aydasena Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2015 Arkadaşlar merhaba nasıl anlatıcam bilmiyorum ama hayalet casper şeklinde biraz cismi küçük birşey elime dolanıyodu ve annem bana onun cin olduğunu söylüyodu rüyamda ve biraz araştırmam sonucu El-afarit olduğunu öğrendim yanlız neden geldiğini nasıl geldiğini hiç birşekilde bulamadım . bilen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
METAFIZIKUZMANI Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 el afarıt sana nıye gelsın kardesım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 El -afarit arapça bir bileşik kelimedir . İfritleri temsil eder ( Ritüellere ve karabüyücülere bile yanaşmazlar ). İfritler tehlike düzeyi oldukça yüksek cinlerdendir , Hz.muhamme de ve haset ettikleri alimlere olan musallat olma durumları herkesçe bilinir . Son dönemlerde herhangi bir obsesyon olayı da görülmemişken , İfritlerin : sizinle ne gibi bir dertleri olmasını bekliyorsunuz ? , Ayrıca bu bir salt anlamda rüyadan ibaretse , O gece bir film izleyip yatmışsınızdır , Yada uyku felci yaşadığınız andaki görsel halüsinasyonları karıştırıyorsunuzdur ? . Anneniz havvas ilmini yutmuş biri bile olsa , Bu kadar kolay tespit yapabilmesi komik olmuş ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adrian Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Hangi araştırmaya dayanarak öğrenmişsen sanırım fazla abartmışsın casper şeklinde ifritte romantik komedi gibi birşey olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nowa Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 muhtemelen bilinçaltında yoğurulmuş sıradan bir rüyadan başka bir şey değildir. cinlerle ilgili bir rüya görmek, cin etkisi altında olduğunuz anlamınada gelmez her zaman. kendinizi olumsuz düşüncelere iteklemeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.