Hektor Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2015 Merhaba arkadaşlar, 19 Temmuz 2015, 7 Şubat 2016, ve 15 Ekim 2016 Günü Witches Of Smyrna: İzmir Cadıları ve PFI Türkiye'nin İzmir kolu ile ortaklaşa olarak bir Pagan Buluşması yapmıştık. 13 Ocak 2018 Cumartesi günübuluşma tekrarlanacaktır. İlgilenen kişilerin Witches Of Smyrna: İzmir Cadıları facebook sayfasından özel mesaj yoluyla bağlantıya geçmesi gerekmektedir. Ayrıntılar sayfada yazıyor. Etkinlik Linki: https://www.facebook.com/events/316365765541040/ Tüm Pagan ve Cadı arkadaşlar davetlidir. ------ Arkadaşlar Merhaba, The Witches of Smyrna - İzmir Cadıları sayfasını hem öncelikle İzmir'de -ve sonra Türkiye'de- ki cadıları buluşturmak hem de cadılık ve paganizm ile ilgili bilgileri paylaşmak için oluşturduk. Bu amaçla 13 Ocak 2018 Cumartesi günü İzmir'de, tanışmak, sohbet etmek ve paylaşımda bulunmak için bir buluşma ayarlamayı düşünüyoruz. Pagan ve cadı tüm arkadaşalarımız bu buluşmaya davetlidir. Ama maalesef pagan, cadı olmayan, diğer din ve ekollerdeki arkadaşları davet edemiyoruz. Aynı şekilde cadı-pagan olmayıp sadece "sempati" duyan arkadaşların da gelmesini uygun bulmuyoruz. Bunun nedeni ise bunun paganizm ve cadılık üzerine bir buluşma olması ve özgürce, kısıtlamadan kendimizi ifade etmemizdir. Ve saygı duyduğumuz farklı yollardaki arkadaşların da rahatsızlık duymamasıdır. Ayrıca gizlilik konusunda diğerlerinin aynı hassasiyette olmadığını da üzülerek önceki deneyimlerimizden gördüğümüz için, sadece pagan,cadı arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Buluşmanın amacının da geyik ve konu dışı paylaşımlar ya da boş sohbet olmadığını da belirtmeliyiz. =) Lütfen gelmek isteyenler sayfanın özel mesaj kısmından bize ulaşsınlar. Bu çok önemli çünkü kişi sayısına göre rahat rahat sohbet edebilmek için bir yer ayarlayacağız. Görüşmek dileğiyle... The Witches of Smyrna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Ben pagan olma yolundayım , Gelebilir miyim .? . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagmeK120 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Filmlerdeki gibi uzun siyah pelerin ve bol kapüşonla mı buluşucaksınız? merak ettim eğer öyle değilse öyle yapın lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Ben pagan olma yolundayım , Gelebilir miyim .? . Maalesef senin durumundakileri buluşmaya dahil edemiyoruz sidar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Filmlerdeki gibi uzun siyah pelerin ve bol kapüşonla mı buluşucaksınız? merak ettim eğer öyle değilse öyle yapın lütfen Forum kurallarını okumanı ve gnoxis cafe bölümünde takılarak daha huzurlu bir üyelik geçirmeni tavsiye ediyorum. Saygısızlığın lüzumu yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Ya kusura bakmayın da adres nerede acaba ben faceden bakamıyorum faceyi dondurduğum için buradanda bilgilendirme yapsanız olmazmı hektor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Ya kusura bakmayın da adres nerede acaba ben faceden bakamıyorum faceyi dondurduğum için buradanda bilgilendirme yapsanız olmazmı hektor Sayfaya baktım orada da adres verilmemiş.Özel mesaj atın bilgilendirme yapılacak ve bu bilgiler hiç kimseyle paylaşılmamalıdır yazıyor.Galiba adresi güvendikleri kişilere verecekler.Her önüne gelene verseler farklı dindekiler aşağılamaya gelirdi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Sayfadaki mesajı aynen buraya yazıyorum: 19 Temmuz İzmir buluşmamız, aynı zamanda Morgana Sythove'ın bilgisi dahilinde Pagan Federation International Turkey, İzmir ayağı buluşması olarak da gerçekleşecektir. Bu yüzden tüm pagan arkadaşları yeniden beklediğimizi hatırlatmak isteriz. Ayrıca buluşma haberini başka gruplarda paylaşıp paylaşılamayacağıyla ilgili soran çok arkadaş oldu.Genel bir duyuru yapmak istedik. Tabi ki paylaşabilirsiniz ama tek şartımız -rahat bir sohbet ortamı oluşturabilmek adına- bizimle bu sayfadan irtibata geçmeleri ve size verilen bilgilerin başkalarına aktarılmamasıdır. Detaylı bilgiyi buradan elde edebilirsiniz: https://www.facebook.com/thewitchesofsmyrna/posts/1003459539685422 Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler. Görüşmek dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Sayfadaki mesajı aynen buraya yazıyorum: 19 Temmuz İzmir buluşmamız, aynı zamanda Morgana Sythove'ın bilgisi dahilinde Pagan Federation International Turkey, İzmir ayağı buluşması olarak da gerçekleşecektir. Bu yüzden tüm pagan arkadaşları yeniden beklediğimizi hatırlatmak isteriz. Ayrıca buluşma haberini başka gruplarda paylaşıp paylaşılamayacağıyla ilgili soran çok arkadaş oldu.Genel bir duyuru yapmak istedik. Tabi ki paylaşabilirsiniz ama tek şartımız -rahat bir sohbet ortamı oluşturabilmek adına- bizimle bu sayfadan irtibata geçmeleri ve size verilen bilgilerin başkalarına aktarılmamasıdır. Detaylı bilgiyi buradan elde edebilirsiniz: https://www.facebook.com/thewitchesofsmyrna/posts/1003459539685422 Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler. Görüşmek dileğiyle Çok teşekkürler miyavım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Detayı Açıklama: -19 TEMMUZ İZMİR BULUŞMASI DUYURUSU- Arkadaşlar Merhaba, The Witches of Smyrna - İzmir Cadıları sayfasını hem öncelikle İzmir'de -ve sonra Türkiye'de- ki cadıları buluşturmak hem de cadılık ve paganizm ile ilgili bilgileri paylaşmak için oluşturduk. Bu amaçla 19 Temmuz 2015 pazar günü İzmir'de, tanışmak, sohbet etmek ve paylaşımda bulunmak için bir buluşma ayarlamayı düşünüyoruz. Buluşma aynı zamanda Morgana Sythove'ın bilgisi dahilinde Pagan Federation International Turkey, İzmir ayağı buluşması olarak da gerçekleşecektir. Pagan ve cadı tüm arkadaşalarımız bu buluşmaya davetlidir. Ama maalesef pagan, cadı olmayan, diğer din ve ekollerdeki arkadaşları davet edemiyoruz. Aynı şekilde cadı-pagan olmayıp sadece "sempati" duyan arkadaşların da gelmesini uygun bulmuyoruz. Bunun nedeni ise bunun paganizm ve cadılık üzerine bir buluşma olması ve özgürce, kısıtlamadan kendimizi ifade etmemizdir. Ve onların da rahatsızlık duymamasıdır. Ayrıca gizlilik konusunda diğerlerinin aynı hassasiyette olmadığını da üzülerek önceki deneyimlerimizden gördüğümüz için, sadece pagan,cadı arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Buluşmanın amacının da geyik ve konu dışı paylaşımlar ya da boş sohbet olmadığını da belirtmeliyiz. =) Lütfen gelmek isteyenler sayfanın özel mesaj kısmından bize ulaşsınlar. Bu çok önemli çünkü kişi sayısına göre rahat rahat sohbet edebilmek için bir yer ayarlayacağız. Görüşmek dileğiyle... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Ya kusura bakmayın da adres nerede acaba ben faceden bakamıyorum faceyi dondurduğum için buradanda bilgilendirme yapsanız olmazmı hektor Facebook kullanmayan arkadaşlar buradan özel mesaj yoluyla benimle bağlantıya geçebilirler. Yalnız lütfen kesin gelecekler isim yazdırsın ona göre bir yer ayarlayacağız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 peki sayfaya üye olmayan , kendini ifşa etmek istemeyen gizli kalmak isteyen insanlar ne olacak ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 peki sayfaya üye olmayan , kendini ifşa etmek istemeyen gizli kalmak isteyen insanlar ne olacak ? Herhangi bir face sayfasını beğenmeden, o sayfaya özel mesaj atabiliyorsunuz. Özel mesaj ile beğenmeden başvurabilirler sayfa profillerinde gözükmesin istiyorlarsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 peki sayfaya üye olmayan , kendini ifşa etmek istemeyen gizli kalmak isteyen insanlar ne olacak ? Sayfa beğenme usulü yani seçilmiş bir topluluk yok. Neredeyse kimse kimseyi tanımıyor olacak. Buluşmada ismini söylemek istemeyen tanındığı nickname'i veya sahte bir isim söyleyebilir. Önemli olan inanç olgusunda dürüst olmak. Zaten herkesden gizlilik konusunda özellikle dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Daha önce de düzenlendi bu tarz buluşmalar. Benim dışımda kimsenin gizliliğine ihanet edilmedi. Buna rağmen gizli kalmak isteyenler de, gizli kalmaya devam edecek maalesef, o konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rage94 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Bende mesaj attım bakalım.. gideriz ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Filmlerdeki gibi uzun siyah pelerin ve bol kapüşonla mı buluşucaksınız? merak ettim eğer öyle değilse öyle yapın lütfen . Filmlerdeki süper kahramanlardan etkilenip , Uçacağım kisvesi ile balkondan atlamaktan iyidir . . Ayrıca benim netten gözlemlediğim , Doğaya yakışır ve uyumlu bir tarzda Üzerleri temiz ve sıradan bir şekilde normal sohbet ediyorlar . İbrahimi dinlerdeki birçok insan gibi en dindar benim kafasında sakal uzatıp pelerin takmıyorlar .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 . Filmlerdeki süper kahramanlardan etkilenip , Uçacağım kisvesi ile balkondan atlamaktan iyidir . . Ayrıca benim netten gözlemlediğim , Doğaya yakışır ve uyumlu bir tarzda Üzerleri temiz ve sıradan bir şekilde normal sohbet ediyorlar . İbrahimi dinlerdeki birçok insan gibi en dindar benim kafasında sakal uzatıp pelerin takmıyorlar .. Çocuğun biri pokemondan etkilenip ''ben pikaçuyum'' diye balkondan atlamıştı.Sonra da çizgi filmi kaldırmışlardı.Düşünsenize buna benzer bir olay oluyor ve bahaneyle tüm buluşmalar, büyü eşyası satan yerler, parapsikoloji siteleri vs. durduruluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Çok heyecan verici ve ''bizler de varız'' dedirten buluşma. Gizliliğe önem verilmesi çok yerinde. Müslüman değilseniz, hele hele bir de putperest(!) iseniz tek başınıza bile risktesiniz zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Filmlerdeki gibi uzun siyah pelerin ve bol kapüşonla mı buluşucaksınız? merak ettim eğer öyle değilse öyle yapın lütfen Dini ne olursa olsun insanlar genelde topluma uyum sağlarlar giyim kuşamda. Böylesi daha az dikkat çekici olur. Kostüm partisi değil ki bu, buluşanlar oturup ciddi konularda konuşacaklar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erost Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2015 Mükemmel bir buluşmaydı, Teşekkürler ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delphieninruhu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Merhaba ben izmirde yaşayan pagan bir cadıyım eğer konuşup vakit geçirebilceğim arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Merhaba ben izmirde yaşayan pagan bir cadıyım eğer konuşup vakit geçirebilceğim arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın gerçek kimliğinle kontak kurmak sıkıntı çıkartabilir, ülkemiz biliyorsun çok anlayışlı değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Delphieninruhu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Haklısınız ama cahil daha doğrusu ön yargılı insanların söyledikleri sözler beni pek üzmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Merhaba ben izmirde yaşayan pagan bir cadıyım eğer konuşup vakit geçirebilceğim arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın Şubat gibi bir buluşma daha gerçekleşlebilir. Buluşmaya katılabilirsin o zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Şubat gibi bir buluşma daha gerçekleşlebilir. Buluşmaya katılabilirsin o zaman. Looking for news Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.