kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2015 Ben ev yapımı vişne şarabımı yudumluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Zero kola ve sigara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 9 bitkili mucize çay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Zero kola ve sigara hmmm evet bir de sigara vardı, onu unuttum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 siyah çayla sigara.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 yine ev yapımı vişne şarabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UmuTDemiR Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 enerji içeceği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 ev yapımı şaraptan Sangria... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 ROM ev yapımı şarap, viski, biradan sıyrılıp onu seçtim niyeyse bu gece.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 sen mi yapıyorsun ArpiA ev yapımı şarabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 babam sağolsun, yakında devralacağım bayrağı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Limonata var, nanelisinden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 soda içiyordum ki, yarısını bilgisayarın üzerine döktüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 sıcak çay içiyorum çift şekerli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 ben de çay dökmüştüm AurorA, hem de şekerli. kapağı açık halde yan yatırdım kuruyana kadar bekledim. hem de iş bilgisayarımdı. epey korktum ama canavar gibi çalışıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Zero kola ve sigara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 ben de çay dökmüştüm AurorA, hem de şekerli. kapağı açık halde yan yatırdım kuruyana kadar bekledim. hem de iş bilgisayarımdı. epey korktum ama canavar gibi çalışıyor... Benim kasaya döküldü neyse ki... O da zaten alışkın bu tür şeylere... Geçen yağmurda kalmıştı gariban, yine de camı kapatır mısınız dememiş evdekilere alıştı artık... Şimdi de nescafe ile sütü köpürtmek suretiyle kendime yaz nescafesi hazırladım... Onu içiyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Ben şahsen nescafe yerine nesquik tercih ediyorum .soğuk soğuk iyi gidiyo ama şuanda çay içiyorum tabi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Şekersiz yeşil çay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2015 didididiidi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 http://www.ustunsupermarket.com/image/cache/data/xpress%20choco-500x500.jpg Her yaz olduğu gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Hiç huyum değil 9. Extra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Cevabım bu şarkıda, 2:33 de saklı. https://www.youtube.com/watch?v=gtWhtxsLRQA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Extra süper giderdi şimdi... su içiyorum ama ben -_- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Şarabın da sonuna geldik . 5 gündür içmiyordum biraz acısını çıkardım.Gerçi bir yandan da sağlam spor yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.