adife38 Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2015 Issız Bir adada arkdaşlarım arkdaşlarımın sevgilileri ve sevdiğim kızla yaşam mücadelesi vermek Sağlam bir kitap yazıp,okunduğunu görmek Ölmeden önce gülümsemek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Büyük bir break dance hiphop grubuna dahil olup dünyada devrim yaratacak çılgın bir dans protestosu yapmak bu biirr . Ikincisi amazonda bir fotoğraf çekilmek son olarak cadılar bayramında sexy bir kedi kız oluvemek gari :D .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Kariyer, çocuk, intihar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 1-İlk olarak yurtdışı seyahati mesela Amerika 2-Çok hoş bir chopper motor ya da muscle araba 3-Güzel bir kumarhane de poker oynamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nghn Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 BEŞİKTAŞ'ın şampiyonluğunu görsem yeterli :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Direk ölmek. Sadece bunu istiyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Her şeyden önce, odalara sığmayacak büyüklükte bir kütüphanem olsun isterim. İkinci olarak tek boynuzlu bir keçim olsun isterim. Son olarak da, ölmeden önce sayın Sirius ile tanışmak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Bu forumu ; İskenderiye kütüphanesine çevirmek . Herkes bizleri okuyacak , Bize muhtaç olacaklar nıhahaha . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sharke Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Büyük bir aile kurup,sevdiklerimle yeteri kadar vakit geçirdikten sonra bir şekilde şerefimle ölmektir herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Birini öldürmek, diğerini öldürmek, kendini öldürmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Ben bilmiyorum ki mantıken yarına yaşıyacağımızın garantisi yok şimdi yapmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Ölmemek (!) zengin olmak cok fazla s*x Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Fikrimi değiştirdim direk öleyim arkdaş istemiyom ben bişe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 -Bir uçurumdan paraşütsüz atlamak -Overdose lsd alıp golden shot vurmak. -Saatte 80 kilometre kızla giden bir tırın önüne atlamak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 niye 80 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 niye 80 Daha hızlı gidecek bir tır bulacağımı zannetmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 öyle olsun bro Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Uçurumdan atlamak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2015 1- Nasıl ölmek istediğimin listesini yapmak. 2- Sevdiklerimden uzaklaşmak. 3- Mümkünse böceklerin olmadığı ve kapalı ve karanlık olmayan bir ortamda ölmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
38700 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Bir filmde başrol oynamak Balta girmemiş ormanlarda kanatsız güvercinler ekibiyle kampa gitmek Ölmeden önce Evreninn sırrını çözmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Amerikada Yaşamak ILM Şirkettinde Görsel Efekt Süpervizörü olarak çalışmak Harley Davidson Motorumun olması birde ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Ben O'nunla yaşamak isterdim, ölmenin bile bir anlamı olsun diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Birini öldürmek, ötekini öldürmek, kendimi öldürmek. Bu burada kalsın hatırlatma yapmam gerekiyor arada kendime. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Sevdiğim kızla birlikte helikopterden paraşütle atlamak böyle dubai manzarasına karşı felan. Dalgıçlık yapmak. Koenigsegg Agera R, Ford Mustang Shelby GT500 gibi arabalarla bir yarışa katılmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 doctor whoyla birlikte zaman yolculuğu yapmak,yanımda perhapsin de olmasını isterdim tabiki. mısır piramitlerinde araştırma yapmak,vee ölmek .Ölmeden önce ölmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.