Justice Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2011 Hadi Bakalım Kimlerin Şairlik yeteneği varmış Görelim. İlk olarak Başlıyorum. üste kisme olmadığı için Sayfamızın Harfleriyle oluşturuyorum. Örnek: GNOXİS G ecenin karanlığına terk edilmiş ruhlar N e yapsa kendini avutamaz şeytanlar O nlardır kendini anlatamayan varlıklar X ve Y formülü kadar karışıklar İ stiridye gibidir bazı varlıklar S aklıdır içindeki parıltılar. (Justice) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Justice for all Use this in all Son of god like you Take away me and you I hate you or love you Can you be a judge End of all and all for one,none for all Uydurmakta sınır yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 P artake of the eternity with me and share A ll the rules of the infinite G aia, you owe me this force withal ability A nd I deserve it every minute N othing can stop me L una, luna I'm begging for your potency A nd for your favor cause I'm nothing W ithout your capacity Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2011 Bir kişi daha ingilizce veya her hangi bir yabancı dilde yazarsa başlığı kilitlerim... (beni atlayıp fairytale den devam edin) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Fatih farkında mısın fedailerinin Ansızın ağzı açılanların İnsan işte iş istemez Rahat rahat rüyalarda renklenir Yan yatmaz yalnız yumuşak yatak yorar Tükenir tüketir de tükürmez Acemi aşık ayrılır aymazca Laylaylom mu liyakat mı Etme eyleme ey emirgahım farklı düzenleme oldu,bu saatte de anca bu kadar oldu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
utkuulu123 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2011 Papağanlar çok güzel hayvanlar Ama Bazen Çok Konuşurlar Gerçi onlarda canlılar Atlarda öyle tabi Nalları vardır iri iri Lakin hayvandır hepsi Akrostişte benden iyisi yok Warsa çıksın kapışak farklı düzenleme oldu,bu saatte de anca bu kadar oldu.. Demesi gereken benim.. ( Koptum ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Utku demek ne demek Tutkuya gel tutkuya demek Kakoa vanilya sıcak krema Uçuşuyor kuşlar orada burada Ulumuş kırmızı bir elma La uyduramıyorum daha fazla Uydurmalar az sonra 1 2 3 Ne bekliyorsun ki kafam durdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Queen şarkı yapmış onun için Elleri küçük ve şirin Tene değdiğini anda yakar Esse de tüm rüzgarlar Susturamaz ateşi Haykırır tüm kıvraklığıyla. yani ben de pek birşey anlamadım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diablowashere Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 cansız ve soluk kalmış bedeni oluk oluk akan gözyaşları var çevrede lakin ne var senin elinde? düşlerinden arta kalanlar haricinde. hep bir umut ve talep elde edebileceklerin sınırlı altın, para ve sağlık resimin görülen kısmı bunlar taa ki son bulana kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Diyarlar diz çökmüş önünde İnsanlar korkmuş Ağlamış küçük kızlar Büyük kıyım yaratmış Leke sürmüş ülkelere Ondan korkmuşlar. Sadece ondan wwwwwwwwwwwwwwww Ancak gelmiş büyük savaşçı Savaşçıların en kudretlisi Hanelerin kurtarıcısı Ermişlerin kankası Resim gibi Eşref şovalye gelmiş Merhaba ben Cemşit 5 yaşındayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
son of osiris Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Cenk edelim yatakta biz bize Emmeye geliyorsun bi de gömmeye Merhaba derim bu şiirde Şair değilim ki bu nasıl bir kafiye İstemsiz bir gecede Terbiyesiz sözcüklerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 ------------------ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 cemşitdir benim adım dedi ekin gibi uzadı gitti merak etme artık uzamaz sanırsam artıkvakti geçti isterim isterim benim gibi temiz yüreklisini isterim dedi olduysada olmadıysada olanı bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 son gecede yakaladı otururken gecenin karanlığı nahide tebessümle yaklaşırken olacağı tahmin edip farkına vardı bir anda ona karşı hazırladığı sinsice katledilişi izlemesini istiyordu rağbet ettiği izdivaç programlarını sseverdi ahahha bu kadar napiim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Simsiyah bir gecede İsyan etti her şeye Yaktı, yıktı, yok etti Alamadı hırsını Hayatına kast etti Kendini kaybetti Aşkını kaybetti Ruhunu yitirdi Lal içti Alamadı kendini Ecelle Raks etti .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bu kız okuyor baya baya bir de satranç oynayabilse Alev gibi gözlerinden akan bir damla sevince karşı Razıyım yalnızlığın bir ömür zehrine Pişkince sırıttım tüm acılara İçimde bir çocuk var Aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Ancak bu kadar olabilirdi ki randevusuna gösterdiği özen pineklemiyordu alacakaranlık itinayla hazırlamıştı akşam olacaktı , ve tamamen herşey sterildi XD cuma günü oldu tüm bu lakayıt ölümler ddoğarcasına huzur isterken etrafından saçılan alevlerle beraber ramak kalmıştı tacizler transesüllerden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fade To Black Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Soğuk... İliklerime kadar üşüyorum... Yak sobayı Alevlendir Hadi Kurtar beni Ayazdan soğuktan Rahatlat Lütfen... Allah Razı olsun senden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Fade To Black olunca nicki Akrostişe gitmemiş kimsenin eli Denk geldim bu başlığa, Esir aldı bu uzun nick beni Taa ne zaman atılmış son mesaj, Oturdum baktım hepsine pür telaş... Ben miydim alemin delisi? Lakabını neden fade to black seçmiş ki? Ama çoktan gitmiş zaten, Cennete mi cehenneme mi bilinmez... Kim bilir kimin nesiydi ki?!? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Ağzında bir savaş türküsü Urganı belinde Ren nehrine bakan bir tepede Ormanından gelen askerlerini bekler Ra bile tanrıların tanrısı Aurora'nın önünde diz çökecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Boynuzlarını kaybetmiş Orada burada gezerken Yandan biraz rüzgar yemiş Naneleri toplarken... Uzun ince dememiş Zürafalara bakarken Sayın boynuzsuz sen nice adamsın Umarsız ve yamansın Zürafalar kovalasın (yok kovalamasın) Geyikleri avlarken Ecel terleri dökmüş Yamacında dinlendiği İsimsiz dağa küsmüş Kusura bakmasın kimse Lüzumundan uzun cümlelere Eğer bu şiiri bitirebilirsem Rahat edeceğim ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Afrodit Aurorayı kıskandı Uzun zaman aşık olan Aurora Rahmetli eşini hatırladı Oracıkta ağladı Riyakar Ares Aurora'yı terk etti ve gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Sen ki açık görüşlü boy Pahabiçilmez yemek bilgilerini cebine koy Ahçı olmayı kafana koy Tatlı yapınca çok hoş oluyoy Herkes hasta kalıyor Anladın mı çok hoş oluyor? 10 parmağında 10 marifet 1999 doğumlu ahçı olsun bize afiyet O.O Uydurmak için kıçımı yırttım umarım doğum gününü doğru yazmışımdır o.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Khuizo derler genelde burda ,sokakta görenler mahlasını unutup der emre ne yaptın aga Halktan biri o, gitmez geri, rock and rollun best sesi,yani metalica yanında halt yemiş Undergroundın üstünde bir taçsız kral bu adam, yani kaçın boyunuzu kopartmadan İstanbul da ama değil boktan üsküdar da taksim yada istiklalde her gün vişne vodka Zevkinde paşa, götürür günde en az beş kaşar ,okumasa bile kardeşim adam gibi adam Onun ordusu benim akıllı olun yani, emreye yamuk yapan adam bulur karşısında nakrebi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Khuizo derler genelde burda ,sokakta görenler mahlasını unutup der emre ne yaptın aga Halktan biri o, gitmez geri, rock and rollun best sesi,yani metalica yanında halt yemiş Undergroundın üstünde bir taçsız kral bu adam, yani kaçın boyunuzu kopartmadan İstanbul da ama değil boktan üsküdar da taksim yada istiklalde her gün vişne vodka Zevkinde paşa, götürür günde en az beş kaşar ,okumasa bile kardeşim adam gibi adam Onun ordusu benim akıllı olun yani, emreye yamuk yapan adam bulur karşısında nakrebi Okuyorum lan ben :D:D Not: Nakrebe devam edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.