Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2015 (düzenlendi) Pek çok kişi Kova'nın klasik yöneticisinin Satürn olduğunu öğrenince "Oha lan ne alaka" falan der. Aklında Kova'nın yöneticisinin Satürn olması, Balık'ın yöneticisinin Jüpiter olması oldukça mantıklı olaylardır. Düşünülmesi gereken şekil şudur; Uranüs hariç (Çünkü Uranüs klasik bir gezegen değildir.) Uranüs'e kadar her gezegen iki burcun yöneticiliği alır ve yönettiği burçlar kadınsı (gece) ve erkeksi (gündüz) formu olarak ikiye ayrılır. Gezegenin kadınsı formunda kişi o gezegenin etkisini hisseder, erkeksi formunda ise o gezegenin etkisini karşı tarafa aktarır. Basit bir örnek ile bunu pekiştirmeme izin verin, kadın erkeğin bir çeşit yansımasıdır. Kadın erkekten etkilenir, erkek kadını etkiler. (Lütfen bunu sağa sola çekmeyin. Sadece bir örnekti bu, bu isimlendirmeleri kullananlara kızın.) http://static.comicvine.com/uploads/original/10/101779/2542084-tattoo_pictures_of_zodiac_signs_scorpio_zodiac_tattoo_designs.jpg (Bu resimde pentagramın en üstte kalan ve ruhu temsil eden noktası Yayın bitişi ile Oğlak başlangıç tarafında kalan, Satürnyen doğadaki tepe noktasını göstermektedir. Diğer noktalar ise Balık burcunu (Su), Boğa burcunu (Toprak), Aslan burcunu (Ateş) ve Terazi burcunu (Hava) göstermektedir. Konu ile alakası yok tabi bu yazdığımın.) (Aslında Kova ve Oğlağın en üstte olduğu bir resim aradım ancak bunu bulabildim.) Satürn - Oğlak ve Kova Bu iki burç sırasıyla ezilme ve ezme şekilde yorumlanabilir. Oğlak burcunda "Ben katlanırım" ve Kova burcundaki "Ben farklıyım" temaları gerçekten ilk bakışta anlaşılmaz gelebilir. Fakat burada bir ortak yön vardır, Kova burcu biriyle konuşurken sürekli olarak karşınızdakini ne kadar karizmatik, zeki olduğunu düşünerek ona karşı hata yapmaktan çekinirsiniz ve Kova burcu kişisi fark ettiği en ufak hatada sizinle dalga geçecek iyicene yerden yere vuracaktır. Bu durumda kendinizi hiçte hoş hissetmezsiniz. O kişiye öfke duyup düşman kesilmezseniz ister istemez Kova burcu kişisine benzemeye başlayacaksınızdır ve aranızdaki ilişki gittikçe iyileşecektir. Kova burcu size Satürn doğasını yaşatır resmen. Özette ilk önce kendi yüceliğini kabul ettirir, sonra sizinle dalga geçer ve kötü hissetmenize neden olur ama zamanla aranızdaki ilişki iyileşecektir. Oğlak burcu dikkatinizi çekerim aynı şekilde hayatı yaşar. Hayata başlarken hayatın ne kadar zor ve yüce olduğunu kabul eder ve sonra çok kötü bir olayla yaşatı zorlaşır. Fakat zamanla hayatı iyileşir ve eskisi gibi "Ben zor bir hayatla mücadele ediyorum." ruh halini ortadan kaldırır. Temeli anladınız sanırım. Gerçeklerle karşılaşma, gerçeklerin ağırlığı ile test edilme ve ödül. Tabii ödül aşaması gerçekten her zaman olayın sonunda gelmeyebilir. Kova burcu kişisine davranışlarından dolayı düşman olabilirsiniz ve Oğlak burcunu yaşarken "Yeter be!" deyip intihar edebilirsiniz. Jüpiter - Yay ve Balık Hiç bir hayalperest ile kendisini çok güvenilir bir insan olduğuna inandıran bir dolandırıcının ortak noktasını düşündünüz mü? Ben sizin güzel beyinlerinizin fazlasıyla çalıştırarak boşu boşuna işinizden gücünüzden kalmanızı istemem, onun yerine ben sizin yerine Arsené Lupen ile hayallerde yaşayan bir lise öğrencisinin ortak noktasını söyleyeyim: İkisi de gerçek olmayan şeylerle ilgilenir. Ne hoş! Jüpiter aslında gerçek olmayanlarla alakalıdır. Bakmasını bilene Yay ve Balık birbirine çok yakın burçlardır. Ben yay burcunu gökyüzüne yükselen ve en az 100 kilometre öteden rahatlıkla görülebilen ulu ama gerçekten ulu bir alev olarak düşünürüm. Çok yükseklerdedir ve bakanların pek çoğunda şaşkınlık görünür. Balık ise bir okyanusun ortasında bir buz dağıdır. Yay burcu her ne kadar ulu ve ilgi çekici bir alevse Balıkta aynı şekilde görünürde bir şeyi olmayan asıl varlığı derinlere kadar uzanandır. Burada Jüpiteryen etki rahatlıkla görünür. Fakat erkek burç yayda bu etki yüzeyde ve direkt görünürken, kadın burç olan balıkta ise yüzeyden daha çok içeriye işleyen bir yapı vardır. Fakat ikisi de gerçek değildir, ikisi de illüzyondur. Jüpiter benim gözümde "Aşırılıklar illüzyonudur". 2. evinizden geçerken size bol keseden para verir ve mutlu olursunuz fakat bir bakmışsınız o para hayatınıza hiçbir şey katmadan eriyip gitmiştir. Kova ve Oğlak örneğinde Kova'nın Satürn etkisini dışarıya yansıttığını söylemiştim, Oğlak ise bu Satürnyen etkiyi içeriye alır. Jüpiterde de aynen böyledir. Yay burcu biriyle konuşurken o kişinin illüzyon etkisi altında kalırsınız, aşırı şeyleri öyle gerçekçi çerçeveler içerisinde sunar ki ona hemen inanırsınız. Balık ise tekrar ediyorum bu illüzyonu kendi içinde yaşar. O geniş hayal dünyasında bir ton fantastik güzellik vardır ve kendisi de bu hayal dünyasında yaşar. Tıpkı Yay burcu karşısındakini nasıl hayal dünyasına sokuyorsa. Yay burcu isterse çok iyi bir dolandırıcı olabilir. Sanırım bunun nedenini biliyorsunuz bu yazıyı okuyan güzel dostlarım. Bu yazıyı yazan insan baskın bir yay. Kaçın benden! Ahahaha... Mars - Koç ve Akrep Öfkeden kuduran fakat hiçbir şey yapamayan birini düşünün. Öfkesini sürekli kendi içine atmaktan ciddi bir kin sahibi olmuştur, yani beklenen bu. Kimi zaman sinirden başı ağrır fakat dışarıya "Her güzel ya... Dert etme" görüntüsü verir. Fakat sonra eline geçen ilk fırsatta kılıcını çeker ve Mortal Kombat'ın o leziz müziğinin eşliğinde Fatality hamlesini yapar. Burada hangi burçtan bahsettiğimi anladınız sanırım, şu hani her ne kadar simgesini toprak hayvanı olarak bilsek de su grubunda kendisine yer edinen burçtan bahsediyorum. Bir kavga anı düşünün, karşınızdaki adam sizin suratınıza aşırıyla sağlam bir yumruk atıyor ve siz yumruğun bütün acısını hissettiğiniz gibi adamın bütün öfkesininde kendinize geçtiğini anlıyorsunuz. Burada siz akrep burcunun temsil ettiği olayı bütün yüz sinirlerinizle beraber yaşıyorsunuz demektir. Aynen bir akrep burcu ile o bütün size aktarılmış "Öfke" enerjisini bir sonraki hamlenizde karşınızdaki adama yansıttığınız zaman siz bu sefer Mars'ın erkeksi yönünü gösteriyor oluyorsunuz, yani Koç burcunu. İşte Koç ve Akrep arasında ilişki budur, birbirinden nefret eden iki taraftan Koç burcu öfkesini boşaltır ve Akrep burcu ise aldığı darbe ile daha fazla öfkelenir. Marsı tabii ki "Aha kavga, savaş, kan, dövüş gezegeni. Kötü o! Kötü!" diye tanımlayamayız. Mars bir çeşit manevi enerjidir. Bu enerji dozunda olduğu zaman size "ruh" gelir. (Mars'ın sembolü "Tin"i temsil eden çemberin üzerinde bir oktur. Yani "Ruh"un hedefe yöneltilmesi) Hareket etmek istersiniz, bir şeyler üretmek istersiniz sonuç olarak size yaşam enerjisi gelir. Akrep burcu bu yapıp etme işinden etkileni temsil eder, Koç ise o yapıp etmeyi yapan kişiyi gösterir. Eğer bu yapıp etme için size gelen enerji dozajını aşarsa kişinin enerjisi kendisinden taşar ve kişi "Öfke" dediğimiz şeye sahip olur. Siz hiç kavga etmek için yer arayıp da kolunu bile kaldıracak hali olmayan birini gördünüz mü? Zannetmiyorum güzel dostlarım. Venüs - Boğa ve Terazi Pekala, Venüs'ü tanımlamak benim gibi biri için biraz zor. Tam olarak biliyor muyum bilmiyorum fakat ben Venüs'ü doğrudan "Haz" olarak tanımlarım. Sidar biraz daha "Venüs keyif almak için keyif vermek" olarak bunun verir. Doğrudur dostlarım, Venüs'ün o yönü vardır ama bence o Venüs'ün erkeksi yönüdür. Bir insan düşünün, o an gayet rahat. Gerçekten rahat. Ayaklarını yumuşacık pamuktan bir pufun üzerine uzatmış... Kucağında küçük bir sehpa ve o sehpanın üzerinde mis gibi yiyecekler var. Elinde bir ps3 kumandası, Borderlands gibi fazla düşünmeye gerek olmayan vur geçsin gitsin bir oyun oynuyor. O adamın gerçekten rahat olduğunu ve halini bozmak istemediğini anlamak zor değil, değil mi? "Abi bakkaldan bir bira kapıp gelsene?" dersen sağlam bir yumruk atar yüzüne, hakkıdır. Kim o rahatlığı bozup sizin senin dandik biranızı almak ister ki? Emin olun, size kafa göz dalardım ben. Burada Venüs'ün kadınsal hali görünürdedir. Kişi doğrudan Venüsyen etki altındadır. (Gerçi kafa göz dalmaya tenezzül edeceğini zannetmiyorum ben.) Bir başka insan! Gayet çekici ve gayet mütevazı. Yumuşak yüz hatları, kadife gibi parlayan renkli saçları ve esnetik vücut hatları var. Üstelik karı ağzını bir açıyor ki hiç boş biri olmadığı belli. Hatta ve hatta hafiften size de iş atıyor. Bu kadın için ölmez misiniz? (Kadınlar kusura bakmasın, ehe. Onlar hayal güçlerini çalıştırsın.) Tamam belki o kadın için ölmezsiniz ama o kadını memnun etmeye çalışırsınız. Aman be... Bu paragrafta yazar saçmaladı. Kadının veya adamın güzelliği evet önemli ama o kişi size değer vermezse ne kadar o adama değer verirsiniz? Venüs'ün erkeksi yönü de haz vermek üzerinedir ve karşılık olarak haz bekler. Bu kadınsı yönün Boğa'da, Erkeksi yönün Terazi burcunda olduğunu biliyoruz. Venüs kadınsı yönünde öncekilerde de dediğim gibi kişiyi etkisi altına alır ve erkeksi yönünde de kişi karşısındakine haz verir. Finita. Merkür - Başak ve İkizler Satürn, bir sistemin dış koruyucu kabuğu olduğu gibi var olma nedeni. Gittikçe sistemin kalbine gidiyoruz farkındaysanız. Eğer buraya kadar ki gezegenlerin insan vücutlarındaki karşılıklarını temsil edersek şu tarz bir karşılaştırma ile karşı karşıya kalırız: Satürn - Kemikler ve İskelet Jüpiter - Yağlar Mars - Kaslar Venüs - Deri Yani elimizde bir ton kemik yığını, bol bol yağ, kas ve deri var. Eğer kalbi takarsak bu vücut çalışmaz, o kalbin vücutla bağlantısını sağlayacak bir şeye ihtiyacımız var. Yani damarlara, kalp damar vasıtasıyla vücuda kan pompalayıp hayat verir. Öyle değil mi? Merkür işte buradaki damardır yani öbür şekliyle sistemin ana merkezi ile sistemin kendisine olan bağlantıdır. Ve hızlı olması gerekir, sinir sistemi de aynen Merkür'ün temsil ettiği yapılardan biridir. Bir kral kendi kanunlarını uygulatmak isterse mutlaka bir haberci salması gerekir halka değil mi? Düşünsenize, ayağınızın küçük parmağınızı masanın ayağına çarpıyorsunuz ve acısını üç gün sonra alıyorsunuz. Olmaz olsun öyle sinir sistemi, insana durduk yerde acı vermekten başka ne işe yarar değil mi? -Ahhh! -Ne oldu oğlum? -Geçen gün ayağımın küçük parmağını çarpmıştım... Fena acıyor lan... -Ulan dersin ortasını mı buldu ayağının küçük parmağı? Dilerseniz güzel dostlarım, bu ayağının küçük parmağının verdiği inanılmaz acıyı düşünmeyi bırakalım ve Merkür gece hali ile gündüz halini anlatayım. Başak burcunda kişi güçlü bir analitik akıl kazanır ve bu analitik akıl sayesinde kişi oldukça dikkatli, titiz ve zeki olur. Düşünce sistemi tıpkı bir bilgisayar programının kodları gibi sırayla verilen komut sistemi gibidir. Hatta sizin için bu bilgisayar programının komutlarının çalışma biçimini size aktarayım: #!/usr/bin/python3 sıkıntı = sistemin çalışmasına engel olacak nesne if sıkıntı = false; print("Tamam devam edelim.") open(yapılacakherneyse.sh) elif sıkıntı = true; print("Dur!") break Bu sistemin durma fonksiyonu vardır ancak kapanma fonksiyonu yoktur. O sıkıntı giderilecek ki sistem işleyecek. İsterseniz özetleyelim, başak burcu kişinin kendi içinde işleyen güçlü bir sistem belirtisidir. İkizler burcu? Evet o da kendi çapında zeki sayılır ancak buradaki vurgu kişinin kendisinin bir sistem içinde olması ve sizi de bir sisteme sokmasıdır. Ne sistemi o? Tabii ki de iletişim! Konunun şu olduğun düşünün: -Lethal Perfection Python'u tam bilmiyormuş! Bunun üzerinde ikizler burcu uzun uzun düşünür, tartışır ve en sonunda gider başkasına bu konu hakkında kendi yorumlarını ekler: -Lethal'in Python bilmemesi çok önemli değil bence. Bize ne Lethal'den? Sizde "Ha... Lethal Perfection Python'u bilmiyormuş" mesajını alırsınız ve size sorulduğu zaman bir başkasına söylersiniz. İletişimde bir sistemin çalışma biçimidir değil mi? Başak burcu sistemi kendi içinde yaşar, İkizler burcu herkesi bir sistemin içine sokar. Başak kadınsı, İkizler erkeksidir. Bu iki burcun ortak noktası budur. Güneş ve Ay - Yengeç ve Aslan Gelelim sistemin en temeline... Yani kalbe ve onun koruyucusuna. Bu iki gezegeni üşendiğim için yanyana yazmadım güzel kardeşlerim. (İngilizcedeki Brothers ve Sisters deyimine bayılıyorum. Neden kız kardeşlerimiz için tek bir kelime yok? Sisters of Mercy; çeviriyorsun merhametin kız kardeşleri. Neyse Türkçesi de iyimiş.) Burada sistemin asıl kaynağı ve sistemin koruyucusu vardır. Bilinç ve bilinç dışı, kalp ve göğüs kafesi, kral ve sadık muhafızlar, EBM ve Lethal Perfection... Güneş sistemin asıl kaynağıdır, Ay ise o sistemin çevresindeki güçlü koruma kalkanıdır. Ve evet, güçlü koruma kalkanı bütün ışığını Aydan alır. Aslan burcu kişilik olarak kendisini her şeyin merkezine koyan gururlu ve bir şahıs iken Yengeç ise kendisini merkezin çevresine koyandır. O koruyucu kalkanının arkasında önce sadık kralını korur ve sonra kendisini. [video=youtube;_hZrXdJ-ibo]https://www.youtube.com/watch?v=_hZrXdJ-ibo Gezegenlerle ilgili yazım buraya kadardı. 3 saat aralıksız yazı yazdığım için gözlerim iflas ediyor ve sabaha karşı beş olduğu için "Göndereyim yazıyı kurtulayım" diyorum. Ve son bir şey daha ekliyorum: -Açılarda da aynen bu şekilde erkeksi ve kadınsı bir yön bulunur. Mesela Venüs - Satürn karesi için konuşalım. Kişi kendisini değersiz, çirkin ve sevgisiz hissedebilir. Sadık yazarınız Lethal bu açıya sahip maalesef. Ancak bu açıya sahip bir kişiyi baştan çıkarmak ve aşık etmekte zordur. Yüksek irade sayesinde kişi karşısındaki ne kadar çabalarsa çabalasın baştan çıkmaz ve karşısındakine öz güvensizlik yaşatır. Temmuz 3, 2015 Lethal Perfection tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Çok ilginç bir konu olmuş. Paylaştığın için çok teşekkürler. Şimdi bu ikililerin birbirlerini neden çekici bulduklarını daha iyi anlamaya başladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Çok ilginç bir konu olmuş. Paylaştığın için çok teşekkürler. Şimdi bu ikililerin birbirlerini neden çekici bulduklarını daha iyi anlamaya başladım. Eh tabii, bir manada birbirlerini tamamlıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Yeni şeyler öğrendiğim , Detaylı bir yazı olmuş . Evet dualite ilişkisi ; Her şey Birden türemiştir ve bire geri dönecektir . Arzu ile Nefret . şehvet ile Tevazu . Bunlar birbirine karşıt gibi görünür ama ; Aslında müttefikan bir şekilde vücuda gelirler . Birinin olduğu yerde biri illaki vardır . Bu kural nasıl oluyor da biri temsil ediyor . Ve her şey bire döndüğünde oluşacak perspektif nedir .? . Karşıtlığın birliği denilen şeyi ; Karşıt burçların yöneticileri de temsil ediyor . Aslan ile Kova karşıt burçlardır . Ama yöneticileri satürn ile güneş ikisi de iktidarın bir yönünü temsil ederler . Balık ile Başak karşıt burçlardır . Ama yöneticileri Merkür ile Jüpiter ikisi de düşüncenin farklı yönlerini temsil ederler .. Bu arada üzerinde durmam gereken nokta ; Güneş ile ayın yönettiği burcun karşıt yöneticisi ikisinin de satürndür . Işığın karşısında karanlık . Bunun sebebi nedir . ? . Karşıtlığın kendisi bir illüzyon ve batıl bir olgu olmasın . ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 şu bir gerçek ki erkeksi yada kadınsı gezegenin bulunduğu burç ta çok önemli.ay dişil bir gezegen fakat benim birinci evimde erkeksi burç evi+erkeksi olan yayda oluşu dişiliğini bastırırken;eşimin 3. evinde doğal evi erkeksi burç olan ikizlerde olmasına karşın, boğadaki ayı onu tripli bir kocaya çeviriyo.bekar hayatımda da ayları su yada dişil burçta olanlarla flört etmişimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Yeni şeyler öğrendiğim , Detaylı bir yazı olmuş . Evet dualite ilişkisi ; Her şey Birden türemiştir ve bire geri dönecektir . Arzu ile Nefret . şehvet ile Tevazu . Bunlar birbirine karşıt gibi görünür ama ; Aslında müttefikan bir şekilde vücuda gelirler . Birinin olduğu yerde biri illaki vardır . Bu kural nasıl oluyor da biri temsil ediyor . Ve her şey bire döndüğünde oluşacak perspektif nedir .? . Karşıtlığın birliği denilen şeyi ; Karşıt burçların yöneticileri de temsil ediyor . Aslan ile Kova karşıt burçlardır . Ama yöneticileri satürn ile güneş ikisi de iktidarın bir yönünü temsil ederler . Balık ile Başak karşıt burçlardır . Ama yöneticileri Merkür ile Jüpiter ikisi de düşüncenin farklı yönlerini temsil ederler .. Bu arada üzerinde durmam gereken nokta ; Güneş ile ayın yönettiği burcun karşıt yöneticisi ikisinin de satürndür . Işığın karşısında karanlık . Bunun sebebi nedir . ? . Karşıtlığın kendisi bir illüzyon ve batıl bir olgu olmasın . ? Satürnyen hükmetme hırsından fazlası değildir. Güneşin hükümdarlığı en başından beri var olandır ancak Satürn olağan sisteme karşı isyankârdan ilerisi değildir. Kova burcu Aslan burcunun tam karşısındadır. Bu zıtlık bana Şeytan ile Tanrıyı anımsatır. Aslan sistemin meşru ve geçerli yöneticisiyken Kova sisteme kafa tutan, yöneticinin dediğine karşı çıkan ve yöneticinin yaptıklarını gayri meşru kılmaya çalışan şeytandan fazlası değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Satürnyen hükmetme hırsından fazlası değildir. Güneşin hükümdarlığı en başından beri var olandır ancak Satürn olağan sisteme karşı isyankârdan ilerisi değildir. Kova burcu Aslan burcunun tam karşısındadır. Bu zıtlık bana Şeytan ile Tanrıyı anımsatır. Aslan sistemin meşru ve geçerli yöneticisiyken Kova sisteme kafa tutan, yöneticinin dediğine karşı çıkan ve yöneticinin yaptıklarını gayri meşru kılmaya çalışan şeytandan fazlası değildir... Woww........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2015 .. Woww........ Teşekkürler mösyö =] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 şu bir gerçek ki erkeksi yada kadınsı gezegenin bulunduğu burç ta çok önemli.ay dişil bir gezegen fakat benim birinci evimde erkeksi burç evi+erkeksi olan yayda oluşu dişiliğini bastırırken;eşimin 3. evinde doğal evi erkeksi burç olan ikizlerde olmasına karşın, boğadaki ayı onu tripli bir kocaya çeviriyo.bekar hayatımda da ayları su yada dişil burçta olanlarla flört etmişimdir. Eşiniz foruma üyelik açmayı düşünüyor mu acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Eşiniz foruma üyelik açmayı düşünüyor mu acaba?inşallah yarın açacak NASA'daki tanıdıklarınızı çok merak etmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 inşallah yarın açacak NASA'daki tanıdıklarınızı çok merak etmiş. Bence de açmalı, forumun her sayfasına düşen piksel başında bile onun natal haritası ve gezegen konumları var sayenizde. Geri kalan yerlerde de akrabalarınızın gezegen konumları yazıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Bence de açmalı, forumun her sayfasına düşen piksel başında bile onun natal haritası ve gezegen konumları var sayenizde. Geri kalan yerlerde de akrabalarınızın gezegen konumları yazıyor.wn iyi insan yaşadıklarından örnek verir.yaşayamadıklarından değil astroloji konusunda foruma katkısı çoksa bütün aile ağacımın astrolojik verileri yazılsın incelensin.cesaret kaliteden ibarettir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 wn iyi insan yaşadıklarından örnek verir.yaşayamadıklarından değil astroloji konusunda foruma katkısı çoksa bütün aile ağacımın astrolojik verileri yazılsın incelensin.cesaret kaliteden ibarettir. Katkıdan ziyade boş boğazlığınıza yazıyorsun hep onu bunu. Gevezeliğinizi foruma katkı diye isimlendirmek:rofl: Bana gına gelmişse bunu belirtmek de cesarettir aynı zamanda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Teşekkürler Leth, yazı şu sıralar kafamda dönen bir soru işaretini çok güzel cevapladı. Oğlak yükselen Kova birisi olarak, ''Oğlak burcu dikkatinizi çekerim aynı şekilde hayatı yaşar. Hayata başlarken hayatın ne kadar zor ve yüce olduğunu kabul eder ve sonra çok kötü bir olayla yaşamı zorlaşır.Fakat zamanla hayatı iyileşir ve eskisi gibi "Ben zor bir hayatla mücadele ediyorum." ruh halini ortadan kaldırır.'' tıpkı bu cümledeki gibi hissediyorum. Hayatımın bu yıla kadar geçen dönemlerini çok zor bir psikolojide hayatın belki de en ağır şartlarını, sunumlarını yaşayarak geçirdim. Yeni yeni son birkaç aydır iyileşme evresine girdiğimi hissediyorum. Zaman içerisinde şartlara alışıp uyum sağlamaya başladım herhalde (ki alışılacak gibi değil) diye düşünüyordum fakat, yazıdan anladığım kadarıyla bu sadece bir evreymiş benim yaşamam ve olgunlaşmam gereken. Evre yavaş yavaş sonlanıyor ve depresyon yakamı bırakıyor yaşama karışmaya, siyah dışındaki renkleri de görmeye, birçok şeyin anlamının farkına varmaya, hayatı her saniyesini hissederek değerlendirmeye başlıyorum artık. İlk evre tamamlandı, bakalım bu ikinci evrede neler bekliyor beni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Teşekkürler Leth, yazı şu sıralar kafamda dönen bir soru işaretini çok güzel cevapladı. Oğlak yükselen Kova birisi olarak, ''Oğlak burcu dikkatinizi çekerim aynı şekilde hayatı yaşar. Hayata başlarken hayatın ne kadar zor ve yüce olduğunu kabul eder ve sonra çok kötü bir olayla yaşamı zorlaşır.Fakat zamanla hayatı iyileşir ve eskisi gibi "Ben zor bir hayatla mücadele ediyorum." ruh halini ortadan kaldırır.'' tıpkı bu cümledeki gibi hissediyorum. Hayatımın bu yıla kadar geçen dönemlerini çok zor bir psikolojide hayatın belki de en ağır şartlarını, sunumlarını yaşayarak geçirdim. Yeni yeni son birkaç aydır iyileşme evresine girdiğimi hissediyorum. Zaman içerisinde şartlara alışıp uyum sağlamaya başladım herhalde (ki alışılacak gibi değil) diye düşünüyordum fakat, yazıdan anladığım kadarıyla bu sadece bir evreymiş benim yaşamam ve olgunlaşmam gereken. Evre yavaş yavaş sonlanıyor ve depresyon yakamı bırakıyor yaşama karışmaya, siyah dışındaki renkleri de görmeye, birçok şeyin anlamının farkına varmaya, hayatı her saniyesini hissederek değerlendirmeye başlıyorum artık. İlk evre tamamlandı, bakalım bu ikinci evrede neler bekliyor beni. Zodyak'ın en depresif yapılı burcundan birinin Oğlak olmasından da öte güneş burcunun Oğlak, yükselenin Kova olması gerçekten zor bir yaşam şeklini. Yükselenden dolayı farklı olduğu için ayıplanma, dışlanma, sevilememe, itici bulunma gibi durumlardan dolayı depresif hissetmenin yanında Oğlak'ın kötü şartlardan doğan kötü ruh hali eklenince iyicene zorlaşıyor iş gibi görünüyor. Hangi yıl doğmuştunuz? O yıl Satürn'ün bulunduğu konum oldukça önemli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Zodyak'ın en depresif yapılı burcundan birinin Oğlak olmasından da öte güneş burcunun Oğlak, yükselenin Kova olması gerçekten zor bir yaşam şeklini. Yükselenden dolayı farklı olduğu için ayıplanma, dışlanma, sevilememe, itici bulunma gibi durumlardan dolayı depresif hissetmenin yanında Oğlak'ın kötü şartlardan doğan kötü ruh hali eklenince iyicene zorlaşıyor iş gibi görünüyor. Hangi yıl doğmuştunuz? O yıl Satürn'ün bulunduğu konum oldukça önemli. 07/01/1994, saat sabah 09:00 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2015 Katkıdan ziyade boş boğazlığınıza yazıyorsun hep onu bunu. Gevezeliğinizi foruma katkı diye isimlendirmek:rofl: Bana gına gelmişse bunu belirtmek de cesarettir aynı zamanda. aa olur mu o sizin boş boğazlığınız aynen sahibine iade :rofl: cesaret satılık değil bu arada bunu da belirtmiş olalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sexxx Dreams Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 aa olur mu o sizin boş boğazlığınız aynen sahibine iade :rofl: cesaret satılık değil bu arada bunu da belirtmiş olalım. Üye olduğunuzdan beri her gün aynı şeyi yazmanız boş boğazlık değil de benim bir kere size söylemem boş boğazlık haklısınız. Bu cevabı yazmanız da baya uzun sürdü, ama beklediğimden daha hızlı düşünebilmişsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Üye olduğunuzdan beri her gün aynı şeyi yazmanız boş boğazlık değil de benim bir kere size söylemem boş boğazlık haklısınız. Bu cevabı yazmanız da baya uzun sürdü, ama beklediğimden daha hızlı düşünebilmişsiniz.[/quote/] hala bu kadar uzattiginiza gore kendi anlattiklarinizdan da tatmin olmuyorsunuz.elestriniz hemen isine degilde kisiye dogru yon degistirdigine gore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.