Saviora Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2015 Hic mi aranizda yok battle rap soz yazan soyleyen vs. ? Rape gonul veren !..? Zencilerr ses verinn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Yerlisi var olmaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 sen kimsin! battle rapin yumusak prensi saviora bak buralar benim,buca,bornova rap sözü yazarım diyor ama açacağı başlık ağlatır gözlerimi kanata kanata! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Freestyle haa dikkat yalniz ben bayanim .d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Ben kimim mi ? Senin free de kendine guvendigin egon! Birak bu isi ben tekim beyninize yayilir ekom Gaziemir tanir beni yaz duvarlarina en iyi Hiphopin savascisi benim gozlerini kanatan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 çocuklar rap i bırakın oynayın evcilik, biriniz doktor olsun diğeriniz yonca evcimik, gaziemirden bornavaya uzanan ağmala sesi, duyuyor tüm dünya, saklanmayı kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Benim rap basligimin altında senmisin bana laf atan ayaginizi denk alin seytan pabucu ters takar ilham perilerim benim hep kulagima fisildar burda saviora varken kimin ki bize fark atar ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 senin rap başlığın altında benim sana laf atan, yumurta olsaydın eğer kesin olurdun rafadan, cici kız olup tak bence 2 toka kafana, yoksa demeli miyiz sana yarmagül acaba? ( ağır olduysa özür dilerim bi an gaza geldim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Hayat zaten basli basina bir agir laftir seninkimi bana agir gelcek santimi arttir Klavyeden laf atmak kolay tabi oyle Ergen kitlendeki bebeler bile sana yuh der ( umarim bu da agir olmamistir loxias ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Gerci bu pek olmadi be ya .d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 bacım kafiye ilk kural rap yapıyoruz, herkese inat yine biz cap takıyoruz, başlığın altında 'yazan' diye yazıp, 'klavyeden laf atmak' saçma olmuş, bizde takılıyoruz yazdım artık neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Kafa biraz bozuk benim ya suan aklima kafiye mafiye gelmiyo agabeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 güzel oluyodu ilham gelince yaz yine, rap dinleyen kız az bulunur respect, bekliyorum cevabı bak önce mazine, 140 karakter az bize yapmayız hashtag Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Bi beat koy teybe atisalim bi free Erkek tavlamak icin rap dinlemem bu iki Punch salatasi sarkimi dinle doyarsin harbi iyi.d Bize yakismazdi zaten hashtag loxias abii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Pek anlamam bu işlerden ama harikasınız devam edin lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Hah siz iki liseliye diss atardım da tipim değilisiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 liseli mi rap bebe işi değil moruk, nickinden de belli biliyosun konuyu, güvenin varsa kendine yaz hadi, sonra tipin kayar tek puncla yapamazsın solunum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 ( ya bu arada gülücük falan koymuyorum ama gülerek yazıyorum çok ciddi veya kızgın anlaşılmasın ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 liseli mi rap bebe işi değil moruk, nickinden de belli biliyosun konuyu, güvenin varsa kendine yaz hadi, sonra tipin kayar tek puncla yapamazsın solunum Ovvvv dostum indigo nakavt.Hiç mi acımadın garibime? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Ovvvv dostum indigo nakavt.Hiç mi acımadın garibime? Gaza getirmene gerek yok is bende :)Bu arada bende gülerek yaziyorum tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 (düzenlendi) liseli mi rap bebe işi değil moruk,nickinden de belli biliyosun konuyu,güvenin varsa kendine yaz hadi,sonra tipin kayar tek puncla yapamazsın solunumNick değil o avatar dostumOrtam boş değil hangi ara coştun?Tiple solunum yapılmıyor sen iyice koptunYapılsaydı dostum sen zaten yoktun. Haziran 6, 2015 indigo55 tarafından düzenlendi boşluk yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Nick değil o avatar dostumOrtam boş değil hangi ara coştun?Tiple solunum yapılmıyor sen iyice koptunYapılsaydı dostum sen zaten yoktun. Şapka çıkarttım mübarek...Helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 bilmiyosan söyliyim kullandığın resimdir avatar, vazgeçtim fikrin yok senin konudan şimdi bana bak, öğreteyim nedir solunum nasıl yapılır, tipdeki ağızla burunla yapılır sende tabi farklıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2015 kelalaka sözlerin ayrı bir telden çalar sen de oynarsın haspam on bin track yapsan da nafile bir kelimesini s.k.me bile takmam düş yere kalkma laf etme be boş yere çık delik kaç seni sevmedim hiç online kraliçesi oldun entel geçinen antensin artı biçtim ben her yeri hasat zamanı sana inananların hepsi gerizekalı sen salak bi filozof bey olsa hötöröf tamam sen herşey ben bi hiç! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2015 bilmiyosan söyliyim kullandığın resimdir avatar, vazgeçtim fikrin yok senin konudan şimdi bana bak, öğreteyim nedir solunum nasıl yapılır, tipdeki ağızla burunla yapılır sende tabi farklıdır Tipte ağız burunmuş yazdığın hep saçmalık Rapin de tipin gibi gördüğün an kaçmalık Benim sesim,tipim,ritim,repim bunlar hep farklılık İndigo derin aşık , senin repin karmaşık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.