Teoti Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2015 Merhaba evde sürekli anneme görünen bir kız çocuğu var silüeti yüzü belli değil bazen benim kılığımda gözüküyor ama korkutmuyor. Küçükken de böyle boşluğa bakıp gülermişim hep.Annem gittikçe daha net gözüktüğünü söylüyor.Reiki hocamıza sorduğumuzda bir dua verdi bu duayı okumaya devam etsin yoksa yüzyüze gelirlerse korkar dedi.Gittikçe daha net gözüküyor ,şimdi de bana gözükmeye başladı beyaz hızlıca geçip gidiyor.Onun dışında kimseye gözükmüyor. Bazen uyandığımda birilerinin bana baktığını hissedip uyanıyorum ve sesler duyuyorum. Bu ne olabilir? Bir ruh mu yoksa başka birşey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Küçüklüğün aynı evde mi geçti? Hiç konuştun mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Merhaba evde sürekli anneme görünen bir kız çocuğu var silüeti yüzü belli değil bazen benim kılığımda gözüküyor ama korkutmuyor. Küçükken de böyle boşluğa bakıp gülermişim hep.Annem gittikçe daha net gözüktüğünü söylüyor.Reiki hocamıza sorduğumuzda bir dua verdi bu duayı okumaya devam etsin yoksa yüzyüze gelirlerse korkar dedi.Gittikçe daha net gözüküyor ,şimdi de bana gözükmeye başladı beyaz hızlıca geçip gidiyor.Onun dışında kimseye gözükmüyor. Bazen uyandığımda birilerinin bana baktığını hissedip uyanıyorum ve sesler duyuyorum. Bu ne olabilir? Bir ruh mu yoksa başka birşey mi? Anlayamadıysam mazur görün, reiki hocanız dua mı verdi? Ne tarz bir dua bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Merhaba evde sürekli anneme görünen bir kız çocuğu var silüeti yüzü belli değil bazen benim kılığımda gözüküyor ama korkutmuyor. Küçükken de böyle boşluğa bakıp gülermişim hep.Annem gittikçe daha net gözüktüğünü söylüyor.Reiki hocamıza sorduğumuzda bir dua verdi bu duayı okumaya devam etsin yoksa yüzyüze gelirlerse korkar dedi.Gittikçe daha net gözüküyor ,şimdi de bana gözükmeye başladı beyaz hızlıca geçip gidiyor.Onun dışında kimseye gözükmüyor. Bazen uyandığımda birilerinin bana baktığını hissedip uyanıyorum ve sesler duyuyorum. Bu ne olabilir? Bir ruh mu yoksa başka birşey mi? ne zamandan beri gözüktüğünü sorsam? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Muhtemelen kayıp bir ruh. Ruhlar boyut veya bir ortama sıkışabilir. zarar vermiyorsa kötü bir ruh değil demek ki ama huzursuz ruhlar'a belli olmaz en kısa zamanda bir ritüel yapmalısınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanrica Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Ruh Olduğundan şüpheliyim senin kılığına girebiliyorsa ruh olduğunu düşünmüyorum. Evle ilgili birşey olabilir. Annen senden önce düşük yaptı mı? Beyaz birşey görüyorsan benim aklıma melek diye geliyor ama bu konuda çok Detaylı bilgiye sahip Değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2015 Ruh Olduğundan şüpheliyim senin kılığına girebiliyorsa ruh olduğunu düşünmüyorum. Katılıyorum. Küçük bir kız çocuğu kılığına girmiş bir demon olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.