kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2015 Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA'nın canlı yayında ekranlara yansıyan görüntüler dünyayı şoke etti. Uluslararası Uzay İstasyonu'nun kameralarına takılan görüntülerden sonra NASA canlı yayını aniden kesti. Görüntülerde dünyadan üç cismin sırayla havalandığı görülüyor. Çok sayıda komplo teorisyeni Dünya’dan uzaya yükselen bu cisimlerin UFO olduğunu iddia etti. http://www.posta.com.tr/video/video-izle?VideoID=32608 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 ufoların varlığına inanıyorum fakat dünyada ne zaman önemli bir gelişme olsa hemen medyanın ana başlığı bunlar oluyor.Hem merak etmeyin güzel ülkem TÜRKİYE birçok kültüre dine ve ırka ev sahipliği yapıyor bir kaç yıl içinde her tarafta onlarca Suriye'li oldu uzaylılar gelirse onlarıda Türkiye ye gönderirler komşu filan oluruz hatta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Yıllardır bu evrende yalnız değiliz diye bağırıyordum inanmıyordunuz n'oldu şimdi ?. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 bu kadar yalnız olamayız bu kadar geniş alan bize fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Montaj olabilir mi, paint terk gibi bir hali var videonun. (Büyük ihtimal değildir şaka yapıyorum.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.