Firdevs Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2006 evet arkadaşlar sitemiz yeni düzene girdi... ve ilk konuyu ben açıyım dedim_ kendinizi kaç yaşında hissediyorsunuz_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 17 civarı arasıra 55 felan oluyo ama genelde 25 gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 su biriki gunde biraz yaşlandık gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Valla heryıl 5 yıılık kahır cekdiğime göre mm neyse çarmıyalım yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 @FİRDEVS abla bana inat yapıon deme abla dicem işde söleyene kadar ablamsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Biraz yaşlandım sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2006 valla bendede bu yıl bi yaşlanma söz konusu arkadaşlar.... bolsoruuu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 18 yasındayım ama bazen daha yaslı hissediyorumm bazen daha küçük falan filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 valla daha yaş 18 yaşım ilerleyince düşünürüm şimdilik olduğum gibi hissediyorum kendimi ama hala içimde bi çocuk var hissediyorum onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(blaze @ 14 09 2006, 12:25 ) 11717[/snapback] 18 yasındayım ama bazen daha yaslı hissediyorumm bazen daha küçük falan filan [/b] Bende tam tersi... 18 deyim ama bazen kendimi daha büyük, yaşlanmış hissediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(Siber_Keşiş @ 14 09 2006, 12:36 ) 11723[/snapback] Bende tam tersi... 18 deyim ama bazen kendimi daha büyük, yaşlanmış hissediyorum... [/b] bendede öyle oluyo genelde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 genelde öle olmanın sebebi ya aşk acısıdır yada çevreden yada ailevi sorunlardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(DoLoreSS @ 14 09 2006, 12:43 ) 11731[/snapback] genelde öle olmanın sebebi ya aşk acısıdır yada çevreden yada ailevi sorunlardır [/b] Mükemmel bi tespit... Tam 12'den vurdun Psikologmusun sen? Hem aşk acısı hem çevre çok azda olsa ailevi sorunlar... Ama ben böyle mutluyum. Erkenden olgunlaşmanın faydalırını gördüm herzaman. Tabi ben kendimi öyle görüyorum. Belkide hala bi çocuğumdur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(Siber_Keşiş @ 14 09 2006, 12:46 ) 11734[/snapback] Mükemmel bi tespit... Tam 12'den vurdun Psikologmusun sen? Hem aşk acısı hem çevre çok azda olsa ailevi sorunlar... Ama ben böyle mutluyum. Erkenden olgunlaşmanın faydalırını gördüm herzaman. Tabi ben kendimi öyle görüyorum. Belkide hala bi çocuğumdur [/b] erkenden olgunlasmanın faydalarını görüyosun ama bazen güzel olmuyo yani seni olgunlastıran seyler üzülmene sebeb olyuo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(blaze @ 14 09 2006, 12:52 ) 11736[/snapback] erkenden olgunlasmanın faydalarını görüyosun ama bazen güzel olmuyo yani seni olgunlastıran seyler üzülmene sebeb olyuo [/b] Çok doğru... Olgunlaşmanında bi bedeli var diyosun yani ama baya can yakıcı bi bedel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 valla psikolog değilim ama çok ii bi dinleyiciyim çevremdeki okuldaki arkadaşlarım hatta benden büyükler bile hep bana anlatma benle konuşma ihtiyacı hissederler tamam yaşım 18 olabilir ama hayatın az çok herşeyini nerdeyse biliyorumdur o yüzden dinlemeyi karşımdakine yardımcı olmayı fikir vermeyi çok seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(DoLoreSS @ 14 09 2006, 12:56 ) 11740[/snapback] valla psikolog değilim ama çok ii bi dinleyiciyim çevremdeki okuldaki arkadaşlarım hatta benden büyükler bile hep bana anlatma benle konuşma ihtiyacı hissederler tamam yaşım 18 olabilir ama hayatın az çok herşeyini nerdeyse biliyorumdur o yüzden dinlemeyi karşımdakine yardımcı olmayı fikir vermeyi çok seviyorum [/b] ya doloress bende iyi bi dinleyiciyim arkadaslarım benimle sevinçlerini dertlerini paylasırlar ama akıl verme konusuna gelince karsıdaki o seyi kafaya takmıssa ne dersen de etki etmiyo sonunda okadar konustuun bosa gidiyo tabi herzaman deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 tabi kesinlikle karşındsaki kafasına koyduysa bişey diyemem ki zaten mesela arkadaşım gelir anlatır konuşuruz sence ne yapmalıyım der bende ben olsam böle böle yapardım derim ama bunu yaparsan böle olur bunu yaparsan böle olur diye açıklama yaparım sonuçta bak böle yap diyemem ki blaze yönlendirmeye falan çalışmam zaten yanlış bi davranış bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 yönlendirmeye çalısmak yanlıs olur bunu yapmaya çalısmam zaten herkesin kendi düşünceleri var söylemek istediim sey zarar görebilecei seylerden kurtarmaya çalısmak zarar görmesini istemediim için yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 bakın ne diicem derdiniz varsa bi sagopa dinleyin sakinleştirici gibi valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ALINTI(vhercle @ 14 09 2006, 13:08 ) 11748[/snapback] bakın ne diicem derdiniz varsa bi sagopa dinleyin sakinleştirici gibi valla [/b] Şiddetle Katılıyorum!!! O adam olmasa fikirlerimi bu derece genişletemezdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 sagopa + ceza + bide fuat diyorum ben bu karışımıda deneyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 bu aralar ben şebnem ferah a takıldım ya zaten önceden sesini beğeniyodum ama bu aralar farklı gelmeye başkadı kadının sesi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 hepsini dinliyorum özellikle ceza candan erçetin karışımı olan şehir en sevdiklerimden biridir ama en çekici müziği yapan sagopadır diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 bende müzik ayrımı yok her türlü müziği şarkıcıyı dinliyorum ama ruh halima göre değişiyo ya zaten herkezde öledir ama ne bilim laf söledi bal kabağı misali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.