bcumen Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2015 Merhabalar,konuyu yanlış yere açtıysam affola Derler ki, kulağın çınladığında biri seni düşünüyor. Benimde ara ara kulağım çınlıyor ve aklıma her hangi biri geliyor.Ve o kişi çok geçmeden ya arıyor ya da mesaj atıyor. Doğruluk payını merak ettim sizin düşünceleriniz neler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Bence hipertansiyonun belirtisi bi git doktora gözük sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Ruh hissediyor bişeyleri bende inanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Cin daveti ve uzun zikirler çalıştığımda bütün gün kulaklarım çınlar göz kapaklarım titrer ve bazen elimde kına olur.Kınadan kastım derimin altı kanamış gibi turuncu bir renk oluyor vücudumun belli bölgelerinde ama her zaman olmuyor fazlada önemsemedim.Kulak çınlamalarını duru işiti çalışanlarda çok yaşıyor eğerki belli bir duru işiti çalışmanız yoksa bu yeteneğin sebebi gezegenlerle alakalı olabilir.Eğerki saydığım belirtilerde varsa korunmalar yapmanızı tavsiye ederim.Unutmadan islami havassda şu gün sağ kulağın çınlarsa şu olur şu gün sol kulağım çınlarsa şu olur gibi görüşler var müsait zamanımda siteye eklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Birde benim kulaklarım 10 dakika son ses müzik dinledikten sonra olan çınlama gibi dalgalanıyor sizde nasıl?Eğer biri kurşun sıkmış gibi veya rahatsız ediciyse ruhani alemle pek alakası olduğunu sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Cin daveti ve uzun zikirler çalıştığımda bütün gün kulaklarım çınlar göz kapaklarım titrer ve bazen elimde kına olur.Kınadan kastım derimin altı kanamış gibi turuncu bir renk oluyor vücudumun belli bölgelerinde ama her zaman olmuyor fazlada önemsemedim.Kulak çınlamalarını duru işiti çalışanlarda çok yaşıyor eğerki belli bir duru işiti çalışmanız yoksa bu yeteneğin sebebi gezegenlerle alakalı olabilir.Eğerki saydığım belirtilerde varsa korunmalar yapmanızı tavsiye ederim.Unutmadan islami havassda şu gün sağ kulağın çınlarsa şu olur şu gün sol kulağım çınlarsa şu olur gibi görüşler var müsait zamanımda siteye eklerim. Çok iyisin be miyav bilgilerine sonsuz saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Bizde de kulağın çınladığında biri senden bahsediyor derler. Muhtemel olan isimleri sayarsın. Kulak çınlaması durduğunda hangi isimde kaldıysan o seni anmış demektir. Tamamen hurafe... Sen de üstte yazmışsın Benimde ara ara kulağım çınlıyor ve aklıma her hangi biri geliyor.Ve o kişi çok geçmeden ya arıyor ya da mesaj atıyor. Sık sık iletişime geçtiğin, muhtemel kişileri düşünüyorsundur. Onlar da tesadüfen arıyorlardır bana göre. Başka anlamlar yüklemeye gerek yok. Herkeste olan bir şeydir kulak çınlaması. Sessizliği dinlediğinde bile olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.