Saviora Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2015 Arkadaslar bu kitabi aranizda okuyanlariniz vardir muhakkak . Ve super bir kitap yazari da ayni sekilde oyle. Yalniz egitimlerine katilmak istedigimde baya buyuk miktarda bir para almak istemislerdi cok istiyordum onu gormeyi ve derslerini..ama gidemedim .. bu adam hakkinda ve (kitabi okuyanlar beni anlayacaklardir) kitabin konusunda bir fikir alisverisi yapalim. Son olarak cidden mukemmel bir kitap heleki dediklerini uyguladiginda hicbir yaptiklarim bos olmadi. Chi enerjisinden bahsediyo basli basina sufi nefesi vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Sonunu getirmedim bu yaz getiricem , enerji ile alakalı başlangıç için iyi bir kitap çok saçma görüşleri var diye rehber hocası okumayı bırakmıştı tabi bu kişiden kişiye göre değişir yazılan tekniklerin basit ve etkili olduğu kanatindeyim şifa ile ilgili çok şey öğrenebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Aynen evet baslangicta iyi bir kitap. Zaten 3 seriden oluşuyor ve bu 1. Kitabi diger kitabinda cikan konulara sitesinden baktigimda iyi seyler var gercekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 ynen evet baslangicta iyi bir kitap. Zaten 3 seriden oluşuyor ve bu 1. Kitabi diger kitabinda cikacak olan konulara sitesinden baktigimda iyi seyler var gercekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.