nukleeradam Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2015 Anlatacağım şey arkadaşımın başından geçiyor, böyle söyleyince ne kadar inandırıcı oluyor bilmiyorum tabii ki Şimdi bu eleman annesi kardeşiyle yolda yürürken beyaz silüetler görüyor bunlarda dönüyor mu birşey yapıyor, ancak bunu annesi ve kardeşide görüyor. Daha önce bana bahsetmemişti dün (27.05.2015) 23 sularında bir sokaktan geçerken yine olmuş bugün mesaj attı banada, etrafta kimseler yokmuş haliyle. Dini konularda pek bir fikrim yok, ben daha çok metafizikçi adamım yok efenim evrene enerjimi verdim şimdi tarzında devam ederim, bu yüzden pek yardımcı olamadım. Hani daha farklı bir olay oldumu diye rüyalarım bir garip, sağ kulağımada birisi sürekli ismimi fısıldıyor dedi tabii ben anında üç buçuk hatta yazarken bile korktum şimdi akşamı nasıl geçirecez hayırlısı bakalım. Bu konu hakkında bilgisi olan birileri yakın zaman içinde yardımcı olabilirse sevineceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.