paranormalanormal888 Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2015 Tür :BilimKurgu Yönetmen :Michael Spierig, Peter Spierig Oyuncular: Ethan Hawke ,Sarah Snook ,Noah Taylor... Süre: 1s.38dk Ülke: Avustralya Konu: Sağlam bir bilimkurgu filmi ile karşınızdayım.Predestination, zamanda seyahat edip, olmuş veya olacak olayların önüne geçmeye çalışan, suçluları yakalayan bir ajanın hikayesini konu alan sıkı bir filmdir. Ajanımızın son görevi ise 11.000 insanın ölümünden sorumlu tutulan 'Fiyasko Bombacısı'nı durdurup,olanları hiç yaşanmamış gibi göstermektir. Görevini yerine getirmek için 1970 yılına döner ve bir barda barmen olarak çalışmaya başlar. Gelen onca kişi arasından birinin hikayesi farklıdır,lakabı gibi. "Evlenmemiş Anne" lakaplı köşe yazarı, John ile başladığı ufak sohbetleri bir süre sonra derinleşir. Artık ikisi de hikayelerini öğrenmişlerdir... Yorumum :Bana kalırsa son derece sağlam,kafa karıştıran bir filmdi. Farklı bir kurguya sahipti film. Karakterlerimizin hayatı da oldukça sıradışı... Tavsiye ederim ben çok beğendim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Bu aralar bende film arıyordum bu iyi oldu teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Bu aralar bende film arıyordum bu iyi oldu teşekkürler Rica ederim. İzledikten sonra yorum yaparsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Çok sevemedim ben bu filmi.. Böyle paradoks mu olur.. Tamam eksi sonsuz artı sonsuz falan ama içime sinmedi.. Hacılar bayağı kasmışlar.. İzlenmeyecek bir film değil elbette ama çokta övmemek lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Kafa karıştırmaya çalışılırken, anlaşılmayan bir mevzu çıkmış ortaya. Mükemmel değildi. Ama farklıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.