tugse Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2015 yani çevremde annem ve eşim öyleler. bende her şeye direten bir insan değilim öyle durup dururken ama artık dozunun artmasi ile benim rahatsız olmam. rahatsız olduğumu belli etmem.buna rağmen hiç bir şeyin değişmemesinin sonucu yorumlarınızı alıp anlamaya çalışmak istiyorum. bu neyin ısrarı.tamam annemiz iyi düşünürde nereye kadar.eşim kendi kafasına uygun olanı yapıp. yüzüne söylememe rağmen nasıl oluyorda benim her dediğimi yaptığını düşünüyor. hatta kardeşimle annemin tartışmasına şahidim.bir şişe sirke almak istemeyen 18 yaşındaki kardeşime cinnet getirtecekti annem başının etini yemekten. kardeşimle sıkı bağım yoktur ama acıdım yani orda.bana gelince hiç laftan anlamayan bir insan değilim.öyle olsam kocamla hiç geçinemiyor onu sallamıyor olurdum.annemle hiç görüşmemiş olurdum.ben karakter sınırımı koyuyorum fakat onların bu sınıra saygıları yok.:wacko::wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 HErşeye rağmen hayata gülmelisin eminim düzelecekler https://www.youtube.com/watch?v=jHNJmrcOl8A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Mesele sende, fazla değer veriyorsun. Değer verdiğin için bir şeyleri feda etmek zorunda oluyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Mesele sende, fazla değer veriyorsun. Değer verdiğin için bir şeyleri feda etmek zorunda oluyorsun. lethal sen olsan annene değer vermezmisin.kocama verdiğim değer tartışılır o konuda bir şey demiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 lethal sen olsan annene değer vermezmisin.kocama verdiğim değer tartışılır o konuda bir şey demiyorum. Annem için kendimden ödün vermem, evet psikopatça gelebilir ama eğer doğru yolda olduğuna inanıyorsan yapman gereken bir taş gibi durmak. Ve işin sonunda haklı olduğunu herkes kabul etmeli ki beceremezsen düşman edinirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 ufak tefek olaylar bunlar... bundan 100 sene sonra ne koca kalacak ne anne... o yüzden takılmamak gerek. kim neyin ısrarını yapıyorsa yapsın boşver. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Annem için kendimden ödün vermem, evet psikopatça gelebilir ama eğer doğru yolda olduğuna inanıyorsan yapman gereken bir taş gibi durmak. Ve işin sonunda haklı olduğunu herkes kabul etmeli ki beceremezsen düşman edinirsin. gerçi ısrarlı ilgisi olmayan konudada böyle olmaya çalışıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Kendi hayatina odaklan sende bencil ol bence yani. Onun deger verdigi ufak seylerden sen de ona sormada. Hareket et ne yaptigini gorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Yıllaaar önce çok baskıcı bir aile varmis.... ve bitti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Geçmişi olmayanın geleceği olmaz boşver takma demek isterdim,ama kendimden biliyorum takma diyene takasın geliyor,oluşuna bırak içinden o an ağlamak geliyorsa ağla 1 saniye ilerinin garantisi yok hayatı oldugu gibi kabul et.Hayatı bir ayna gibi düşünürsek sen gülersen oda güler sen ağlarsan oda ağlar ve gözyaşlarıyla ölüm kalım mücadelesi vermek zorunda kalırsın.Yak bi sigara koy g.... rahman gitsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.