sidar Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2015 [video=youtube;YOJT-bQDMpQ] .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=XQwunWFx2XI "Güzellik görecelidir." kimse demeden ben söyleyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 "güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasada" de konuyu dağıtır giderim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Cinsellik ve güzelliği aynı kefeye koymak.. Ancak bu şuursuzluk çağına mahsus olabilirdi zaten. Hiç şaşırmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Ben daha çok cinselik kelimesinin neden 'Cin' hecesiyle başladığıyla ilgileniyorum; gerisi sadece pozisyon, afrodizyak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Ben daha çok cinselik kelimesinin neden 'Cin' hecesiyle başladığıyla ilgileniyorum; gerisi sadece pozisyon, afrodizyak. . Cinler ; Ateşin dumanından yaratıldığı için . Ateş elementi ile oldukça ilgili bir şey . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 . Cinler ; Ateşin dumanından yaratıldığı için . Ateş elementi ile oldukça ilgili bir şey . Cinsellik, cinnet, cinsiyet, cinayet, cinas vs. Cin hecesiyle başlayan çok fazla kelime var bu çok dikkatimi çekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2015 Cinsellikte guzellik ve mukemmeli arama hep ureme gudusunden birden cok bilinmeyenli denklemle genlerimizi seceneklerimizden en ustunu ile ileriki nesillere aktariyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.