indigo55 Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2015 Aslında çok basit bir teknik ama bende işe yaradı umarım sizde de olur. 1.Gün defteri yakın bir yere koyup uyudum ( Sabah üşenilir tabi ) 2.Gün de aynısını yaptım. 3.Günde ; Olabildiğince geç saatte yatağa girin , kitap vb. okuyun gözleriniz yorulsun , yani uyumaya olabildiğince yakın olmaya çalışın Ve uyuyana kadar kendinize şunu telkin edin "Şuan yataktayım eğer yatakta değilsem rüya görüyorum" , "Şuan yataktayım eğer yatakta değilsem rüya görüyorum" Bunu uyuyana kadar tekrar edin ve rüyaya girdiğiniz anda bu soruyu sorduğunuz anda başardınız , fazla duramayabilirsiniz , duruş süresi lucid rüya tekrarlandıkça artar uzatmak için özel yöntemlerde var sitede bulabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Deneyebilirmiyim tiviti tedi izin verirse denicem ellerine saglik denim bi sonucunu yazim olmuyosa kafa goz dalarim bi kac kisi toplarim valla :Dp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Deneyebilirmiyim tiviti tedi izin verirse denicem ellerine saglik denim bi sonucunu yazim olmuyosa kafa goz dalarim bi kac kisi toplarim valla :Dp Yandık valla , dikkatini toplaman lazım yediklerine dikkat et . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Zehirlendim yemegime kedi tuyu kacti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Zeki olmak lazım rüya çok mantısız geldiğini anlıyor insan ister istemez o an orda kral sensin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Denenebilir hatta deneyeceğim #rez :dd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Dostum çok teşekkürler deniyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heramzes Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Hic bir calısma yapmadan daha önce yapıyordum ve rüyadayken su an ruyadayım diyordum fakat zamanla gelistirmedigimden sanırım yapamamaya başladım yazın icin tesekkurler tekrar yapmayı cok istiyorum deneyecegim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Bu lusid rüya fazla yapıldığı zaman dış dünyadan soğutuyor insanı.Sürekli uçmak istiyorsun.O yüzden fazla bağımlısı olmamak gerek.Ben de 1 2 senedir yapamıyorum iyki de yapamıyorum:read: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Bu lusid rüya fazla yapıldığı zaman dış dünyadan soğutuyor insanı.Sürekli uçmak istiyorsun.O yüzden fazla bağımlısı olmamak gerek.Ben de 1 2 senedir yapamıyorum iyki de yapamıyorum:read: Denicem, denicem diyorum. Yaklaşık 1,5 aydır hiç rüya görmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Denicem, denicem diyorum. Yaklaşık 1,5 aydır hiç rüya görmüyorum. Zihnin lucid yapmak isteseydi,rüya gördüğünü hatırlardın muhakkak. Büyük ihtimal görmüşsündür rüya ama beynin hatırlamanı istemiyodur.Olmadı yer değiştir uyu geceleri,yani git 1 gün tanıdıgın birinin evinde kal.O zaman rüyayı hatırlayabilme yada görebilme ihtimalin artacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Zihnin lucid yapmak isteseydi,rüya gördüğünü hatırlardın muhakkak. Büyük ihtimal görmüşsündür rüya ama beynin hatırlamanı istemiyodur.Olmadı yer değiştir uyu geceleri,yani git 1 gün tanıdıgın birinin evinde kal.O zaman rüyayı hatırlayabilme yada görebilme ihtimalin artacaktır. Deneyeceğim mutlaka Teşekkürler. Rüya günlüğü tutmaya başladım 3 gündür ancak her sayfaya bugün rüya görmedim. Demekten bile bıktım yatak değiştirdim, ancak naafile :/ sorun bende biliyorumda ne yapacağımı tam çözemedim. Yatmadan önce de içimden sayıklıyorum ve beynime kabul ettirmeye çalışıyorum. Şuan yataktayım, eğer yatakta değil isem rüya görüyorum. Diye ancak yine olmuyor :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Deneyeceğim mutlaka Teşekkürler. Rüya günlüğü tutmaya başladım 3 gündür ancak her sayfaya bugün rüya görmedim. Demekten bile bıktım yatak değiştirdim, ancak naafile :/ sorun bende biliyorumda ne yapacağımı tam çözemedim. Yatmadan önce de içimden sayıklıyorum ve beynime kabul ettirmeye çalışıyorum. Şuan yataktayım, eğer yatakta değil isem rüya görüyorum. Diye ancak yine olmuyor :/ Bir tavsiye vericem ama uygulamalısın görmek istiyosan.Gerçi görünce noluyo 2 uçuyosun havada geri dönüyosun:D tavsiyem şu: bu aksam erken yat. önce sıcak bir duş al alamıyorsan ılık al. bunları aksam 8 le 9 arası yap. duştan sonra rahatlatıcı sıcak bişeyler iç.cafeinsiz olsun ama.ıhlamur olur ,yeşil çay olur birini iç..son 10 dk kitap oku 5 10 sayfa ama hiçbişey düşünmemeye çalış bunları yaparken.saat tam 9 da (rastgele seçtim saati ) yatağa uzan.Ama dediğim gibi farklı bir evde uyusan daha iyi olur.sırtüstü yat ve kollarını yana aç bacakların birleşik olması gerekiyodu galiba-ayrı da olabilirdi sanırım hangisi hatırlamıyorum.Ve 15 dk boyunca hiçbişey düşünme sadece konsantre ol ve beynine lucid rüya yapacağım diye telkinde bulun.Bu seferde olmazsa tavsiyemi al çöpe at.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Bir tavsiye vericem ama uygulamalısın görmek istiyosan.Gerçi görünce noluyo 2 uçuyosun havada geri dönüyosun:D tavsiyem şu: bu aksam erken yat. önce sıcak bir duş al alamıyorsan ılık al. bunları aksam 8 le 9 arası yap. duştan sonra rahatlatıcı sıcak bişeyler iç.cafeinsiz olsun ama.ıhlamur olur ,yeşil çay olur birini iç..son 10 dk kitap oku 5 10 sayfa ama hiçbişey düşünmemeye çalış bunları yaparken.saat tam 9 da (rastgele seçtim saati ) yatağa uzan.Ama dediğim gibi farklı bir evde uyusan daha iyi olur.sırtüstü yat ve kollarını yana aç bacakların birleşik olması gerekiyodu galiba-ayrı da olabilirdi sanırım hangisi hatırlamıyorum.Ve 15 dk boyunca hiçbişey düşünme sadece konsantre ol ve beynine lucid rüya yapacağım diye telkinde bulun.Bu seferde olmazsa tavsiyemi al çöpe at.. Tamamdır dostum mutlaka deniyeceğim. Yatmak konusunda maalesef sabah 5 olmadan gözüme uyku girmiyor o konuda artık bir şey düşüneceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spiegel Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2017 Kimse deneyin sonucunu yazmamis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faernaa Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2017 Tahmin edilebilir, işe yarar ya da yaramaz. Derin uyuyorsan yaramaz. Oldukça hafif bir uykun varsa ve rüyalarını hatırlamaya yatkınsan yarar. Bu öyle abartılacak bir teknik değil, çalışmak lazım. Ama rüyalarını hatırlamayan birisi nasıl çalışabilir onu da hiç bilemiyorum... edit: başlığa sakın kanmayasın :3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arai Kobzo Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Zeki olmak lazım rüya çok mantısız geldiğini anlıyor insan ister istemez o an orda kral sensin Rüya sırasında beynin mantıkla ilgilenen kısmı deaktif olduğu için, zeki olmak pek bir etki etmiyor aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2018 Bir şey eklemeyi unutmuşum , yatakta iken hareketsiz durmaya çalışın. O gün ne rüya gördüğünüzü hatırlamıyorsanız ertesi gece nasıl bir rüya görmek istediğinizi yazın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.