AbraKadabra Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2015 belki izleyeniniz olmuştur 2000 li yılların başlarında trt 1 de yayınlandı bi süre boyunca.adı sanırım tapınak şövalyeleri gibi bişeydi.kısa bir diziydi yani 15 20 bölüm yayınlanmıştı sanırsam.işte o diziyi 1 2 senedir aklıma takılıyo netten aradım ama bulamadım bitürlü.çok güzel bir diziydi tam adını hatırlasam belki googleda çıkacak ama ..yada tam adı budur bilmiyorum.herneyse izleyip hatırlayan varsa link falan atabilir misiniz? :)inşallah birileri izlemiştir.:Dbu arada bu dizide bir çocuk vardı ve çocuğun annesiyle babası düşmandılar.annesi bir tarikatın üyesiydi sanırsam.babası iyiydi..çocuk annesiyle babasını kaybettiğini sanıyodu küçüklükten itibaren.ve biranda özel birisi olduğunu öğreniyodu annesiyle babasını buluyodu filan.sonra bunlar ateşli silahlar biyandan kılıçlar biyandan hülooğğğ diye savaşıyolardı:Dneyse çok detaya girmiyim bileniniz varsa bu diziyi bi yardımcı olun..lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2015 ahahah hüloğğ koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Tam TRT'lik dizi.Aramaya devam et Abra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.