shadeo Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2007 Yüregimi TUT ellerim titriyor TUT Sadece yalnız kalmamak için Bir gece yarısı uyandıgında sıçrayarak Dayanagın oldugunu görmek için TUT Hallerindeki halini sezişi Suskunlugunda büyüyen haykırışı yakalayabilmek için TUT Birgün die başlayan anıları anlatmak için Bakışlarınla anlatabilmek,anlayabilmek için TUT pişmanlılarını yok edebilmek İç çekmelirini tüketebilmek için TUT Yüreginden bi dokunuşla Yaşadıgını hissedebilmek için TUT Birgün uzaklar yakın olur umudunu yitirmemek iiçin TUT sadece kendin için TUT benim için TUT ben değil biz diyebilmek için TUT YÜREGİMİ ELLERİM TİTRİYOR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 eline saglık bizimle paylaştığın için tesekkurler shadeo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Güzel şiir emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Gene duygusala bağlandim yafff:confused: bu arada alıntıdır benim falan sanmayın haaa nerdeeee bende o kabiliyet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Güzel paylaşım saol...Ama şunu söylim ki fazla duygusala bağlama sonra toparlamak zor oluyor :/ . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.