Nundia Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2015 Şahsen ben yay kullanırdım.Ne silah ne de kılıç gibi bir ustalık gerektirmiyor ayrıca gayet zevkli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Zehirli bir arbalet iyi olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Yürüyen uçak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Pala... Tertemiz. ölüm garantili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 beynimi kullanırdım:)en etkin ve en hastalıklı kafalaarın bilakis suikastçıların yegane silahı :Dyada bu yorumu bosverin,tank kullanırdım zevkli olur binersin icine bütün insanları ezersin sanki gta oynuyo gibi zuhah.ulan ne hayalgücü var . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nundia Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Çok mantıklı.. : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Biraz yaratıcı olun yahu. Işın silahları üretilmeye başladı. Menzil de uzun, hedefi şaşma olasılığı da yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Yaratıcı olsak silahı napalım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Işın kılıcıda olsa fena olmazdı bence? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Atom bombası Boooommmmmm iş bitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Bang bang! Bad girl shot them down. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Pandora'nın kutusundan çıkan son laneti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 herkes ayrı kafada ne güzel,yay diyen de var pandoras box diyen de ,ben de gitarımın içine silah yerleştirirdim.yaratıcılığa bak uff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Tabii ki tank! Bam bam bam bam! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Yay ve ok.Çok hoş silahlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Kesinlikle balta kullanırdım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2016 İçerisinde ateşleme sistemi olan bir kamera , paparizi yada turist kılığında istediğim yere girer çıkardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 benim yatağan olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 akrep zehirli şırınga Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 İste ben cheytac intervention 408 nişancı tüfeği... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Proposer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Cazibemi Onunla elde edemediğim bişey olmadı şimdiye kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.