MALCOLMX Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2007 Fantastik 4: Gümüş Sörfçü’nün Yükselişi http://www.youtube.com/watch?v=EMloq45BRT4 Yönetmen Tim Story Senaryo Don Payne, Mark Frost Oyuncular Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon Filmin Türü Aksiyon, Fantastik Orijinal Adı Fantastic Four 2: Rise of The Silver Surfer Yapımcı Firma The surfer deserves better Yapım Yılı 2007 Yapım Ülkesi ABD, Almanya Orijinal Dili İngilizce, Almanca Filmin Süresi 92 dakika Resmi Sitesi http://www.fantasticfourmovie... Dağıtıcı Firma Özen Film Vizyon Tarihi 17.08.2007 Gizemli galaksilerarası bir haberci olan Silver Surfer, dünyayı yokoluşa hazırlamak için gezegene gelmiştir. Silver Surfer, etrafta yıkım ve kargaşa yaratırken, kahramanlarımız Fantastik Dörtlü bu gizemi çözmeye ve sürpriz bir şekilde tekrar karşılarına çıkan azılı düşmanları Doktor Doom ile yüzleşmeye hazırlanmalıdırlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 izlemek lazım ilk film gayet güzeldi... gerçi süper kahraman filmlerinden hiç birisi örümcek adam kadar tutulmayacak fakat bu da iyi bir film... jessica alba ayrı bir güzellik katıyor teşekkürler malcom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 dün izledim bu filmi çok güzel ve eğlenceliydi ilk filmi izlememiştim ama beğendim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 ilk filmi hic begenmemıstım sinema da izlememe ragmen..bekledıgım kapısma sahneleri oldukca azdı.aceleye getirmişlerdi sanki. umarım 2.serisi daha güzel olmustur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.