Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Evet arkadaşlar burda kaybettiğiniz,sizin için gerçekten değerli olmasına rağmen kaybettiğimiz şeyleri paylaşalım Eski sevgiliniz,sarılmadan uyuyamadığınız oyuncak ayınız,en yakın dostunuz,saatiniz vs vs vs Kardeşim dediğim bu dünyadaki en yakın dostumu kaybettim:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 kendimi kaybettim son günlerde..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 ...güvenimi kaybettim..önemliydi... iyi değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 ben bende deilim ki:( bu arada rim pm attım lutfen bi cevap? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Cesaretimi kaybettim(zaten yoktu) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Çok yakın 2 dostumu.. (kaybettirdiler.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 kalbimi kaybettim...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 bakalım elımızde neler yok? :ermm:ne var kı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 En sefdiim kalemimi kaybettim (hükümsüzdür:p) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 en sevdiğim kız arkadaşımı kaybettim.....hemde bi erkek uğruna hepimizden koptu ya.... ne insan..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 göz yaşlarımı kaybettim. hepsi süzülüp gitti. tutamadım:huh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 kendimi kaybettim kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Kaybedicek hiçbirşeyi olmayanın korkucak hiçbirşeyi yoktur.Gün geçtikçe korkusuzlaşıyorum hatta korkusuzlaştırlıyorum maalesef.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 O'nu kaybettim,değerlimi,nefesimi,canımı.. Ama mantıklılı hareket edicem artık... Ve mantıklı düşünürsem de,ben aslında hiçbir şey kaybetmedim çünkü;hepsi birer deneyimdi.Deneyim ise her halükarda kazanımdır,ilerisi için gereklidir. Bu durumda zaman geçtikçe kaybetmiyorum,kazanıyorum... Duygusal olarak bakınca ise,dünyam yıkıldı sanki !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 hayallerimi........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haarun Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 vala cok sevdim bi kızı kaybettim sürtük gitti nese kendi bilir 3 aylık depresyondan sonra atlattım artık o da kimmi tanımıyom öle birini:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Bedenimden başka herşeyim kayıp son günlerde . . Offf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 merhametimi kaybettim "Sana" karşı!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 :Kaybedecek hiçbirşeyim kalmayana değin kaybettim. Biraz daha kaybedersem bu bir facia olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Kaybettiğim en yakın arkadaşımın annesi de önceki gün hakkın rahmetine kavuştu,onu da kaybettim:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 ortaokulda azımlı bı resım hocası gelmıstı..öd suyundan sovalyeye kadar sayesınde elımız herseyı gormustk..notu da kıttı..potre ve manzara resımlerı yapanlar cok zorlanırken surreal resımlerı yapanlar dersı kolayca gecmıstı..arkadas da kalacaklar ıcındeydı hıc bıseye benzemeyen tualıne ögle arası surreal ımgeler koyarak gecer not almayı planlıyordu...yalnız resımden gecemedıgı gıbı ucarken sıcan ucuc böcegı yuzunden de şamarı yemıstı.. elma ıle armudu bır tutup sabıt krıterlerı ıle degerlendırenler yuzunden cok sey kaybettık..o gun ne bez ne cerceve kalmıstı ...sevk de kayboldu azım de ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 ruhumu kaybettim ölu topragımıda...artık ne sen varsın nede kazandıgım zaferler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 ........zaman. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 ilk defa bu kadar sevdıgım bıtanemi,sevgilimi kaybetmedım ama kaybetmek uzereyım:(:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 hala kaybetmiş sayılmazsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.