Jump to content

Güzelliğin Bilimi - Cinsellik işaretleri ..

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Cinsellik ve güzelliği aynı kefeye koymak.. Ancak bu şuursuzluk çağına mahsus olabilirdi zaten. Hiç şaşırmadım.

Yanıtlama zamanı:

Ben daha çok cinselik kelimesinin neden 'Cin' hecesiyle başladığıyla ilgileniyorum; gerisi sadece pozisyon, afrodizyak. :D

Yanıtlama zamanı:
Ben daha çok cinselik kelimesinin neden 'Cin' hecesiyle başladığıyla ilgileniyorum; gerisi sadece pozisyon, afrodizyak. :D
.

Cinler ; Ateşin dumanından yaratıldığı için . Ateş elementi ile oldukça ilgili bir şey .:D

Yanıtlama zamanı:
.

Cinler ; Ateşin dumanından yaratıldığı için . Ateş elementi ile oldukça ilgili bir şey .:D

Cinsellik, cinnet, cinsiyet, cinayet, cinas vs. Cin hecesiyle başlayan çok fazla kelime var bu çok dikkatimi çekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Cinsellikte guzellik ve mukemmeli arama hep ureme gudusunden birden cok bilinmeyenli denklemle genlerimizi seceneklerimizden en ustunu ile ileriki nesillere aktariyoruz.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...