Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2015 http://vedichealing.com/wp-content/uploads/2014/10/saturn_scorpio.jpg Aralığın sonundan itibaren Satürn'ün Yay burcunda geçirdiği zaman boyunca hiçbir önem alınmamış olan İŞİD gibi fanatik terör örgütlerinin ne derece tehlikeli olabileceği hakkında sağlam fikirler elde ettik, sahteciliğin kimi zaman nasılda bizi yüzüstü bırakabileceği ile karşılaştık. Şimdi Satürn retrograde hareketinin sonucunda tekrardan Akrep burcuna geri dönüş yaptı ve Akrep burcunu ilgilendiren konular üzerinden bizi sınamaya devam edecek. Bu retro hareketinin 3 Ağustosta sona ereceği görülüyor. Bu süreç içerisinde kişilerin alacağın büyük kararlar eğer sağlam temellere oturtulmuyorsa o kararların kişiye nasıl zarar vereceğini, daha fazlasını elde hırsının nasılda insanı mahvettiğini fark edecek, daha fazlasını elde etmek için önce şeyin temelini sağlamca oturtmak gerektiğini öğreneceğiz. 22 Kasım - 25 Kasım doğumlu Yay burçlarının üzerindeki ağırlık azalarak tükenecek, hayatın akışı hızlanacak gibi görünüyor. Hayattan saman tadı alma durumları bir nebze olsun alacak ve karamsarlığı bir kenara bırakarak elde olanla eğlenmeye devam ederken Akrep burcunun son günlerinde doğanlar ise derin bir sorgu içerisinde hayatta yaptıkları yanlışları kavramaya çalışacaklar. Depresyon, yalnızlık ve sıkılmışlık hissi bu dönemde zirveye çıkacak. Bu süreç çok kolay olmayacağı gibi çokta zor olmayacak, sadece bol bol var olmayan sıkıntılara göğüs germek gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 11 Aralık doğumlu bir yay olarak beni etkilemeye başladı mı yoksa 3 Ağustos'tan sonra mı beni etkilemeye başlayacak? Bu arada Let, mesaj kutusu dolmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 vatana millete hayırlı olsun. kilom itibariyle pek ezip geçemedi beni satürn. zaten placidusa göre bakarsam birinci evin yarısı akrep yarısı yay horon tepiyo birinci evde bir ileri iki geri.sayesinde daha bakalım hangi hastalıklar görcez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 vatana millete hayırlı olsun. kilom itibariyle pek ezip geçemedi beni satürn. zaten placidusa göre bakarsam birinci evin yarısı akrep yarısı yay horon tepiyo birinci evde bir ileri iki geri.sayesinde daha bakalım hangi hastalıklar görcez. Pek bir şey olmaz sanıyorum. Şimdiye kadar iyi geçtiyse dahada geçer 11 Aralık doğumlu bir yay olarak beni etkilemeye başladı mı yoksa 3 Ağustos'tan sonra mı beni etkilemeye başlayacak? Bu arada Let, mesaj kutusu dolmuş. 10 Aralık 2016ya kadar Transit Satürn'ünün natal güneşinle pek alakası yok. Aralık 2016da hafif hafif etkilerini görmeye başlarsın. Doğum gününde etkisi zirveye çıkar. İlginç doğrusu. Mesaj kutumu boşalttım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 21 kasim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 benim ayla birleşmekten vazgeçti her halde 2. evde çok gezegen var nolcak bilmem şans noktası neptün jüpiter mars nutkum mu tutulcak yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 benim ayla birleşmekten vazgeçti her halde 2. evde çok gezegen var nolcak bilmem şans noktası neptün jüpiter mars nutkum mu tutulcak yani? Satürn muhabbeti pek öyle değil doğrusu. Satürn herşeyi yavaşa çekerek ve gereksiz fazlalıkları alarak kişinin gerçeğe dönmesini sağlar. Eğer çok kibirli ve şımarık bir tip değilsen Satürn hiçbir şey yapmadan geçip gidebilir. Felaket getirmek daha çok plutoya özgü. 21 kasim ? İşte sıkıntının direkt vuracağı tarihlerden biri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tolin Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 http://vedichealing.com/wp-content/uploads/2014/10/saturn_scorpio.jpg Aralığın sonundan itibaren Satürn'ün Yay burcunda geçirdiği zaman boyunca hiçbir önem alınmamış olan İŞİD gibi fanatik terör örgütlerinin ne derece tehlikeli olabileceği hakkında sağlam fikirler elde ettik, sahteciliğin kimi zaman nasılda bizi yüzüstü bırakabileceği ile karşılaştık. Şimdi Satürn retrograde hareketinin sonucunda tekrardan Akrep burcuna geri dönüş yaptı ve Akrep burcunu ilgilendiren konular üzerinden bizi sınamaya devam edecek. Bu retro hareketinin 3 Ağustosta sona ereceği görülüyor. Bu süreç içerisinde kişilerin alacağın büyük kararlar eğer sağlam temellere oturtulmuyorsa o kararların kişiye nasıl zarar vereceğini, daha fazlasını elde hırsının nasılda insanı mahvettiğini fark edecek, daha fazlasını elde etmek için önce şeyin temelini sağlamca oturtmak gerektiğini öğreneceğiz. 22 Kasım - 25 Kasım doğumlu Yay burçlarının üzerindeki ağırlık azalarak tükenecek, hayatın akışı hızlanacak gibi görünüyor. Hayattan saman tadı alma durumları bir nebze olsun alacak ve karamsarlığı bir kenara bırakarak elde olanla eğlenmeye devam ederken Akrep burcunun son günlerinde doğanlar ise derin bir sorgu içerisinde hayatta yaptıkları yanlışları kavramaya çalışacaklar. Depresyon, yalnızlık ve sıkılmışlık hissi bu dönemde zirveye çıkacak. Bu süreç çok kolay olmayacağı gibi çokta zor olmayacak, sadece bol bol var olmayan sıkıntılara göğüs germek gerekiyor. ben tam anlayamadım ne zamandan sonra hayatın akışı hızlanacak ve yukselenı yay olanları ne kadar etkılıycek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Satürn muhabbeti pek öyle değil doğrusu. Satürn herşeyi yavaşa çekerek ve gereksiz fazlalıkları alarak kişinin gerçeğe dönmesini sağlar. Eğer çok kibirli ve şımarık bir tip değilsen Satürn hiçbir şey yapmadan geçip gidebilir. Felaket getirmek daha çok plutoya özgü. İşte sıkıntının direkt vuracağı tarihlerden biri.let cim 2. evin sonlarında ve 3. evin başlarında dolanıo gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Pek bir şey olmaz sanıyorum. Şimdiye kadar iyi geçtiyse dahada geçer 10 Aralık 2016ya kadar Transit Satürn'ünün natal güneşinle pek alakası yok. Aralık 2016da hafif hafif etkilerini görmeye başlarsın. Doğum gününde etkisi zirveye çıkar. İlginç doğrusu. Mesaj kutumu boşalttım. Çok durumum kötü değil aslında ya da kötü ama ben o kadar takmıyorum. Sınav döneminde birçok rahatsızlık ortaya çıktı. Sanırım boynumda fıtık başlangıcı var. Prensip olarak ağrı kesici kullanmadığım için ağrılar çok zor geçiyor ve uyumakta güçlük çekiyorum. Ayrıca sınavlarda başka şanssızlıklar da yaşadım. Yani aralıkta zirveye çıkacaksa durum kötü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Çok durumum kötü değil aslında ya da kötü ama ben o kadar takmıyorum. Sınav döneminde birçok rahatsızlık ortaya çıktı. Sanırım boynumda fıtık başlangıcı var. Prensip olarak ağrı kesici kullanmadığım için ağrılar çok zor geçiyor ve uyumakta güçlük çekiyorum. Ayrıca sınavlarda başka şanssızlıklar da yaşadım. Yani aralıkta zirveye çıkacaksa durum kötü. Hep Satürn değil ya, başka etkilerde olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Ülkemizin öz burcu ve 4.evi akrep olduğu için . Ölümlerdeki artışın etkisinde satürn retrosunun da payının büyük olduğu belli oluyor .... Lethali de tebrik ediyorum . İyi özetlemiş . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Ülkemizin öz burcu ve 4.evi akrep olduğu için . Ölümlerdeki artışın etkisinde satürn retrosunun da payının büyük olduğu belli oluyor .... Lethali de tebrik ediyorum . İyi özetlemiş . Son cümle için: Danke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Akrep burcunun son günlerinde doğanlar ise derin bir sorgu içerisinde hayatta yaptıkları yanlışları kavramaya çalışacaklar. Depresyon, yalnızlık ve sıkılmışlık hissi bu dönemde zirveye çıkacak. Ben de diyorum ne bu hal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Akrep burcunun son günlerinde doğanlar ise derin bir sorgu içerisinde hayatta yaptıkları yanlışları kavramaya çalışacaklar. Depresyon, yalnızlık ve sıkılmışlık hissi bu dönemde zirveye çıkacak. Ben de diyorum ne bu hal.. Aramıza yetenekli bir arkadaş katılmış . Şeref duyarım . . Güneş ve satürn ikiside otorite figürü ile ilgilidir . Bu kavuşum kişide engellenmişlik ve daralmışlık hissi yaratır . Benlik imajından kaygılanılan bir dönemdir . Kişinin eleştirme ve kötüleme dürtüsü ön plana çıkar . Kaçınılmaz sorumlulukları beraberinde getirir . Ama kişisel dönüşüm ve Tinsel farkındalık için iyi bir kombinasyondur . Herhangi bir yolda veyahut öğretide kalıcı ve sağlam bir gelişme yaşayabilirsin ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 21 kasım 1989 doğumluyum bende anlamadım şimdi nasıl bi etkisi olacak gene mi olumsuzluklar peşimde olacak yoruldum cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 21 kasım 1989 doğumluyum bende anlamadım şimdi nasıl bi etkisi olacak gene mi olumsuzluklar peşimde olacak yoruldum cidden Sen kendi sorununu kendi kafamdan kendin kurgulayacaksın diyelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Hep Satürn değil ya, başka etkilerde olabilir. Bilmiyorum da benim haritamda akreple yay fazla. Akrep'in başında doğanlar için zor dönem geçti sanırım. Şimdi Akrep'in sonlarında doğanlar zorluklar yaşıyor. Ondan sonra da Yay burcuna mı geçecek yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 bende de akrep ve yayda gezegen bolluğu var birinci evimde oturuyo bi ileri bi geri geziniyor satürn ondan mı bilmem hiç bulaşmadığım insanlar bana bulaşır oldu.nerdeyse doğru yolda gidince neden gidiyon dicekler. bu arada 10 aralıkta doğan yükseleni akrep olan ayı yay olan biri için bu zamanlar nasıl geçiyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Bilmiyorum da benim haritamda akreple yay fazla. Akrep'in başında doğanlar için zor dönem geçti sanırım. Şimdi Akrep'in sonlarında doğanlar zorluklar yaşıyor. Ondan sonra da Yay burcuna mı geçecek yani? Evet. bende de akrep ve yayda gezegen bolluğu var birinci evimde oturuyo bi ileri bi geri geziniyor satürn ondan mı bilmem hiç bulaşmadığım insanlar bana bulaşır oldu.nerdeyse doğru yolda gidince neden gidiyon dicekler. bu arada 10 aralıkta doğan yükseleni akrep olan ayı yay olan biri için bu zamanlar nasıl geçiyordur. Satürn kişinin karşılaşmaktan çekindiği şeylerle sık sık karşılaştırır ve, Terazi değil miydin sen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Evet. Winter is coming yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Winter is coming yani. Tabi yükselen akrepler ölmüş ağlayanı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Saturn şuan akrep sonunda doğru, fakat yükselen akrepler veya ay akreplere de aynı şekilde mi veya aynı oranda mı etki edecek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Desene gene paranoyaklaşıcam ? teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Evet. Satürn kişinin karşılaşmaktan çekindiği şeylerle sık sık karşılaştırır ve, Terazi değil miydin sen? let cim terazi olmam satürnün birinci evimde olmasını değiştirmiyo. ben belaya bulaşmam da kendisi bela olanlar bu sıra benim yolumu tutmuş. özellikle hastalıklı zihinler peşimde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.