Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2015 Astroloji öğrettiğim bir arkadaşıma uygun tablo bulamayınca bir tane hazırladım. İnternette bulduklarım yeni başlayan birinin anlayacağı denkte değillerdi, pek çoğunda sadece semboller vardı. Burçlara göre: http://i.imgur.com/8V3keg3.png Gezegenlere göre: http://i.imgur.com/2xwzruv.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Güçlü ve düşük olunca ne oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Güçlü ve düşük olunca ne oluyor? Güçlü konumda gezegen en sorunsuz ve en iyi biçimde çalışır. Düşük konumda ise gezegenin özellikleri güçsüzleşir, etkisi aza iner. Biliyorsunuzdur zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Güçlü konumda gezegen en sorunsuz ve en iyi biçimde çalışır. Düşük konumda ise gezegenin özellikleri güçsüzleşir, etkisi aza iner. Biliyorsunuzdur zaten. Evet, tahmin etmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Ay'ın ikizler burcunda zararlı olması gerekmiyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Ay'ın ikizler burcunda zararlı olması gerekmiyor mu? Hayır. Birincisi bir gezegenin zararlı olması için zararlı düştüğü burcun zıttında yönetici olması lazım. İkincisi o zararlı düştüğü burçta tamamen anlamını kaybedip farklı tarafta çalışması gerekir. Ay İkizlerdeyken halen daha kişinin duygularını yönetir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 bende merkür başak yönetici güçlü, eşimde satürn oğlak yönetici güçlü,ayrıca merkürü kovada yararlı değil mi.aslanda zararllı mıydı. oruçlu olruçlu beynim döndü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 bende merkür başak yönetici güçlü, eşimde satürn oğlak yönetici güçlü,ayrıca merkürü kovada yararlı değil mi.aslanda zararllı mıydı. oruçlu olruçlu beynim döndü Bazı yerlerde Merkür'ün kovada yüceleceğini söylerler. Ben şahsen inanmıyorum, evet Merkür Kovada iyidir ancak halen daha sorunları vardır. Ben başakta yüceleceğini düşünüyorum. Kendi doğasına en çok yaklaşacağı yer orası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Güneşin kovada zararlı olmasına hep gülerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Güneşin kovada zararlı olmasına hep gülerim. O kafayı yaşat bana Sezar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Fotoğraflar gözükmüyor elinizde varsa hala güncelleyebilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Fotoğraflar gözükmüyor elinizde varsa hala güncelleyebilir misiniz ? Resimler görünüyor ancak devlet Imgur'u yasakladığından erişemiyorsunuz. Resimleri Imgur'a yüklemiştim de... Konuyu da garip ki düzenleyemiyorum. Bu yorumdan atayım bari. http://i68.tinypic.com/2agp9pz.png http://i63.tinypic.com/2lxxlqh.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monalisa Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 2 gezegenim zararda hemde venüs ve Mars.5. Evim hareketliyken bu gezegenlerin zararda olması açıkcası bana kaderimin bir oyunu olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.