Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2015 Mutsuz musunuz? Hayattan keyif alamıyor musunuz? Artık bir çözümü var, "Lethal Perfection Majisi" ile hayattan nasıl daha fazla keyif alınmaz çok iyi göreceksiniz! Nasıl mı yapılıyor? Çok basit. İlk önce bir kağıt alın ve aklınıza gelebilecek bütün güzel şeyleri bir kağıda yazın. (Kağıdın mor renk kaleminizin ise simli beyaz olmasına dikkat edin. Simli kalem işte anaokulunda kullandığımız türden) Bu şeylerin gerçekten güzel olmasına lütfen dikkat edin, ancak kendiniz için aşırı değil ortalama bir insan için güzel olmasına dikkat edin. Birde sizle uğraşmayayım. Kimisi geliyor kadının karnını yarıp tecavüz etmek falan yazıyor birde onlarla uğraşıyoruz. Yazık bize la. Daha sonra kağıdın arkasına alttaki sembolu çizin. http://i.imgur.com/QnV9xVG.png Ardından bir hoparlörden beğendiğiniz bir şarkıyı sonuna kadar açın ve kağıdı şu şekilde katlayın. http://img-s2.onedio.com/id-552d0614f365efdf0462728d/rev-0/raw/s-b81aef9db9f5545abb5114dcba0680b957d4233a.jpg Şimdi yüksek bir yerin terasına çıkın ve kimse görmezken şu şekilde bağırarak kağıdı fırlatın (Kimse görmesin çünkü rezil olursunuz.): -Lethal Perfection, uluların ulusu Lethal Perfection... Ululuğumuz seninle olsun. Bu kağıda yazılı her şey seninle olsun. Tebrikler, size bir şey kazandırmayan bir majiyi gerçekleştirmiş oldunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Mutsuz musunuz? Hayattan keyif alamıyor musunuz? Artık bir çözümü var, "Lethal Perfection Majisi" ile hayattan nasıl daha fazla keyif alınmaz çok iyi göreceksiniz! Nasıl mı yapılıyor? Çok basit. İlk önce bir kağıt alın ve aklınıza gelebilecek bütün güzel şeyleri bir kağıda yazın. (Kağıdın mor renk kaleminizin ise simli beyaz olmasına dikkat edin. Simli kalem işte anaokulunda kullandığımız türden) Bu şeylerin gerçekten güzel olmasına lütfen dikkat edin, ancak kendiniz için aşırı değil ortalama bir insan için güzel olmasına dikkat edin. Birde sizle uğraşmayayım. Kimisi geliyor kadının karnını yarıp tecavüz etmek falan yazıyor birde onlarla uğraşıyoruz. Yazık bize la. Daha sonra kağıdın arkasına alttaki sembolu çizin. http://i.imgur.com/QnV9xVG.png Ardından bir hoparlörden beğendiğiniz bir şarkıyı sonuna kadar açın ve kağıdı şu şekilde katlayın. http://img-s2.onedio.com/id-552d0614f365efdf0462728d/rev-0/raw/s-b81aef9db9f5545abb5114dcba0680b957d4233a.jpg Şimdi yüksek bir yerin terasına çıkın ve kimse görmezken şu şekilde bağırarak kağıdı fırlatın (Kimse görmesin çünkü rezil olursunuz.): -Lethal Perfection, uluların ulusu Lethal Perfection... Ululuğumuz seninle olsun. Bu kağıda yazılı her şey seninle olsun. Tebrikler, size bir şey kazandırmayan bir majiyi gerçekleştirmiş oldunuz. Dolunayda mı yapalım bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Dolunayda mı yapalım bunu Venüs'ün Dolunay evresi zamanında yapınız. En etkili olduğu zaman o. Birde Jüpiter Terazideyse tam zamanı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 harika bir konuymuş hemen uygulayacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2015 harika bir konuymuş hemen uygulayacağım Mutlaka kağıda beğeneceğim şeyler yaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 En etkili maji eski sevgili bedduası bence . Dur ben yeni bir tane uydurayım . Önce elimize bir asa alıyoruz ve Allah belanı versin diyerekten karşı tarafa doğru yöneltiyoruz .... Bu çalışma Cuma günü jüpiter saatinde yapılmalıdır . Kunut duaları ile önceden asa yüklenirse efsane olur .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Ben eski sevgilime beddua etsem ettiğim beddua bana geri döner Allah bunun bin türlü belasını vermiş zaten daha ne uğraşıyorsun der Bu arada Lethal'in majisine bayıldım, ilk fırsatta deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 En etkili maji eski sevgili bedduası bence . Dur ben yeni bir tane uydurayım . Önce elimize bir asa alıyoruz ve Allah belanı versin diyerekten karşı tarafa doğru yöneltiyoruz .... Bu çalışma Cuma günü jüpiter saatinde yapılmalıdır . Kunut duaları ile önceden asa yüklenirse efsane olur .. Cuma mübarek gün, Jüpiter mübarek gezegen. Bundan mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 İşsizlik hard. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 İşsizlik hard. But first, let me take a maji. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Bir Bardak Su Majisi bu antik çağlardan beri kullanıla gelmiş çok ünlü bir yöntemdir malzemeler 1 adet cam bardak (plastikte olabilir) 1 adet musluk Yapılış bardağı elinize alın ardından en yakın musluğa gidin sonra bardağı musluğun altına tutun musluğun vanasını çevirin işte bu kadar Önemli Not: Su faturaları ödenmemiş ise ritüel başarısızlıkla sonuçlanır uyarmadı demeyin sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Cici Kuş Majisi Öncelikle resimdeki gibi bir muhabbet kuşunun tüyünü alıp lavanta tütsüsüyle tütsülüyoruz. Sonra tüyü siyah bir kumaşın üstüne koyduktan sonra tütsüyü üç kere çevresinde sağdan sola çevirirken şu rütel sözlerini okuyoruz "Ey kuş tanrısı Cicirus! Bu tüyü senin hizmetine adıyor ve ömrüm boyunca senin adını koruyup yücelteceğime ant içiyorum. Beni yarattıklarının formuna büründür ki seni tüm alemlerde layıkıyla temsil edeyim." Bunu derken hiçbir şekilde aklınıza başka düşünce sokmamanız gerekiyor aksi halde Cicirus'un gazabına uğrayabilirsiniz, yalnızca düşünce kontrolünde ustalaşmış majisyenlere önerdiğim bir ritüeldir. Her şeyi eksiksiz yapıp duayı gönülden yakararak okuduktan sonra tüyü sol elinizle alıp kalbinizin üstüne koyup bağırarak "Amen!" deyin. Birden tüm vücudunuzun masmavi bir muhabbet kuşuna çevrildiğini ve Cicirus'un kutsamasıyla korunduğunu göreceksiniz. Başardınız, iyi uçuşlar. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Cici Kuş Majisi [ATTACH]14097[/ATTACH] Öncelikle resimdeki gibi bir muhabbet kuşunun tüyünü alıp lavanta tütsüsüyle tütsülüyoruz. Sonra tüyü siyah bir kumaşın üstüne koyduktan sonra tütsüyü üç kere çevresinde sağdan sola çevirirken şu rütel sözlerini okuyoruz "Ey kuş tanrısı Cicirus! Bu tüyü senin hizmetine adıyor ve ömrüm boyunca senin adını koruyup yücelteceğime ant içiyorum. Beni yarattıklarının formuna büründür ki seni tüm alemlerde layıkıyla temsil edeyim." Bunu derken hiçbir şekilde aklınıza başka düşünce sokmamanız gerekiyor aksi halde Cicirus'un gazabına uğrayabilirsiniz, yalnızca düşünce kontrolünde ustalaşmış majisyenlere önerdiğim bir ritüeldir. Her şeyi eksiksiz yapıp duayı gönülden yakararak okuduktan sonra tüyü sol elinizle alıp kalbinizin üstüne koyup bağırarak "Amen!" deyin. Birden tüm vücudunuzun masmavi bir muhabbet kuşuna çevrildiğini ve Cicirus'un kutsamasıyla korunduğunu göreceksiniz. Başardınız, iyi uçuşlar. Cicirus'u cici bir rus kadın çağırmak için kullanabilir miyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Cicirus'u cici bir rus kadın çağırmak için kullanabilir miyiz? Bunu soğuk espri kategorisine alalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Bunu soğuk espri kategorisine alalım. http://i61.tinypic.com/29zrjon.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Gülme krizine girdim. Cicikuş majisi nedir yaa Merlin'in sakalı aşkına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Maji majisi ; Maji yapmak isteyenler icin bir majide ben diyeyin bari.. Majii majiii ey yuce maji seni yapiyorum diyin maji etkisini gösterecektir ardindan o maji kelimesini bir kagida yazip agziniza atip cigneyin. Bu maji icinizdeki maji enerjisini ortaya cikaracaktir. Ama tuvalete. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 (düzenlendi) Şimdi sizlere hayatınızda görebileceğiniz en mükemmel majiyi açıklıyorum. Leke çıkarmak için Kosla Vanish Oxi Action Majisi. Eşya lekelerini çıkardığı gibi, bir ihtimal ruh ve kalpteki kirliliği de giderebilir. Tanıtıcı filmimizi izleyiniz... (Nutkum tutuldu, nasıl da etkili ama. Evde denedim şahsen...) (Vanish pembesine güvenin, lekeleri unutun.) https://www.youtube.com/watch?v=LRdzgtDdZD4 Haziran 21, 2015 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 şu sayfaya acayip güldüm. forumun zeki insanları hadi sen evet mi diyeceksin hayır mı diyeceksin? muhabbetini bırakalım da fırtınalar yaratalım. anafiel girl'ün kırmızı donu aşkına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Cicirus'u cici bir rus kadın çağırmak için kullanabilir miyiz? sdfghjkl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.