olmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 ben ne polisim ne de emeklı bı serı katılım ama bır cocukta su uc belırtı varsa ılerde cıddı anlamda potansıyel vardır. 1 altına kaçırma , 2 kundakcılık , 3 şiddete yüksek meyil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Türkiye'den seri katil çıkmaz zaten. İyi planlayamıyor bizimkiler.. İki cinayette zırt yakalanıyor. Seri tamamlanamıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim_reaper Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 tamam bazıları iki cinayet ama bazılarıda hiç yakalanmıyor seri katiller hakkında çok bilgi biliyorum yakalanmayanların isimlerini isterseniz vereyim ilkini veriyorum behram bu adam 931 kişi öldürmüştür bunu sarı ve beyaz kumaş parçaları alıp kurbanlarını boğarak öldürmüştür... -------------------- ve bu adam yakalanmadı hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 ustat yok artık ya 931 kısı olmaz ya tamam yakalana serı katıllerın ustunde yapılan arastırmalarda ıq ları normal ınsanlardan fazladır zate kurnalık ve zeka olmazsa olmazda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Türkiye dedim ama ben, hindistan değil:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 turkıyeden serı katıl cıkammasının asıl nedenı bence turkler zevk ıcın adam oldurmuyo ya adamla arasında alıcak verecek vardır ya namus belası ya da kafası guzel veya dıkkatsızlık vs. vs. kaynaklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 yok yaa Türkler maymun iştahlı 2-3'ten sonra bayıyor. Başka atraksiyon arıyorlar bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemsel Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 hmm. gerçekten ilginç..bu güzel açıklaman için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtulusugur Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2007 yok ana okulunda çocuğum yemek yemeği bile bilmiyorsun? bu ne lan seri katillerin çocukluğu konu açmak için konu açmayın konu açın ve konu hakkında konuşun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim_reaper Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2007 gördüm o türkiyede yazdığını msjı yollamıştım artık napim türkiyeyide araştırıcam bulucam yakalanmayan inş. sizde bulun ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.